Norbi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 To moze faktycznie dalibysmy probe na Torwarku blisko na TVN z tego co pamietam to ta miejscowka byla git oprocz tego ze panny nie mialy sklepow ale ostatnio to ja ich nie widze na spotach to czekam na decyzje :th:
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze ten deszcz to sciema, bo samochod umylem Nie może być Dlatego ja dziś nie myłem bo jutro pogoda w kratke
angela Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze ten deszcz to sciema, bo samochod umylem ja tez......
lukaszr Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ja tez...... A Ty jutro lepiej z maścią na obolałe plecy przyjedź, bo normalnie baty pod pręgierzem się należą za ten numer w weekend
angela Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A Ty jutro lepiej z maścią na obolałe plecy przyjedź, bo normalnie baty pod pręgierzem się należą za ten numer w weekend od piatku mam strach w oczach na mysl o spocie wtorkowym ......takze Lukaszu jeszcze nie wiem czy jutro bede :laghing2:
lukaszr Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 od piatku mam strach w oczach na mysl o spocie wtorkowym ......takze Lukaszu jeszcze nie wiem czy jutro bede :laghing2: I masz rację, że się stresujesz, bo za ten numer to konfiskata auta na pół roku powinna być :gwizdanie:
angela Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 od piatku mam strach w oczach na mysl o spocie wtorkowym ......takze Lukaszu jeszcze nie wiem czy jutro bede :laghing2: I masz rację, że się stresujesz, bo za ten numer to konfiskata auta na pół roku powinna być :gwizdanie: pol roku..... nie no maks jeden dzien.... a tak powaznie......to nie pomyslalam,ze tak bedzie sie dziac..... mowilam Ci,ze jak jechalam do Lublina to dwa razy i bylo ok.....a teraz non stop.....
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Łukaszu oszczędź mi Angele jutro To co sie stało to też moja wina
lukaszr Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Łukaszu oszczędź mi Angele jutro To co sie stało to też moja wina Sławek, już Ciebie pominę, bo do Ciebie to za daleko żeby jechać i
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mozliwe, że ja w najbliższym czasie odwiedze Spoty Warszawskie :gwizdanie:
angela Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lukasz ja moge go za Ciebie.....przy najblizszej okazji :bicz3: :laghing2:
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ostatnio byl Trzeniu, wiec zapraszamy i Rzeszow :cwaniak1:
slaweq Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Flyer ja bym juz dawno przyjechał, ale macie te spoty w środku tygodnia
Oskaro Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Może ktoś jutro zabrać ze sobą "bolce" do wyjnmowania radia bo chciałbym sobie wyciągnąć radyjko i zamontować RNS-E Pamiętam że w tamtym tygodniu ktoś je miał. To gdzie jutro spocik ?
Lukas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Panowie z Torwaru na Promke to 5 minut drogi eSa takze pazdziochy dojada max w 8 mysle ze stary dobry torwar jest ciekawym miejscem a jak bedzie padac to ciach i w Promce bedziemy
lukaszr Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Panowie z Torwaru na Promke to 5 minut drogi eSa takze pazdziochy dojada max w 8 mysle ze stary dobry torwar jest ciekawym miejscem a jak bedzie padac to ciach i w Promce bedziemy Otóż to właśnie :th: Tak też uczynimy
Flyer Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zawsze mozna posiedziec w samochodach...
Lukas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Flyer byly i takie spoty troche osob w jednym troche w drugim i czekalismy tylko na pogode ale Wy to młodzi jesteście jeszcze i duzo przed wami
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zawsze mozna posiedziec w samochodach... mam nowe dupeczki na dvd
Lukas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Poziek Ty lepiej ogarnij to auto tak aby mozna było na FR pojechać bez wstydu
Rekomendowane odpowiedzi