wit.s Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki Wow, to zdaj relację jak tylko będziesz coś wiedział Tylko, błagam, żadnych zdjęć z sali porodowej Trzymamy kciuki! A zdążyłeś się znieczulić???
Italiano Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 OOOO ludzie ...żona dzwoniła właśnie że "godzina 0" wybiła - jade na porodówke - trzymajcie kciuki Trzymam kciuki za ciebie, nawet i u nóg :th:
Reggi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wow, to zdaj relację jak tylko będziesz coś wiedział :wink4 Fotostory 3 mam kciuki :th:
AndyN Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Będzie ktoś z laptopem na najbliższym spocie? Może nawiedzi spot Meszrum z AKP. Będziemy diagnozować mojego grzechotnika.
Italiano Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Będzie ktoś z laptopem na najbliższym spocie? Może nawiedzi spot Meszrum z AKP. Będziemy diagnozować mojego grzechotnika. Pewnie ktoś się znajdzie :gwizdanie: Ale teraz wiosenna promocja idzie i cennik jeszcze nie ustalony
Reggi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Adecneo Adrian Ty masz przetornice samochodową pod zapalniczkę ? Weźmiesz jutro na spota ? Musze se ramke -chromową dorezać ... a nie mam jak podłaczyć opalarki
Norbi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Norbi, bylo przerzucic 16", to czasy bylyby lepsze Poź cwaniura właśnie na zimowych 16-kach poleciał :>[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 19:27 _________________________________________________Poźkowa zawiecha twarda jak kamiuń, u mnie tylko nowe Bilsteiny B6. a springi ori i tak na ori staje dęba Adaho, jakbyś chciał sie znieczulić to służe towarzystwem , trzym się chłopie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lukas Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A zdążyłeś się znieczulić??? Witek a ty jak czesto sie teraz znieczulasz ? bo slyszalem ze Twoja corka ma adoratora :gwizdanie: A tyle bylo fajnych chlopaków zainteresowanych ( Poź, oniak) a Ty oddałes ja obcemu
AndyN Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czy Torwar to postanowione? Jutro po 19.00 ma być max 10 st., ma padać i wiać http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=18&y=13&pol_x=357&lang=0&ver=&ikonka=1 Może jednak Fort Wola?
Lukas Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 do podziemi juz nie wracamy jak zacznie lac to pojedziemy na Promke
malik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Właśnie! Koniec z ponurymi podziemiami FW! Niech żyje Torwar!
Lukas Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Malik tylko jutro przygotuj auto na wielkie dotykanie
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 do podziemi juz nie wracamy jak zacznie lac to pojedziemy na Promke Lukasek, może od razu jedziemy na Promkę - bez sensu jest kombinować i marznąć, a potem część się przemieści, część przyjedzie później i nikogo nie będzie. Ustalmy może od razu Promkę i tyle
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Norbi bedzie marudzil, ze daleko Przeżyje - z Torwaru na Promkę jest niedaleko Jak chce to mogę go zabrać na spota i odwieźć po spocie - poświęcę się
wit.s Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A zdążyłeś się znieczulić??? Witek a ty jak czesto sie teraz znieczulasz ? bo slyszalem ze Twoja corka ma adoratora :gwizdanie: A tyle bylo fajnych chlopaków zainteresowanych ( Poź, oniak) a Ty oddałes ja obcemu Młoda sama decyduje, zresztą: Oniak ma założony kaganiec Ten drugi, jak spuszczony ze smyczy to co najwyżej gawędziarz A i tego obecnego przeczekamy Malik, tylko nie mów, że Cie jutro nie będzie. Kiera, kiera, kiera :drool: A w Teleekspresie mówili, że na jutrzejszym spocie, będzie jeszcze jedna atrakcja
Lukas Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no ponoc ma byc To moze jak Norbiasty mało marudzi ze daleko to strzelimy w promke
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no ponoc ma byc To moze jak Norbiasty mało marudzi ze daleko to strzelimy w promke I pięknie
Rekomendowane odpowiedzi