Reggi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 co chcesz tam kupić ? i kiedy? Chciałbym "coś" kupić .. pomoże mi ktoś zakręcić sie wokół tego tematu ? [br]Dopisany: Luty 02, 2008, 07:54:19 _________________________________________________230 Euro .. no za komplet to jeszcze Ok . Ja dałem za samą listwe na deske od RS'a 200 zł
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Brynia A Poź to nie pojechał gdzies ? Wysłać mu PW to 3 dni i dopiero odpisze Trudniej sie dopukać niż do Dody
T-żółw Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 hehehe troszke poczytałem waszy wypociny...dobrze, że humorki wam dopisują jakby co, to powinieniem być we wtorek czarnym autem z turbiną fotki ...jak zrobie to wkleję, po ciemnku nie bede przeciez robił a jak wracam to już ciemno jest
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Wiesz z tym to było trochę na żarty, długaaaaaaaaaaaa historia Na żarty Poźiek gdzieśpojechał czy na żarty tak sie trudno do niego dostać ?
adamooo Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 poziu trudno dostępny jest..a poza tym przyjechała Q z wojaży :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 I czemu się nabijacie z biednego poźka ... nie doczytał drobnego szczegółu i wielkie halo z tego robicie :polew: :polew:
Lukas Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 poziu trudno dostępny jest..a poza tym przyjechała Q z wojaży tylko zeby mu przez to doladowanie nie spadło
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Albo jakas... pompa Mam ino pytanie: Gdzie moge w wawie porzadnie wyprostowac aluminiowa felge?
poziek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Siema, 5 minutową przerwe mam na papieroska więc piszę do Was, że jeszcze żyję Flyer puść mi numer koma na PW to dam ci namiar na Pana deseczke/młoteczek i felunia będzie jak nowa. Jak kupwałem swoje 18 to jedna była dlikatnie wgnieciona. Pan młoteczek tak ją naprostwoał, że najmnij odważników na nią poszło A wasze nabijanie się ze mnie traktuje na wesoło Przyjdzie dzień odwetu
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Chyba widziałem Lukasa na Modlińskiej .. kolor szaro-brudny LZA ?
Lukas Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Chyba widziałem Lukasa na Modlińskiej to moja droga do domu kolor szaro-brudny juz czysty i koloru dolphin grey
krzyniek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Żyjecie?????????????? Epidemia jakaś, czy wszyscy kaca leczą po ostatkach? stawiam na kaca chodź ja jak nigdy dziś go nie miałem a wczoraj nieźle dałem w palnik
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Żyjecie?????????????? Epidemia jakaś, czy wszyscy kaca leczą po ostatkach? To wczoraj były ostatki ? Zapomniałem ..jak co roku
Lukas Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Brynka a co to za nowy avatarek jakas okazja
krzyniek Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Brynka a co to za nowy avatarek jakas okazja dzik zmienił postac :D
wit.s Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Żuczki. Jakby ktoś był zainteresowany, jest propozycja pracy. Bez zbędnego owijania w bawełnę - chodzi o przedstawiciela handlowego na Warszawę i okolicę - branża: regały wysokiego składowania+pojemniki Wymagania: - inteligenty napierdalacz (żadnych ograniczeń co do płci) z naciskiem na napierdalacz - komunikatywna znajomość angielskiego (firma belgijska, więc szkolenia anglojęzyczne) - umiejętność "technicznego" myślenia lub "techniczne" myślenie będzie atutem Co można zyskać: - kasa całkiem niezła (aż się zdziwiłem) - z premedytacją póki co nie piszę ile, jak będą zainteresowani będziem gadać o szczegółach - pedofilska bryka służbowa, laptop, komóra - to takie pierdoły jako narzędzia pracy. Jak ktoś zainteresowany - pisać PW. Uwaga. Tylko poważnie zainteresowani.
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 - pedofilska bryka służbowa, laptop, komóra - to takie pierdoły jako narzędzia pracy. czyt. Sluzbowa Skoda Octavia, laptop, komora
Lukas Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 branża: regały wysokiego składowania+pojemniki Witek troche pozno napisales bo juz zamowilem w tamtym tyg regały
m@riucha Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Gdyby nie ten język to bym się pisał. Kiedyś miałem dużo do czynienia z budową magazynów a dokładniej z ich projektowaniem dla największych developerów w Polsce. Chodź zmuszać się codziennie do jazdy volvo to nie dla mnie (to dla mnie chyba najbardziej pedalska bryka, a to dzięki ex bossowi)
Rekomendowane odpowiedzi