lukaszr Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 I od razu Ci go wycenia na miejscu :polew: A co tu wyceniać - powiedzą ile będzie musiał dopłacić żeby go zabrali
Aydaho Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Na skupie złomu powinni mieć taką wagę na której zmieści sie Twoje auto, zawsze możesz spróbować podjechać i może ci zważą. fajnie to zabrzmiało ale faktycznie tam będzie nałatwiej. Zapytaj jeszcze czy nie zrobią Ci tego na stacji diagnostycznej a tych w W-wie nie brakuje
lukaszr Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 A ja mam pytanie-ankiete: wczoraj nas ostro przepiździło w FW (podobno byl 1 stopien), mnie co chwile skurcz lapal w stope z tego zimna. Moze pomyslimy o jakims innym miejscu jeszcze? Michał, jeżeli sugerowałeś się wskazaniem na FISie u mariuchy to tam coś jest nie tak. Chyba, że u Ciebie też było tyle, ale to nie uwierzę, bo przy 1 stopniu to byśmy nieźle zmarzli, a ja bym nie latał w sweterku.
lukaszr Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 ale miejsca konkretnie?? A konkretnie to np: 1. Waga samochodowa 60 t - firma „Eko – Met” P.H. Warszawa http://www.eko-met.pl/ 2. http://www.desch.pl/waga.php 3. http://www.waga.net.pl/pliki/lista_referencyjna_waga_samochodowa.pdf Zobacz może coś znajdziesz.
poziek Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 ale miejsca konkretnie?? A konkretnie to np: 1. Waga samochodowa 60 t - firma „Eko – Met” P.H. Warszawa http://www.eko-met.pl/ 2. http://www.desch.pl/waga.php 3. http://www.waga.net.pl/pliki/lista_referencyjna_waga_samochodowa.pdf Zobacz może coś znajdziesz. o to chodziło !! dzieki masz u mnie buziaczka z języczkiem
Aydaho Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 o to chodziło !! dzieki masz u mnie buziaczka z języczkiem no to po co Ci to było Lukaszr
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Michał, jeżeli sugerowałeś się wskazaniem na FISie u mariuchy to tam coś jest nie tak. Chyba, że u Ciebie też było tyle, ale to nie uwierzę, bo przy 1 stopniu to byśmy nieźle zmarzli, a ja bym nie latał w sweterku. No bo k**wa niezle wymarzlismy Nawet jesli nie bylo 1 stopnia, a np. 2-3, to i tak cholernie zimno. Sugerowalbym moze jakies wyzsze pietro gdzie nie ciagnie tak zimno od dolu...
m@riucha Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 A ja mam pytanie-ankiete: wczoraj nas ostro przepiździło w FW (podobno byl 1 stopien), mnie co chwile skurcz lapal w stope z tego zimna. Moze pomyslimy o jakims innym miejscu jeszcze? Michał, jeżeli sugerowałeś się wskazaniem na FISie u mariuchy to tam coś jest nie tak. Chyba, że u Ciebie też było tyle, ale to nie uwierzę, bo przy 1 stopniu to byśmy nieźle zmarzli, a ja bym nie latał w sweterku. właśnie coś dziwnego było z tą temperaturą, w środku pokazywało +1 a jak wyjechałem na zewnątrz to było +2,5.
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Czujnik napewno pokazywal dobrze, tam poprostu przy ziemi taka panowala temperatura. Gdybys wjechali wyzej, to by bylo cieplej...
Lukas Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 no to mozemy sprobowac jakies wyzsze pietro zaatakowac bo fakt jakos dziwnie zimnawo bylo, nie chce zmieniac Fortu bo tylko tam jest dosyc miejsca i maly ruch.
lukaszr Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 o to chodziło !! dzieki masz u mnie buziaczka z języczkiem Achhh, już się nie mogę doczekać - ale jestem podniecony, wstrząśnięty, niezmieszany .
wit.s Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 UWAGA!! PROSZĘ O POMOC - POTRZEBUJE W WAWIE ZWAŻYĆ AUTO - CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ MIEJSCE? BARDZO PROSZĘ O POMOC oniak kiedyś rekomendował podjechanie do składnicy węgla - tam na pewno mają wagi. I nawet nie wiem, czy tak do końca traktowac to jako kawał ...
Aydaho Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 oniak kiedyś rekomendował podjechanie do składnicy węgla - tam na pewno mają wagi. I nawet nie wiem, czy tak do końca traktowac to jako kawał ... znając rutynę pracowników składu pewnie zasypią furę węglem do pełna i dopiero potem zważą ale to nie będzie precyzyjny pomiar
m@riucha Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 mam pewne obiekcje kiedy był dokładnie robiony rozrząd i co wymieniane dlatego chciałbym podjechać do jakiegoś ASO po wydruk całej historii, czy jako właściciel autka dostane to gratis we wszystkich serwisach czy tylko w niektórych?. Przy okazji zakupię/zamówię zaślepkę od oczka holowniczego z przodu
Lukas Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Przy okazji zakupię/zamówię zaślepkę od oczka holowniczego z przodu 45 zł plus malowanie
m@riucha Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Przy okazji zakupię/zamówię zaślepkę od oczka holowniczego z przodu 45 zł plus malowanie Malować będę razem z porysowanymi zderzakami
Norbi Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 mam pewne obiekcje kiedy był dokładnie robiony rozrząd i co wymieniane dlatego chciałbym podjechać do jakiegoś ASO po wydruk całej historii, czy jako właściciel autka dostane to gratis we wszystkich serwisach czy tylko w niektórych?. Przy okazji zakupię/zamówię zaślepkę od oczka holowniczego z przodu Raczej ASO Cię oleje i nic nie powiedzą . Musisz zakombinerkować
alvaro Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 UWAGA!! PROSZĘ O POMOC - POTRZEBUJE W WAWIE ZWAŻYĆ AUTO - CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ MIEJSCE? BARDZO PROSZĘ O POMOC czyżby POZIEK szykował się do hamowania na Dynometrze ??
Norbi Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 UWAGA!! PROSZĘ O POMOC - POTRZEBUJE W WAWIE ZWAŻYĆ AUTO - CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ MIEJSCE? BARDZO PROSZĘ O POMOC czyżby POZIEK szykował się do hamowania na Dynometrze ?? Żeś go wyczuł stary!!!!
Rekomendowane odpowiedzi