Lukas Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 no za tydzien mam miec juz drugie ramie Motor to mysle ze zmienie. Avatarki sa KOX
krzyniek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 a w tych avatarkach to chodzi bardziej o auto czy o panią ???
malik Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 a w tych avatarkach to chodzi bardziej o auto czy o panią ??? U mnie to raczej o panią Bo autko to jakaś stara Mazda, chyba RX-7. Full size: No Lukas, dawaj full size swojego avatara to porównamy
krzyniek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 no Malik tak coś patrzyłem że autko nie pasuje.... u Lukasa to chyba audiczka...
hajper Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Kurde, chciałem przyjechać, ale jak zawsze II zmiana I nie dało się wcześniej wyrwać. Mam nadzieję, że za tydzień uda mi się przyjechać
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Moja ma jakies wielkie czoło i buciki na koturnach, ale malika sie nie liczy, bo nie kuca przy oooo
krzyniek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Flyer ale Malika jest ładniejsza
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 No jest, co zrobic... w pomniejszeniu na avatarach juz nie widac roznicy
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Lukas, ale te Twoje B5 to klasyczny WT
Smoczyca Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Cieszę się bardzo, że wreszcie mi się udało być : ) Teraz już będę bywać częściej : )
malik Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Prosze U mnie i u Flyera są lepsze "zderzaki"
poziek Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Znam te Lukasa...myje mi fele co tydzień
lukaszr Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Evo przyjechało. Pooglądałem i ... pojechałem do domu, płakać, ze daleko jeszcze do takiego A ja nawet zostałem przewieziony tym potworem - a raczej wbity w fotel - dobrze, że nie było miejsca na wrzucenie dwójki
Lukas Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 myje mi fele co tydzień a ja slyszlalem ze jak byles w Londynie to hhackowi taxi myles kilka razy
SebMis Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Prosze U mnie i u Flyera są lepsze "zderzaki" ogólne wrażenia Lukasa są lepsze
krzyniek Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Prosze U mnie i u Flyera są lepsze "zderzaki" to fakt, u Ciebie chyba są najlepsze ale ta Lukasa się strasznie pręży do tyłu i przez to nie widać dorze "zdzerzaków"
angela Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Prosze U mnie i u Flyera są lepsze "zderzaki" to fakt, u Ciebie chyba są najlepsze ale ta Lukasa się strasznie pręży do tyłu i przez to nie widać dorze "zdzerzaków" hehehe.....a wy nic tylko o zderzakach na spocie zderzaki, na forum zderzaki
wit.s Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Angela. No samo życie. Jedni opowiadają o zderzakach, inni się nimi zajmują, jeszcze inni by chcieli
Rekomendowane odpowiedzi