poziek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Ja moge się zając J. i jej świetnym samopoczuciem :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Kutwa, pojechałem wczoraj do rodziców i wróce z obtartym nadkolem, bo mama nie umi wyjeżdzać z garażu.
boberek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 http://photoshopdisasters.blogspot.com moze pisz w skrócie co jest pod twoim linkiem bo jak wiesz niektórzy mają uprzedzenia
Flyer Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Photoshop Disasters... czyli wpadki specow od retuszu zdjec...
wit.s Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Ja moge się zając J. i jej świetnym samopoczuciem :gwizdanie: Ale to nie pomoc dla mnie tylko dla Ciebie
poziek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Ja moge się zając J. i jej świetnym samopoczuciem :gwizdanie: Ale to nie pomoc dla mnie tylko dla Ciebie też ale nie jest to juz taki wysiłek jak dla ciebie... :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:
malik Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 http://photoshopdisasters.blogspot.com Hehe.. zajebioza Najlepsza jest laska której wycięli pempek: Albo ta, która zagina czasoprzestrzeń
Flyer Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Najlepsza jest laska z trzecia reka na ramieniu...
Reggi Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Kutwa, pojechałem wczoraj do rodziców i wróce z obtartym nadkolem, bo mama nie umi wyjeżdzać z garażu. Dobrze że ci mama cabrioleta nie zrobiła z Twojego pociska
tomaszu Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Kutwa, pojechałem wczoraj do rodziców i wróce z obtartym nadkolem, bo mama nie umi wyjeżdzać z garażu. Dobrze że ci mama cabrioleta nie zrobiła z Twojego pociska Czlowieku, mama mi kiedyś zdachowała Fiata Uno. Teraz nawet nie wsiadła do mojego woza, a nadkole odrapane. Co za kobita z tej mamy.
Flyer Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Uppsss... O k**wa! Pamietam jeszcze edycje '07
T-żółw Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 to pierwsze...o kuuuurwa ale gaz....sruuuu :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 20:48 _________________________________________________Gracjan by przebił Tadka Siekierko
hhacek Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 dziki czy ktos mi podpowie jak zaloadowac fotki+filmik ze zlotu przez Pisasa? ma to na kompie ale nigdy nie uzywalem , a widzie ze ludzie wklejaja jakis link do Pisasa, dzieki
Italiano Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 dziki czy ktos mi podpowie jak zaloadowac fotki+filmik ze zlotu przez Pisasa? ma to na kompie ale nigdy nie uzywalem , a widzie ze ludzie wklejaja jakis link do Pisasa, dzieki Musisz posiadać konto google i zainstalować program, i będzie tam ikona na dole album zdjęć żeby wysłać na serwer potem wklejasz linka.
Reggi Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Piwowarczyk dał do pieca :polew: " fffff tym roku też bedzie bardzo dobrze ..."
wit.s Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Ja moge się zając J. i jej świetnym samopoczuciem :gwizdanie: Ale to nie pomoc dla mnie tylko dla Ciebie też Nie oszukuj się-dobrze wiesz, że pomoc to mi możesz zaoferować co najwyżej w przniesieniu wersalki (...) nie jest to juz taki wysiłek jak dla ciebie... :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: Słyszałeś powiedzenia, że "W starym piecu diabeł pali" i "Kot im starszy tym ogon ma twardszy"? Zgadnij dlaczego ze mną jest?
Rekomendowane odpowiedzi