Kaśka Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Głaskanie gałki w TT :polew: ( dostałem dzsiaj rano ) http://www.myhomeclip.com/BonusClip-1000_.html Oooooooooobrzydliwstwo... Świat stoi na krawędzi. Na następnym se z pewnością w du** wsadza I weź tu kup używane TT w dobrym stanie... Kurrrr*a... Przestroga dla wszystkich zainteresowanych bialym kabrio. :doh1: To sie nazywa samochód dla kobiety :polew:
lukaszr Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Wycena, wyceną - jak nie zstałeś abstynentem, to zrobimy handel wymienny Nie przesadzaj Wiciu ... Punkty dopiero będę ściągał-czw-pt był tak odjechany, że wielu rzeczy nie zdążyłem zrobić. Zaktualizuję je w środę wieczorem także wstrzymaj się.
Tosik Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Tosik to tak na przyszłość jakbyś komuś drzwi regulował to tu jest mała instrukcja (ze strefy śmiechu) http://www.livevideo.com/media/playvideo_fs.aspx?fs=1&cid=F4B5854611D141AFA19359F36DCDC74F Czyli we wtorek na spocie chcesz żeby ci drzwi wyregulować i nie wiesz jak o to poprosić Daj znać wcześniej to wezmę młot 5kg i kawałek drewienka i ustawimy :gwizdanie:
capadona0700 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 hej a znacie miejscówkę wzdłuż trasy toruńskiej od Głębockiej do Radzymińskiej oj jeszcze dwa lata temu sie działo a teraz puchy, ale ja wyrosłem z bączków itd. chyba sie starzeje[br]Dopisany: 02 Marzec 2008, 18:37 _________________________________________________pić pić
Italiano Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 hej a znacie miejscówkę wzdłuż trasy toruńskiej od Głębockiej do Radzymińskiej oj jeszcze dwa lata temu sie działo a teraz puchy, ale ja wyrosłem z bączków itd. chyba sie starzeje[br]Dopisany: 02 Marzec 2008, 18:37 _________________________________________________pić pić Teraz jak wjezdzasz do obi to jest zakaz wjazdu od godz. 22 do 6 Teraz maximus jest na chodzie, i jeszcze jest spalarnia, ale nie wiem co tam sie dzieje. I widzę że kolega ma taki sam silnik jak mój. Zapraszam we wtorek na spota.
spetsnaz Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 a co tam ... pochwale sie swoim nowym modem : zegary z pelnym FIS'em ... Tylko chyba jeszcze przebieg do korekty :> Dobra robota :th:, będzie fotostory na warsztacie?
spanky Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Tylko chyba jeszcze przebieg do korekty :> Dobra robota :th:, będzie fotostory na warsztacie? to jest ori przebieg mojej furmanki .... i specjalnie zostal tak ustawiony ....
poziek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Własnie dzieciaki, w dobrym humorku dzisiaj byliscie Na drugi raz mówicie, że Adrian driny robi to przyjadę pod Maxi z kierowcą Wiciu słoneczko moję, tesknilismy
Italiano Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Niestety żadnych drinów nie było. był tylko triple sec na czysto. Następnym razem zadzwonie przed... Fifik gdzie jesteś? gdzie ty ześ skończył???
adamooo Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 poziu jutro rano daj znac to Ci wysle nr...bo zapomnialem dzisiaj
poziek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 poziu jutro rano daj znac to Ci wysle nr...bo zapomnialem dzisiaj Dobrze, żuczku, będę dzwonił pytac się jak postepy
krzyniek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 co do powiedzenia "jest Kraków jest zabawa" http://poboczem.pl/galerie/0/galeria/zdjecie/duze,514329,397 :gwizdanie:
Tosik Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Niestety żadnych drinów nie było. był tylko triple sec na czysto. Następnym razem zadzwonie przed... Fifik gdzie jesteś? gdzie ty ześ skończył??? Jestem ale tak jak by mnie nie było
Reggi Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item317350623_turbo_whistler_dzwiek_turbo_w_kazdym_aucie_.html Tera co drugi bedzie miał pssst pssst :laghing2:
Reggi Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 kurde biere sztuke zobaczymy czy cos daje 5 punktów w skali lansu
krzyniek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 kurde biere sztuke zobaczymy czy cos daje 5 punktów w skali lansu i z 10KM
Rekomendowane odpowiedzi