Italiano Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 no jest - przejeżdzam tamtędy czasmi. Kiedyś tętniła życiem - teraz możesz tam bardziej kupić trochę gołębi niż dobre auto ( genaralnie masa cwaniaków handlujących szrotem ) Czyli średnio tam z kupującymi na tej giełdzie ? Troszke mi sie nie chce na Słomczyn jechać , ale widze ze nie mam wyboru chyba Pytanie za 1000 puntów i order uśmiechu - był ktoś kiedyś na -Giełda Żerań ul. Płochocińska 33, ???? Czy ktos cos o tej giełdzie słyszał ? Jak zwykle rzeczowa odpowiedz Tylko uważaj żeby nie grać w 3 karty, bo stracisz towar, furkę i jak się uprą to i kukułkę nawet. :polew:
wit.s Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Adaho. W twoim podpisie...Co ta postać srodkowa ma z ... znaczysię co to jest to...te niebieskie takie tego ... maziaje Tylko uważaj żeby nie grać w 3 karty, bo stracisz towar, furkę i jak się uprą to i kukułkę nawet. :polew: Jaką rrrrrrrrrrwa kukułkę Ragga kukułkę na giełdy wozi???
Aydaho Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Adaho. W twoim podpisie...Co ta postać srodkowa ma z ... znaczysię co to jest to...te niebieskie takie tego ... maziaje no jak to maziaje toż to surfer, pod nim deska a pod deską fala ... jak doleci do maja to będzie córcia i przestanę mieć czas na spoty
wit.s Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Tak początkowo myślałem, ale surfer w du...e
Aydaho Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Tak początkowo myślałem, ale surfer w du...e ok ok zgadzam się nie jest najlepszy ale nie chciało mi sie grzebac :>
wit.s Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 No, dobra nie czepiam się juz. Co z kukułką
popeye Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 szkoda ze spoty sa tylko w srodku tygodnia nigdy nie mam czasu przyjechac tylko praca i praca PS. Mysleliscie o jakis zmianach np. co 2 tygodnie w sobote ???????
letallec Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Dlaczego w ankiecie nie ma mnie . Prosze o dodanie opcji . " Żaden z powyższych - tylko letallec"
poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Proszę wpisywać się kto chce a ja bede dopisywał na górę. Tak zeby Żółwik wiedział ile zatankowac ja jeżdzę 7 minut i 43 sekundy... na mnie pójdzie jakieś circa, about 11 literków :evil: :evil:
wit.s Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Dopisać mnie. Jeżdżę 4 minuty, ale wyłącznie na wstecznym.
malik Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 ... to licze na podroz fotelem pasazera po skonczeniu modUFF Czyli nigdy
krzyniek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Dlaczego w ankiecie nie ma mnie . Prosze o dodanie opcji . " Żaden z powyższych - tylko letallec" prosze dopisac do listy ja tam bardzo nie skatuje mu furki a to dlatego że jeźdźę dieslem i chyba nie umiem katowac aut tak czy siak 4 min mi wystarczy ps. Malik fajny avatar_ek
Norbi Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Też kcem upalić sprzęgiełko w nowym nabytku!!!!
Italiano Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 No to dopiszta i mnie, akurat mam wyjażdzik do Włoch i będę mógł dobrze dotrzeć silniczek. Bak do pełna i 3 karnistry 35 L proszę wrzucić do bagażnika, oczywiście V-POWER 100
letallec Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Żółw jak to zobaczy to sie więcej nie pojawi na spocie. I co wtedy?
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Tylko uważaj żeby nie grać w 3 karty, bo stracisz towar, furkę i jak się uprą to i kukułkę nawet. :polew: Jakie 3 karty ? Ja widziałem tylko gre w 3 kóleczka Jaką rrrrrrrrrrwa kukułkę Ragga kukułkę na giełdy wozi??? Nie mam żadnej kukułki [br]Dopisany: Luty 01, 2008, 04:23:22 _________________________________________________ No, dobra nie czepiam się juz. Co z kukułką No własnie
krzyniek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Żółw jak to zobaczy to sie więcej nie pojawi na spocie. I co wtedy? walnie każdemu po kropeczce i zaraz będzie spokój z upalaniem
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 To Żółwio-wagon bedzie ostro ujeżdzany Ja sie pisze na pasażera pod warunkiem , ze bedzie ktos to bokiem stawiał
Rekomendowane odpowiedzi