Aydaho Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ...ze nie jedzie w ogole drogi Michałku a jak się miewa Twoje wisko bo słychać Cię na ochocie jak jedziesz pod Torwar ps. gąbka pomogła - fotel nie trzeszczy ?
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 drogi Michałku a jak się miewa Twoje wisko bo słychać Cię na ochocie jak jedziesz pod Torwar Kozacki efekt, co? Jak przelatuje kolo ludzi to jest WOOOOOOOOOOOOOW Mi juz jakis czas nic nie trzeszczy Moj siwy juz wczul sie w polskie drogi :>
Aydaho Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 u mnie też już cichutko :gwizdanie: albo głuchy jestem po tej Skodzie
SebMis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a ja od dzisiaj upalam fort foćus2 1.6 wersja kierownica+pedały(fotele gratis )
Reggi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a ja od dzisiaj upalam fort foćus2 1.6 wersja kierownica+pedały(fotele gratis ) Czyli szeroko rozumiany wypas
adamooo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no .. odebrałem paździocha z zajebistego ASO Skody :th: rozrząd nowiutki, pompa wody nowiutka, płyn chłodniczy wymieniony .............................. ale .................................. popsuli pompke spryskiwaczy w piątek wymienią na noofke za free ps. 3-ci bliźniak ( zapomniałem jakiego masz nick'a ) - to co tak bulgotało to jednak pompa wody - u mnie wkońcu cisza ............ do czego ja się teraz przyczepić moge ??? skolko za robotajet ?
poziek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ej no szkoda, że mnie nie było podczas "najazdu" krakusów Takie śmieszne to ludziki, wystarczy to co mówią podzielić przez 15 :polew:
adamooo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jak żółta strzała ? wciągła Cię nosem ? :gwizdanie:
poziek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 o dziwo nie na pierwszej mapie szlismy bardzo blisko, szok ale na drugiej mapie...i zwiekszonym booscie...evo powiedziało papa i dostałem ze 3 długości auta
malik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hyhy.. misja zakończona (prawie pełnym) sukcesem. Jeszcze trochę błędów do usunięcia VAGiem Click here for more: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_ttr8-t30102.0.html;msg359358#msg359358
Norbi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Tera panie Malik to jak nowe afto rormalnie
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Super się kiera prezentuje Ładnie mi w dłoniach leży na tej fotce, prawda ? Ale rezanie było kox - prawie 6h roboty. Najlepsze to było to, że na koniec postanowiliśmy podmienić komputer na ten stary - czyli wszystko do rozebrania raz jeszcze - zrobiłem to w całe ... 10 minut - wiedza jednak się przydaje .
Reggi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Kiera wygląda zajbście :th: Malik pewnie na końcówce rezania przełoży bude na B7
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Kiera wygląda zajbście :th: Malik pewnie na końcówce rezania przełoży bude na B7 To samo chciałem napisać... Malik jest naszym ekspertem od rezania ORI... o tak od dzisiaj na Mailka mówię ORI Gratki "mocnego grippu"
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Malik jest naszym ekspertem od rezania ORI... o tak od dzisiaj na Mailka mówię ORI Ustalaliśmy z Malikiem, że tyle rzeczy już zrobiliśmy, że mając takie doświadczenie i wprawę możemy świadczyć usługi w zakresie robienia różnych modów. Wczoraj pobiliśmy rekord szybkości zwrotów zakupionych towarów w Castoramie - w 15 minut chyba 3 zwroty - kobieta przy komputerze puściła mi w końcu tekst: "no niech Pan nie mówi, że znowu coś do oddania ?" Ja to jestem tylko zły, że wczoraj od 18:30 do prawie północy zrobiliśmy tyle, co ja chwilę potem robiąc to samo w 10 minut
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 dzisiaj trza logi :th: Niby ja mam mieć coś z tym wspólnego ? W tym tygodniu, w domu jeszcze nie byłem wracając codziennie po pracy więc jak jutro będzie to samo, to zastanę w domu zmienione zamki w drzwiach i będę nocował w Nadarzynie chyba
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Spoko, napijemy się wódeczki, potem wpadną dupeczki
Rekomendowane odpowiedzi