Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dzieki za fajny spocik. ..szkoda tylko,ze jak przyjechalam to wiekszosc juz sie rozjechala do domku Lukaszr i boberek dzieki jeszcze raz za sprawdzenie autka aaa i za dotarcie klockow..... Trzeniu fajnie,ze wpadles w odwiedziny do warszawskich dzikow..... my z KRK nie wpadamy :polew: wszystko robimy świadomie
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Był taki jeden cfaniak to fakt A fotki są poprawiane w photoshopie bo makeupu nie miałem
Gość trueogre Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Był taki jeden cfaniak to fakt A fotki są poprawiane w photoshopie bo makeupu nie miałem no to jak już sobie dorobisz włosy i poprawisz wszystkie niedoskonałości to zamieść tą photo relację
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Rozumiem, że dziś były 2 mniejsze spoty..?
poziek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie wiem czy to dobry pomysł... żeby z kraka zaraz nie wpadli, że im slogan kopiujemy
lukaszr Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie wiem czy to dobry pomysł... żeby z kraka zaraz nie wpadli, że im slogan kopiujemy No coś Ty - przecież jest tu nawiązanie do Krakowa
lexpar Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Muszę kupić kałacha. Inaczej się nie da. Klubowicz bez argumentu jest jak "0". Tyle straciłem dobrego
Aydaho Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 JEST WARSZAWA JEST ZABAWA: a gdzie prawa fotoreportera ? przyznacie że zdjęcie jest świetne ....zasłużyłem na VIP'a ????? :decayed: Trzeniu miło było zobaczyć w normalnych godzinach a nie gdzies na granicy o 01:00 w nocy wpadaj częściej - do Promki z Krakowa masz bliżej niż FW
boberek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ważne ze chłopak dojechał pozdro jeszcze raz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 09:07 _________________________________________________
Gość trueogre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie wiem czy to dobry pomysł... żeby z kraka zaraz nie wpadli, że im slogan kopiujemy to że kopiujecie to juz standard ale przynajmniej znacie swoje miejsce, od razu do bagażnika się pakują :polew: _________________________________________________
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 to że kopiujecie to juz standard ale przynajmniej znacie swoje miejsce, od razu do bagażnika się pakują :polew: To nie tak, otwieraliśmy bagażnik żeby Trzenia tam zapakować
boberek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 aha i sprawdzaliśmy czy krakowskie bagazniki w A4 sedan są moze inne niz warszawskie bagazniki w A4 sedan tak stwierdził posiek
Italiano Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ważne ze chłopak dojechał pozdro jeszcze raz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 09:07 _________________________________________________ Trojaczki jak w mordę strzelił !!!
Gość trueogre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 to że kopiujecie to juz standard ale przynajmniej znacie swoje miejsce, od razu do bagażnika się pakują :polew: To nie tak, otwieraliśmy bagażnik żeby Trzenia tam zapakować aaaa czyli Trzenio wraca w bagażniku :polew:
Gość trueogre Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dokladnie w kole zapasowym nie no to już przesada, do koła to on się nie zmieści, jego dziewczyna ostatnio mi mówiła że przytył :polew:
lukaszr Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 nie no to już przesada, do koła to on się nie zmieści, jego dziewczyna ostatnio mi mówiła że przytył :polew: Coś się wymyśli - upchamy jak trzeba będzie
Rekomendowane odpowiedzi