moskal Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Bo tak jest [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 10:08 _________________________________________________ :polew:
adamooo Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1
Wihajster Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :>
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :> Nawet polewę możesz sobie wybrać Piotruś
Wihajster Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :> Nawet polewę możesz sobie wybrać Piotruś ty tez wszystko musisz zawsze obrzydzic
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 w niedziele lodziki u Żółwia jak coś..godzina do ustalenia Sezon lodzikowy czas zacząć Poziek + 1 podobno Zółwik robi najlepsze lody w wawie :> Nawet polewę możesz sobie wybrać Piotruś ty tez wszystko musisz zawsze obrzydzic Piotruś zapraszamy i na 100% ci sie spodoba
adamooo Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 koleżanki a może zamiast lodzików u Żówia będą lodziki u Grycana..jakość lodów u Żólwia spadła a grycan GÓRĄ :gwizdanie: i ma więcej smaków do wyboru Poziu mimo Twoich bikoli 55cm we wzwodzie ten koleś jest lepszy : http://pl.youtube.com/watch?v=kd5XxY3n6I8
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 koleżanki a może zamiast lodzików u Żówia będą lodziki u Grycana..jakość lodów u Żólwia spadła a grycan GÓRĄ :gwizdanie: i ma więcej smaków do wyboru Poziu mimo Twoich bikoli 55cm we wzwodzie ten koleś jest lepszy : http://pl.youtube.com/watch?v=kd5XxY3n6I8 Nie pamiętasz ostatnio trzepnąłem 14 razy
krzyniek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Lody u Gracjana? Ty zawsze tylko o swoim koledze to już robi się nudne a tam jest napisane "Grycana" :gwizdanie:
poziek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Lody u Gracjana? Ty zawsze tylko o swoim koledze to już robi się nudne a tam jest napisane "Grycana" :gwizdanie:
radek.z Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam Po szybki (chodź może nie zbyt dokładnym przejrzeniu tematu) nie doczytałem sie gdzie w Warszawie odbywa sie najbliższy spocik. Jeszcze nie uczestniczyłem w tych, jak że prestiżowych spotkaniach, a bardzo bym chciał. Prosiłbym o inf. co i gdzie i jak. Mam małe problem z moja Navi bns 5.0 i chętnie bym się poradził. z gory thx
SebMis Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam Po szybki (chodź może nie zbyt dokładnym przejrzeniu tematu) nie doczytałem sie gdzie w Warszawie odbywa sie najbliższy spocik. Jeszcze nie uczestniczyłem w tych, jak że prestiżowych spotkaniach, a bardzo bym chciał. Prosiłbym o inf. co i gdzie i jak. Mam małe problem z moja Navi bns 5.0 i chętnie bym się poradził. z gory thx to przeczytaj temat zawsze info w pierwszym poście poza tym
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dla pierwszego warszawiaka który odpowie na pytanie : kto jest Mistrzem Polski 2008/09 w piłce nożnej , ufundowana zostanie nagroda :decayed: :decayed:
Gość trueogre Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dla pierwszego warszawiaka który odpowie na pytanie : kto jest Mistrzem Polski 2008/09 w piłce nożnej , ufundowana zostanie nagroda :decayed: :decayed: Zanim oni na to wpadną, to nagroda rozpłynie się po naszym krwiobiegu :polew:
Rekomendowane odpowiedzi