Reggi Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 mlamlo Tu godzina ta sama ..miejsce poki co tez we wtorek wstawiam brzoskwinke na warsztat
mlamlo Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 dla jasnosci-brzoskwinka -to z takiego filmu ,zgadnij z jakiego :>,ale w ten wtorek faktycznie odpada bo robie łozysko i wrzucam czipa,wiec ewentualnie za tydzien
krzyniek Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 mlamlo Tu godzina ta sama ..miejsce poki co tez we wtorek wstawiam brzoskwinke na warsztat tylko żeby Ci z niej za dużo soku nie wycisnęli......... :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 tylko żeby Ci z niej za dużo soku nie wycisnęli......... :gwizdanie: hyhyh fur puści ostatnie soki
Norbi Opublikowano 14 Marca 2008 Opublikowano 14 Marca 2008 To nie Łókaszr tylko Piotrek, bo tak masz na imie prawda? siem od Piotrków odczepić proszem Ja pierodle Malik przyjacielu... Piotrek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 00:07 _________________________________________________dzieciaki jutro MaX bedzie do d*py(POLICE) lecimy upalać w Poźkowe miejsce... on tam kochac się jeździ(zdradził mi)
poziek Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 To nie Łókaszr tylko Piotrek, bo tak masz na imie prawda? siem od Piotrków odczepić proszem Ja pierodle Malik przyjacielu... Piotrek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?[br]Dopisany: 15 Marzec 2008, 00:07 _________________________________________________dzieciaki jutro MaX bedzie do d*py(POLICE) lecimy upalać w Poźkowe miejsce... on tam kochac się jeździ(zdradził mi) fakt kocham przyrodę...
poziek Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Przecież to juz Brynia wiesz od dawna, żem ORI nad Ori
lukaszr Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Przecież to juz Brynia wiesz od dawna, żem ORI nad Ori ORI ??? Bez przesady. Nie schlebiaj sobie tak
Reggi Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item321981610_audi_a4_1_9tdi_2001r_xenon_navi_abs_esp_ideal.html Ale pażdzierz Jeszcze takiego grilla nie widziałem w tym modelu
poziek Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item321981610_audi_a4_1_9tdi_2001r_xenon_navi_abs_esp_ideal.html Ale pażdzierz Jeszcze takiego grilla nie widziałem w tym modelu Dla Adamoo jak znalazł :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 wcozraj byl twrady reset. Dzis jest ctrl+alt+delete Kreeeeeeeeeeeeeeeeew Wodkaaaaaaaaaaaaaa Dansioryyyyyyyyyyyyyy
Lukas Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Witek chłopie napij sie bo widze ze sie pogarsza
lukaszr Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Wiciu nie resetuj się już więcej proszę ...
poziek Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 wcozraj byl twrady reset. Dzis jest ctrl+alt+delete Kreeeeeeeeeeeeeeeeew Wodkaaaaaaaaaaaaaa Dansioryyyyyyyyyyyyyy czy to już jest kryzys wieku średniego czy jeszcze nie ??
Reggi Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 czy to już jest kryzys wieku średniego czy jeszcze nie ?? :tongue4 Chyba za młody jeszcze , jak zakupi Eske albo Rs'a to bedzie wiadomo
wit.s Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 czy to już jest kryzys wieku średniego czy jeszcze nie ?? :tongue4 Chyba za młody jeszcze , jak zakupi Eske albo Rs'a to bedzie wiadomo A jak kupię 1,8T i wymienię większą połowę flaków tak żeby wykręcić coś koło 300 kucy, to też się liczy??? Poź. Jakiś przedwczesny, czy zawczasu robisz przygotowania?
Italiano Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 czy to już jest kryzys wieku średniego czy jeszcze nie ?? :tongue4 Chyba za młody jeszcze , jak zakupi Eske albo Rs'a to bedzie wiadomo Chyba raczej jak kupi sobie jakieś Cabrio albo TT, wtedy będzie to wiadomo że nadszedł czas na to że trza mu będzie wspomóc w pewnych sprawach
wit.s Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 czy to już jest kryzys wieku średniego czy jeszcze nie ?? :tongue4 Chyba za młody jeszcze , jak zakupi Eske albo Rs'a to bedzie wiadomo Chyba raczej jak kupi sobie jakieś Cabrio albo TT, wtedy będzie to wiadomo że nadszedł czas na to że trza mu będzie wspomóc w pewnych sprawach HAHAHA! A w jakiż to sposób będziecie chcieli mi pomagać? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi