Norbi Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Czyli jutro ta sama godzina co zawsze ? dokladnie w wiadomym miejscu :th:
Lukas Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Norbi to dla Ciebie Dziku zebys sie mogł powoli przestawiać na Promke a nie ciach i w byc ze to tak daleko
Norbi Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Se wyobraź,że dziś myślałem o Tobie Lukasku, ale to nie znaczy chyba ze jestem gejem Gdzieś ty się podziewał, rormalnie już niepamietam jak Twoje B5??... B4 ??...wygląda, jedyne co pamietam to to że to diesel
spetsnaz Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Lukas, wpadaj na spota oskaro Ci pokaże jak 3.0 jeździ
Lukas Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Gdzieś ty się podziewał Po Niemcowni sie lansowalem Lukas, wpadaj na spota oskaro Ci pokaże jak 3.0 jeździ wlasnie na to czekam bo sam jestem ciekaw
Aydaho Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 adaho[/b], co jutro na spocie stawiasz? moze po kanapce chociaz? jakoś musze na VIPa zapracować [br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 20:56 _________________________________________________ P.S. "Koniec z majtkami"??? Że niby co? Majtek nie mogę nosić???!! Jeżeli plany takie jakie masz :gwizdanie: to dbając o jakość swojej spermy sugeruję przerzucic się z majtek na bokserki. "nizsza temperatura w gaciach, lepsze wariaty do zapłodnienia" :gwizdanie: potwierdzam - boxerki są OK ...córa w drodze więc jak widać poziek wie co mówi ( mimo wieku )
Flyer Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 adaho, to teraz zeby moc splodzic syna (jak kazdy facet), to musisz zapitalac bez niczego
Aydaho Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Witamy Adaho wsrod rozowych..... danke [br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 21:01 _________________________________________________ adaho[/b], to teraz zeby moc splodzic syna (jak kazdy facet), to musisz zapitalac bez niczego wpadne jutro na Spota odrazu bez spodni .... i pewnie strace zaraz mój różowy za zachowanie niegodne Klubowicza a na drugą próbe i tak trzeba odczekać więc póki co ten projekt ma status frozen
Flyer Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 adaś, w spodniach... ale bez boxow Na spotach prawie same chlopy, wiec nie masz sie czego bac...
lukaszr Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 wpadne jutro na Spota odrazu bez spodni .... i pewnie strace zaraz mój różowy za zachowanie niegodne Klubowicza "Kręcenie śmigłem" to ostatnio dość popularna akcja na imprezach klubowych Poziek może to potwierdzić ...
Lukas Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 "Kręcenie śmigłem" nie no u Pozia to raptem mały wiatraczek
Aydaho Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 adaś, w spodniach... ale bez boxow Na spotach prawie same chlopy, wiec nie masz sie czego bac... dobra dobra ... jeszcze Gracjan wpadnie i będę ugotowany
T-żółw Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 jeszcze Gracjan wpadnie i będę ugotowany a w tej kwestii to z flajerem musisz pogadać
Flyer Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Gracjan pewnie teraz robi nowa sesje nad Odrą, bo i pogoda ladna panie... wiec pelen luz.
lukaszr Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Gracjan pewnie teraz robi nowa sesje nad Odrą, bo i pogoda ladna panie... wiec pelen luz. Mihaółek znowu ma najświeższe informacje :th:
Aydaho Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Gracjan pewnie teraz robi nowa sesje nad Odrą, bo i pogoda ladna panie... wiec pelen luz. podobno chłopaki go na ryby wyciągneli ...miał niezłą rosówe [br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 21:37 _________________________________________________ Mihaółek znowu ma najświeższe informacje a kto mu strone robił
Bartek85 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 witam kolegów! gdzie dokładnie jest ten spot w Forcie wola? chciałem się jutro pojawić po raz pierwszy! mam nadzieję że nie macie nic przeciwko? przydałaby mi się pomoc przy zdiagnozowaniu sprzęgła
Flyer Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Bartek85 nie mamy nic przeciwko Kieruj sie do komisu AUTO-TAX na poziom -1. Jestesmy przy samym komisie...
Bartek85 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Bartek85 nie mamy nic przeciwko Kieruj sie do komisu AUTO-TAX na poziom -1. Jestesmy przy samym komisie... ok! dzięki
Rekomendowane odpowiedzi