Kaśka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 walić to! musimy dobić do 1000 Ostro W takim razie witam wszystkich w tak uroczy spotowy dzień
krzyniek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 a ja witam wszystkich już popołudniu
malik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ostro Moja droga, nie znasz warśiawskiego slangu chyba. Już dawno nie mówi sie "ostro". Zarzucono już nawet "grubo" i "dżezi"... teraz mówi się "szeroko"
Kaśka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ostro Moja droga, nie znasz warśiawskiego slangu chyba. Już dawno nie mówi sie "ostro". Zarzucono już nawet "grubo" i "dżezi"... teraz mówi się "szeroko" Teraz to mi pojechałeś. U mnie na wsi (nie mylic z WueSI) nadal mówi się "ostro"
malik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Teraz to mi pojechałeś. U mnie na wsi (nie mylic z WueSI) nadal mówi się "ostro" Ty wieśniaro!
krzyniek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Teraz to mi pojechałeś. U mnie na wsi (nie mylic z WueSI) nadal mówi się "ostro" Ty wieśniaro! moim skromnym zdaniem. dalej "jedzie" :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Dzień Dobry wszystkim. Życzę miłego dnia.
krzyniek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Dzień Dobry wszystkim. Życzę miłego dnia. i do zobaczenia wieczorkiem
SebMis Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 mam nadziej że w końcu uda mi się dotrzeć bo nie byłem już chyba wieki
Kaśka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Teraz to mi pojechałeś. U mnie na wsi (nie mylic z WueSI) nadal mówi się "ostro" Ty wieśniaro! moim skromnym zdaniem. dalej "jedzie" :gwizdanie: Teraz to i Ty Krzyniu przeciwko mnie?
malik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Dawać, dawać!... 912.. jedziemy dalej!
angela Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 No to jak juz tak, wszyscy sie ladnie witaja to i ja.... Dzien dobry wszystkim........ I do zobaczenia na spociku.....
wit.s Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Dobry. Na spocie chyba nie będę - work. Banki sie kufffa połączyły A tak BTW SebMis mozesz mi zczytać numerek pompki centralnego zamka od siebie. Bo u mni jest taki, ze go nigdzie nie ma (a padła na śmieć) - coś mi się to podejrzane wydaje. Dzięki
lukaszr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 mam nadziej że w końcu uda mi się dotrzeć bo nie byłem już chyba wieki Ty jak dzisiaj nie będziesz to normalnie wypuszczę na forum to gorące ostrzeżenie, które już się wyrywa do Ciebie za te nieobecności na spotach
poziek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Prawda jest taka, ze jak Pozka nie ma w kraju to nasze forum milknie :P Nawet LukaszR zapada w zimowy sen z nostalgii Bawcie sie fajnie na spocie Buziaczki
Kaśka Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Prawda jest taka, ze jak Pozka nie ma w kraju to nasze forum milknie :P Nawet LukaszR zapada w zimowy sen z nostalgii Bawcie sie fajnie na spocie Buziaczki Hej podrywaczu, Co tam w wielkim świecie? Może uda mi sie jednak dostać tego laptopa z USA? Nikt nie zrezygnował? Buźka
Aydaho Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ostro Moja droga, nie znasz warśiawskiego slangu chyba. Już dawno nie mówi sie "ostro". Zarzucono już nawet "grubo" i "dżezi"... teraz mówi się "szeroko" ale żeby być "dżezi" trzeba mieć "BiKeje"
m@riucha Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 a ja mam od piatku zapalenie zatok i nie będę na spocie a miałem taką ochotę wyrwać się z tych czterech ścian. Pamiętam że chyba Trzeniu odgrażał sie że zawita dzisiaj na naszego spota
malik Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 ale żeby być "dżezi" trzeba mieć "BiKeje" Przecież napisałem, że się już nie mówi "dżezi"
lukaszr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Prawda jest taka, ze jak Pozka nie ma w kraju to nasze forum milknie :P Nawet LukaszR zapada w zimowy sen z nostalgii Wyjechałeś i mi smutno bez Ciebie - jeszcze żebyś chociaż mi A4 zostawił pod opieką to bym zrozumiał, a tak to kicha
Rekomendowane odpowiedzi