lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 eeee niemożliwe... Poważnie, sporo gadam, bo to wiadomo, że sprawy się załatwia, ale bateria jak była nowa to trzymała nawet tydzień, a teraz 1 dzionek, góra 2.
Lukas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ty sie ciesz ze VAG nie jest na baterie bo bys musial 2 razy dziennie ladowac
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ty sie ciesz ze VAG nie jest na baterie bo bys musial 2 razy dziennie ladowac Całe szczęście
pablo666 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 mozecie mi poradzic gdzie moge jutro przed poludniem dostac Motula 300V Competition 15W50 w rozsadnej cenie ?
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 mozecie mi poradzic gdzie moge jutro przed poludniem dostac Motula 300V Competition 15W50 w rozsadnej cenie ? rozsądnie zrobisz jak zalejesz mobil1 5w50 a nie ten przereklamowany pseudo tuningowy ściek...
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 rozsądnie zrobisz jak zalejesz mobil1 5w50 a nie ten przereklamowany pseudo tuningowy ściek... Ty go lejesz i jak nie coś cieknie to turbina pada :polew: Pablo666 zapomniałem Tobie odpisać na PW - mogę go mieć na jutrzejszego spota - bańka 4L kosztuje 190 zł.
Lukas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Poziu zauwazyles pewna rzecz w profilu my mamy LIMUZYNA ale zwykli Ludzie na forum tacy jak Norbi maja Sedan jest jeszcze jeden typ jakis Avant powinni to zmienic "Nadwozie: dla starych dziadków" tak jak to ostatnio mowiles na spocie
pablo666 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lukas ok to wez, a ja wezme kaske, sorka za brak polskich liter ale syn sie klawiatura bawil
Norbi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Sie rormalnie niektorym to nudzi chiba :>
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 jest jeszcze jeden typ jakis Avant powinni to zmienic "Nadwozie: dla starych dziadków" A przetrącił Ci ktoś ostatnio te chude kości ?
Lukas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 A przetrącił Ci ktoś ostatnio te chude kości ? Hallo Poziek Poziek gdzie ty jestes wstaw sie za blizniakiem bo mnie tu te dziadki chca lac
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 jeżdziłeś tirem zresztą ja tez, to wiesz czym to pachnie ja im się wcale nie dziwię, stać na granicy w kolejce 30godzin bez warunków sanitarnych itd. to wcale nie jest miłe jakby mógł w tym czasie zrobic kurs albo dwa i zarobic kase. co do rządowych beeemek to opowiem wam coś na spociku co kiedyś zrobiliśmy w wawie. No i tylko dlatego nie miałbym do przewoźnikow i kierowców pretensji, gdyby zablokowali ulice. Byłby kocioł, ale przynajmniej w słusznej sprawie.
hornet Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Hallo Poziek Poziek gdzie ty jestes wstaw sie za blizniakiem bo mnie tu te dziadki chca lac Nie licz, już pewnie robi po gaciach
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 sorka mialo bzc lukaszr Spoko, do Lukasa mówi się Lukas, do mnie Łukasz. Muszę jutro podjechać do innego oddziału IC po ten olej, ale całe szczęście, że będę obok.
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 O rany Nie nadążam za Wami. Jak tak dalej pójdzie to do czerwca będzie 2 z przodu. Miejcie litość. Szkołę skończyłem już dawno i nie pamiętam wszystkich liter Jak coś chcę napisać to temat już nieaktualny Nawet brylę zakładam żeby nadążyć i nic nie pomaga
Lukas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Nie nadążam za Wami. lexparku chyba musisz pojechac na korekte softu do Rogala
lexpar Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale po jutrzejszym Vagowaniu na spocie przez Łukaszar :polew: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2008, 21:25:53_________________________________________________Ale moją nieobecność na ostatnim spocie odczułem okropnie. Nie mogę przez tydzień sie pozbierać.
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale po jutrzejszym Vagowaniu na spocie przez Łukaszar :polew: Ooooo, tego nie wiedziałem, ale dobrze wiedzieć :th: Cieszę się, że ktoś mi organizuje czas na spotach :polew:
angela Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Cieszę się, że ktoś mi organizuje czas na spotach To pewnie wszystko w trosce o Ciebie.... .....chlopcy poprostu nie chca zebys sie zbytnio nudzil...
Rekomendowane odpowiedzi