angela Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Wit nie bierzemy drzewa do lasu Motor no wiesz co....ale Ty to samolubny jestes :polew:
wit.s Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Flyer. Aleś wywalił z grubej rury. Jak Panna LuNaTi'ego mu przez ramę zajrzała, to teraz nawet autobusem przez Plac Powstańców nie przejedzie Na PW mu trza było Motor - pogadamy na osobności na spocie. Chyba mam argumenty, które przekonają Cię do zmiany stanowiska Słuchajta, ale się dziewczyny rozkręciły. Normalnie jeszcze tylko bryni brakuje i taką stolicę Bułgarii nam zaraz zrobią, ze tylko wióry będą lecieć
Lukas Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 No dobra chlopaki to kiedy lecim jutro ? Tylko trzeba Adasia zabrac to chociaz sobie popatrzy :drool: i zrelaksuje bo ciagle w stresie zyje
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Flyer. Aleś wywalił z grubej rury. Jak Panna LuNaTi'ego mu przez ramę zajrzała, to teraz nawet autobusem przez Plac Powstańców nie przejedzie Na PW mu trza było Ale reklame zrobiłeś Flayer :> Bez lina trzeba było walnąć w poście te różową witrynkę Motor - pogadamy na osobności na spocie. Chyba mam argumenty, które przekonają Cię do zmiany stanowiska OK. Mam nadzieje,że masz po tężne argumenty
Norbi Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 No dobra chlopaki to kiedy lecim jutro ? Tylko trzeba Adasia zabrac to chociaz sobie popatrzy :drool: i zrelaksuje bo ciagle w stresie zyje I to w jakim
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 No dobra chlopaki to kiedy lecim jutro ?
angela Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 No dobra chlopaki to kiedy lecim jutro ? no tylko nie zapomnijcie mnie zabrac ze soba
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Ale w soboty jest większy no tylko nie zapomnijcie mnie zabrac ze soba Angee super nareszcie zobacze jak tańczysz
angela Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Angee super naughty nareszcie zobacze jak tańczysz wink4 Motor :bicz3: nie licz na to
poziek Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Jakby coś to ja sie też pisze na jutro czy na sobote - wsio rawno
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Angee super naughty nareszcie zobacze jak tańczysz wink4 Motor :bicz3: nie licz na to TAAK?? to przechlam tego LEDA Twojego
angela Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Angee super naughty nareszcie zobacze jak tańczysz wink4 Motor :bicz3: nie licz na to TAAK?? to przechlam tego LEDA Twojego Mozesz przepic....... odkrece Twoje ledy
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Jakby coś to ja sie też pisze na jutro czy na sobote - wsio rawno To się skład silny robi
hornet Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 http://www.sofia.net.pl/index-pl.htm Ale tam są paździochy :D i jeszcze nic nie zaliczycie
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 http://www.sofia.net.pl/index-pl.htm Ale tam są paździochy :D i jeszcze nic nie zaliczycie Słabo gadałeś :> Paździochy niektóre -polecane- info na PW
hornet Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Wiem z autopsji nie ma co sobie glowy zawracać lepiej skoczyć do dobrego klubu i tam jakieś mięsiwo rwać
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Te mięsiwo trzeba cały tydzień na grillu piec, żeby dało sie ugryść..no chyba,że lecisz to mięsnego gdzieś w szczerym polu co podają towar w pianie i kiślu tam to już jestes wyręczony w połowie
Lukas Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Jakby coś to ja sie też pisze Poziu ty to jestes pierwszy na liscie bo musisz uzyc swojej złotej karty Klubowej zebysmy mieli znizki
lukaszr Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Poziu ty to jestes pierwszy na liscie bo musisz uzyc swojej złotej karty Klubowej zebysmy mieli znizki Masz nieświeże informacje - poziek nie potrzebuje już złotej karty, bo ma już tam darmowe wizyty i może zabrać 8 znajomych Trzeba tylko zrobić listę.
Flyer Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Flyer. Aleś wywalił z grubej rury. Jak Panna LuNaTi'ego mu przez ramę zajrzała, to teraz nawet autobusem przez Plac Powstańców nie przejedzie Na PW mu trza było Co sie mialem szczypać... lajf is brutal
Rekomendowane odpowiedzi