letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 OK. Macie ochote na nawalanke w Q2? Dzisiaj 19:00 stawiam serwer. Szczegoly jak bede w domu, bo nie pamietam w tej chwili
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja to chciałam w trakcie pracy grać a nie w weekend i po pracy. To niestety muszę zrezygnować.
spetsnaz Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Dla wszystkich "rezaczy" http://www.youtube.com/watch?v=6zltJBR-o3M
m@riucha Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 OK. Macie ochote na nawalanke w Q2? Dzisiaj 19:00 stawiam serwer. Szczegoly jak bede w domu, bo nie pamietam w tej chwili Wolałbym Q3 ale mogę pograć w Q2 ale raczej ok. 21 Tylko napisz gdzie można ściągnąc (najlepiej z torrenta) ostatnią wersję bo mam tylko ver 3.20 z jakimś patchem RIP
SebMis Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 dostałem kamorem w szybe dzisiaj i mam pajęczynkę tak na 1cm naprawiał ktoś kiedyś cuś takiego?
ono Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 A ja dostałem zdjęcie z foto radaru Szukam chętnego na 10 pkt . Ktoś chętny ? Bo mi nie mogą naliczyć Seb na ulicy chełmżyńskiej http://www.szybysamochodowe.waw.pl/ (przed VW po lewej)robiłem takie coś nawet spoko mają sprzęt do tego podjedź i sie spytaj , teraz zaklej taśmą ryse żeby sie syf nie dostał
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Uuuu, >50km/h przekroczone. Zapisujesz sie na kurs i szukasz szkoly nauki jazdy??? :polew:
ono Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Tak od 2 lat jakoś nie moge sie zapisać
Norbi Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 dostałem kamorem w szybe dzisiaj i mam pajęczynkę tak na 1cm naprawiał ktoś kiedyś cuś takiego? Reguły ul. Królewska również kolo daje rade, ale to chyba nie Twój kierunek. Klei rysy nawet do 40cm [br]Dopisany: 09 Listopad 2007, 15:59 _________________________________________________Gdzie mister Oniak Cię kliknęli?
ono Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak jechałem do ciebie na rajd hyhyhy
Kaśka Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak jechałem do ciebie na rajd hyhyhy Ja dostałam zdjęcie ze Starej Miłosnej, podłozył sie mój kumpel, więc punktów nie dostane tylko zapłacę mandat
Norbi Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak jechałem do ciebie na rajd hyhyhy Nooo to trzebabyło nie rajdować
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak jechałem do ciebie na rajd hyhyhy Nooo to trzebabyło nie rajdować Taaaa i zamulac turbine, co?
FABSON Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 siema, mam pytanko moze wiecie gdzie dobrze i NIEDROGO, wymieniliby mi rozrzad, bo juz 90tysi stuknie a mowiliscie ze to jest mus wymiana, lepiej samemu kupic ten rozrzad na necie, czy od razu u magika? pozdro serdeczne i dzieki z góry JAK KTOS COS WIE TO na PW jeszcze raz dzieks
spetsnaz Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Kto chce iść dziś na Legia-Jagiellonia B-stok??? Jeszcze jedna wolna wejściówka. Ja już wypadam z roboty, jak coś to jestem pod tel.
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Serwer q2 juz stoi. Na 89.77.155.54 gra do pobrania z fp: user: a4klub pass:a4klub.pl ftp://89.77.155.54/
ono Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Q2 ma tylko 51 mega ?? Coś trzeba wiedzieć przy instalce i wchodzeniu na serwer ?
letallec Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Wiec tak Rozpakuj plik zip i uruchom quake.exe. Wybiez multiplayer i wybiez "join network server", nastepnie "server list" i wpisz IP, co podalem wczesniej. Wyjdz i odzwiez liste serwerow. Zobaczysz a4 klub pl. That's all. Czekamy....
Rekomendowane odpowiedzi