SebMis Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ... Moze jakiś NOWY klubowicz sie pojawi :roll: postaram się trafić chociaż na chwilkę
Lukas Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 nawet na 15 minut jakos to ci wytlumaczymy a trafic to spokojnie niedaleko petli autobusowej 4-5 alejka jak zobaczysz grupe A4 wal smialo
bartte Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A mnie dziś nie będzie , już wiem że nie wyjdę z pracy przed 22 . No chyba że posiedzicie dłużej lub pojedziecie do Adamo to wtedy naturlanie wpadam Łukasz lub Ono dajcie mi proszę mesa jak bedziecie opuszczać Torwar bym wrazie co nie jechał na próżno
Lukas Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Oki postaram sie nie zapomniec no chyba ze wpadne w "szau" :mrgreen:
Lukas Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tomboy mowil ze bedzie dzisiaj gadalem
Norbi Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tomboy mowil ze bedzie dzisiaj gadalem Wiem,wiem juz mi odpisal na GG
Gość czarny_grw Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jestem z oklic warszawy chciałbym wpasc dowas na spocik jak bendziecie go organizować tylko skontaktował by sie ktos zemna jaoś wczesnie ja bardzo hcetnie zakumpluje sie z jakimis fanami audi troche bysmy pogdali i wsumie powinnismy trzymac sie razem wokncu to <<<A4>>>>> To muj numer gg jak bendziecie cos organizowac to dajcie chalo 7492425 i muj mejl [email protected] Pozdrawiam <<<<CZARNY>>>>>
Gość Tomboy Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 .......................................... ................................................ .................................................... a na koniec "Pohamuj bajerę śmierdząca gówniaro". Tekst tego tygodnia - więc złote usta dla Adamooo
Lukas Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To muj numer gg jak bendziecie cos organizowac to dajcie chalo 7492425 i muj mejl Tu nie ma co uzgadniac spoty sa co wtorek o 19 na torwarze zapraszamy
Lukas Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No to teraz lista obecności :twisted: lukas23 platiniumm - miło ze nowi sie pokazuja T-żółw ono Tomboy SebMis - Kolejny nowy spotowicz Norbi adamooo bartte i jedna pani ktora nie wiedziala co sie stało z jej B6 i na koniec kazali jej hamowac bajere
Kunio Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 qzwa znowu spora ekipa a ja poza warszawą
poziek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 fotki są ze spota?? Adamoo odezwij się do wujka Pozia Bartek co z wykresem ??
platiniumm Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 to nawet nas pani jakas odwiedzila? no prosze
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Fotki beda jak znajde chwile A pani to byla niezla dobrze ze nie urodzila z wrazenia jak jej B6 odjezdza :shock:
bartte Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Poziek chyba fotkę zrobię poprostu bo ciągel do skanera nie mogę znaleźć doiścia . Wrzucę fotkę dziś pod wieczór
SebMis Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dajcie jakąś szerszą relację z oględzin auta tej pani
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 koledzy chętnie bym do Was wapdł kiedyś na małe porównanko bryczek.Widzę że jest Was kilku z 1.8T na naszych spocikach nie miałem jeszcze okazji poznać nikogo z tym samym sercem [ Dodano: 2006-08-09, 10:50 ] Szkoda że mam do Was 320km bo zawsze to jest jakaś przeszkoda ( choć nie do przeskoczenia ) - a Warszawke miło wspominam bo spędziłem 12miesięcy w stolicy służąc w armii na ul.Hynka 2 ( KRWP ) [ Dodano: 2006-08-09, 10:53 ] a tak przy okazji może znacie jakieś tanie miejsca noclegowe ( nie koniecznie w centrum )to może wpadne na jakiś wekendzik
Lukas Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dajcie jakąś szerszą relację z oględzin auta tej pani Autko optycznie miało kilka niedociagniec jakas lampa zle zalozona poobdzierane przełaczniki odpryski w stalych elementach B6 czyli wycieraczki i słupki ale to wszystko da sie naprawic co do silnika to potestach przeprowadzonych przez tomboya Norbiego i adamooo to to auto nie jedzie tak jak powinno na koniec to zakoncze słowami tomboya "fajny ma pani kolorek auta"
platiniumm Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a ta pani to nasz klubowicz czy moze tylko przelotem zawitala bo zobaczyla grupe ladnych a4
Rekomendowane odpowiedzi