moskal Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ragga gratuluje awansu , sie sypia te nominacje w ostatnim tygodniu ze hoho
Reggi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ragga gratuluje awansu , sie sypia te nominacje w ostatnim tygodniu ze hoho Dzięki :th:
krzyniek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 to widzę chłopcy żeście się duuuuuużo najedli
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mnie to nazrywali trawy spod śmietnika jak jakiemuś zającu.. zającowi.. A jak se chciałem nalać sosu to Adrian mnie opieprzył. Do tej pory tego nie rozumiem...
Reggi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 to widzę chłopcy żeście się duuuuuużo najedli Oczami ... smakiem kelnerki Mnie to nazrywali trawy spod śmietnika jak jakiemuś zającu.. zającowi.. A jak se chciałem nalać sosu to Adrian mnie opieprzył. Do tej pory tego nie rozumiem... :mysli No żebyś poczuł prawdziwy smak pizzy .. a nie tak barbarzyńsko sosem trawe potraktować Ale na minus to było to , że szambo wylało
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ale na minus to było to , że szambo wylało Sos, którego Adrian zabraniał mi polewać zabił cały smak i niestety nic nie czułem... Poza tym nie ma to jak świeży mleczyk.
Italiano Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wieśniaków zabrać do wykwintnej restauracji, to od razu im się ruccola myli ze szczawiem na polu rosnącym, a ty Tomaszust myślisz ze sałatą to się króliki tylko karmi? , Ragga - tylko dlatego że zostałeś różowym to nie będę się wypowiadać na temat twojego zabicia najlepszego smaku barbarzyńskim sosem... gratki za klubowicza I jeżeli se wzięliście po pół pizzy na łebka, to tylko połowę smaków dostaliście i pewnie kucharz też swoje dorzucił, a Tomaszowi na pewno kelnerka splunęła za tę zieleninę. całe szczęście że byli też ludzie kulturalni i potrafili delektować się dobrą kuchnią Moja sałatka z owoców morza była całkiem dobra i mogę polecić jak by ktoś chciał! http://www.solipieprz.com/menu.html
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 O maaasz, to mi troche fochem zalatuje...
Italiano Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 żaden foch :> , tylko po następnym spocie pojedziemy najwyżej do mcdonalda
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No pewnie, z nami to tylko na Wieśmaka można jechać.
Oskaro Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Pizza była rewelka - Następnym razem zaatakuje jakąś sałatkę
Reggi Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 O maaasz, to mi troche fochem zalatuje... Foch z przytupem i półobrotem żaden foch :> , tylko po następnym spocie pojedziemy najwyżej do mcdonalda Albo do pizzeri gdzie dostaniemy porzadnego placka z duzą ilościa wszystkiego No pewnie, z nami to tylko na Wieśmaka można jechać. Ja to bym jeszcze z raz w kulture pojechał A tak na serio to szamka nie była zła... następnym razem trzeba bedzie coś innego stestować :th: Pizza była rewelka - Następnym razem zaatakuje jakąś sałatkę Tą z mackami
krzyniek Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 bo wy głodni chyba nie byliście my (ja, Tosik, Angee i Slaweq) byliśmy w Arkadi lokalu nie pamiętam i nikt nie narzekał
menge Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 nooooo kurczaczki pieczone ja jestem świeżyzna :> na ślizganie to chyba się osobiście nie będe pisał bo moja A4 ma swoje lata,dopiero co ją mam i boję się żeby nie zasłabła ale z miłą hęcią poznam was i popatrzę na ślizgi, jakby coś to dorze by było w weekend. Menge. [email protected]
Reggi Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 nooooo kurczaczki pieczone ja jestem świeżyzna :> na ślizganie to chyba się osobiście nie będe pisał bo moja A4 ma swoje lata,dopiero co ją mam i boję się żeby nie zasłabła ale z miłą hęcią poznam was i popatrzę na ślizgi, jakby coś to dorze by było w weekend. Menge. [email protected] Kolega to przeczyatał tylko pierwszego posta W temacie masz napisane miejsce i termin spotkań :th:
krzyniek Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 nooooo kurczaczki pieczone ja jestem świeżyzna :> na ślizganie to chyba się osobiście nie będe pisał bo moja A4 ma swoje lata,dopiero co ją mam i boję się żeby nie zasłabła ale z miłą hęcią poznam was i popatrzę na ślizgi, jakby coś to dorze by było w weekend. Menge. [email protected] Kolega to przeczyatał tylko pierwszego posta W temacie masz napisane miejsce i termin spotkań :th: resztę sobie wydrukował i oprawił będzie czytał jak powieść
tomaszu Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Hmm, ja nadal nie wiem o jakie ślizganie chodzi..
krzyniek Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Hmm, ja nadal nie wiem o jakie ślizganie chodzi.. przeczytaj stronę pierwszą a się dowiesz :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Faktycznie, przeczytałem tylko pierwszego posta...
Rekomendowane odpowiedzi