malik Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Panowie motto na jutro: hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi czas rozpusty :] Idziecie do Sofii? a nawet jeśli to wówczas pójdziesz z nami?? hehehe... w sobote spoko, w piatek niestety nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Pierdzielę, ja nie chodzę już do Sofii prawie zawsze jak tam jestem to spotykam znajomych i jakimś trafem żona dowiaduje się o moich ekscesach tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 jaka sofia?? panowie proszę was - jutro kulturwa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 jaka sofia?? panowie proszę was - jutro kulturwa !!! Czyli Cafe Kulturalna w PKiNie? [br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 09:05 _________________________________________________ Pierdzielę, ja nie chodzę już do Sofii prawie zawsze jak tam jestem to spotykam znajomych i jakimś trafem żona dowiaduje się o moich ekscesach tam Hehehe.. no to łapy przy sobie Możesz patrzeć ale nie macać Wtedy żona nie powinna się czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 _________________________________________________ Pierdzielę, ja nie chodzę już do Sofii prawie zawsze jak tam jestem to spotykam znajomych i jakimś trafem żona dowiaduje się o moich ekscesach tam Hehehe.. no to łapy przy sobie Możesz patrzeć ale nie macać Wtedy żona nie powinna się czepiać Ja ich nie dotykam to zawsze one mnie miziają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 powie ktoś dokąd idziecie na ta impre? tam żeby mniej wiecej wiedzieć co, gdzie i o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 _________________________________________________ Pierdzielę, ja nie chodzę już do Sofii prawie zawsze jak tam jestem to spotykam znajomych i jakimś trafem żona dowiaduje się o moich ekscesach tam Hehehe.. no to łapy przy sobie Możesz patrzeć ale nie macać Wtedy żona nie powinna się czepiać Ja ich nie dotykam to zawsze one mnie miziają Eeee.. no to żona może mieć co najwyżej pretensje tylko do nich a nie do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Audica u mahera, wymiana rozrządu in progress..... ma być na jutro gotowa Trzymajcie kciuki żeby nic nie spier...ili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Planujemy tu : http://www.bierhalle.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Audica u mahera, wymiana rozrządu in progress..... ma być na jutro gotowa Trzymajcie kciuki żeby nic nie spier...ili. Morgoth, czy Ty zawsze musisz wyskoczyć z jakimś tekstem oderwanym od wątku ??. Druga strona już jest o mizianiu, dupeczkach, balonach i sofii, a Ty wyskakujesz z jakimś rozrządem. Napisz jeszcze ile kosztowało Ciebie doprowadzenie autka do stanu normalności po zakupie, ile kosztuje roczne utrzymanie oraz ile pali i będzie komplet :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Nie zauważyłem - Panowie Kaśka idzie z nami :> To oznacza, że trzeba się ogolic i psiuknąć perfumą [br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 11:56 _________________________________________________Mamy zarezerowany stolik w Arkadii na godzinę 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Mamy zarezerowany stolik w Arkadii na godzinę 20 Właśnie chciałem zapytać czy na NŚ czy w Arkadii. Zdecydowanie Arkadia jest lepsza :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja też chętnie, ale nie mogę dać 100% pewności, dlatego nie głosuje. Jak będziecie siedzieć dłużej to pewnie podjadę do was. Tylko żebyście byli jeszcze w stanie usiedzieć na krzesłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Audica u mahera, wymiana rozrządu in progress..... ma być na jutro gotowa Trzymajcie kciuki żeby nic nie spier...ili. Morgoth, czy Ty zawsze musisz wyskoczyć z jakimś tekstem oderwanym od wątku ??. Druga strona już jest o mizianiu, dupeczkach, balonach i sofii, a Ty wyskakujesz z jakimś rozrządem. Napisz jeszcze ile kosztowało Ciebie doprowadzenie autka do stanu normalności po zakupie, ile kosztuje roczne utrzymanie oraz ile pali i będzie komplet :th: I ch...j po całej atmosferze.... wziął i popsuł.....niech Cię ...... [br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 12:40 _________________________________________________ Mamy zarezerowany stolik w Arkadii na godzinę 20 Co później ....z tego co się orientuję to do 3 Akadia nie będzie otwarta [br]Dopisany: 30 Listopad 2007, 12:41 _________________________________________________ Ja też chętnie, ale nie mogę dać 100% pewności, dlatego nie głosuje. Jak będziecie siedzieć dłużej to pewnie podjadę do was. Tylko żebyście byli jeszcze w stanie usiedzieć na krzesłach. No no dawaj dawaj, driver będzie jak znalazł .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja już wiem co to moderowany. Niech ja tego co mi ten teges dał dorrrrrrrwę. Tak wogóle, to jakieś dziwne rzeczy sie dzieją na Forum z tymi ostzrezeniami - trzeba żeby w koncu ktoś publiczną debate przeprowadził A w temacie - ja dziś odpadam, sobota OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No no dawaj dawaj, driver będzie jak znalazł .... z tym może być problem bo prawdopodobnie już będę po promilach, w razie czego będę dzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 numer do LukasaR 0700 69696969 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 numer do LukasaR 0700 69696969 Spoko. Dzwoń śmiało, a wytłumaczę Tobie słodkim głosem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 numer do LukasaR 0700 69696969 jak będziesz miał perukę i wysokie obcasy to będę dzwonić o każdej porze, nawet jak 4,66 EURO za minutę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 jak coś to wpadne na impreze tylko najwcześniej o 2 w nocy jak coś to pilnujcie dla mnie miejsca i nie pozwólcie zamknąć wcześniej arkadi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi