Italiano Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Teraz to się robi tak: http://pl.youtube.com/watch?v=YzFa2pXW-VU
poziek Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Teraz to się robi tak: http://pl.youtube.com/watch?v=YzFa2pXW-VU skąd wy bierzecie taki staff ?? :polew: :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Teraz to się robi tak: :polew: :polew: ma chłopak podejście do kobiet
alvaro Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Poziek bo z Babą jest jak ze starymi drzwiami jak nie p...sz to się nie zamknie.... i tylko mi tu bez męskich szowinistycznych świń proszę bo ja tylko przytoczyłem staropolskie przysłowie... co do majówki to działo się oj działo lakerky już wyprane ale dalej dają rybą z beczki ...
Lukas Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 lakerky już wyprane ale dalej dają rybą z beczki bo tak to jest jak sie słucha krawaciarzy do której beczki włazic
alvaro Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 następnym razem warszawskim krawatom mówimy stanowcze NIE
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Poziek bo z Babą jest jak ze starymi drzwiami jak nie p...sz to się nie zamknie.... i tylko mi tu bez męskich szowinistycznych świń proszę bo ja tylko przytoczyłem staropolskie przysłowie... co do majówki to działo się oj działo lakerky już wyprane ale dalej dają rybą z beczki ... się rolnik z pomorza rozbrykał
Aydaho Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 adaho[/b], jak tam nowa klubowiczka? dzięki - wspaniała ...ale dzisiaj dała trochę czadu w nocy więc z lekka nie wyspany jestem
radek.z Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witam Czy ktoś juz rzucił pomysł na wtorkowy spocik?? Może tak w odległej krainie na "tarchominie"?? Pozdrawiam
Reggi Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 jak nie p...sz to się nie zamknie.... [/size]:decayed Witam Czy ktoś juz rzucił pomysł na wtorkowy spocik?? Może tak w odległej krainie na "tarchominie"?? Pozdrawiam Kolego , ale miejsce spota masz napisane w temacie :th: Ja tez z Tarchomina
poziek Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Poziek miałeś wpaść na piwo ... i co? Nie było jak i nie było kiedy :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Mógłby ktoś porzyczyć photoshopa lub jakąś prywatną wersję archiwalną owego programu ? Pilnie potrzebuje
Aydaho Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Dzień dobry, chcąc skopiować film na dyskietkę gdy dam kopiuj pojawia mi się komunikat, że na dysku A nie ma wystarczająco miejsca. Potem daję "skopiuj skrót" i wtedy mi się film mieści na dyskietce. Problem jednak powstaje gdy chcąc go uruchomić na innym komputerze dlatego, że pojawia mi się komunikat "skrót nie został znaleziony", równocześnie na moim komputerze ten film normalnie uruchamiam. Co z tym mogę zrobić? Droga użytkowniczko, do swojej torebki nie zmieści Pani swojego futra. Karteczka z informacją, że futro ma Pani w szafie, do torebki sie jednak zmieści. Tak więc dopóki jest Pani w domu a przeczyta Pani karteczkę z torebki, że futro jest w szafie, bez problemu je Pani tam znajdzie. Gorzej gdy, będąc u przyjaciółki wyciągnie Pani karteczkę z torebki i przeczyta, że w szafie ma Pani futro. W szafie u przyjaciółki może Pani długo szukać, ale tego futra tam Pani na pewno nie znajdzie. P.S. Jeszcze podpowiedź dla Pani: torebka=dyskietka futro=film karteczka=skrót szafa=komputer mól w szafie=wirus komputerowy sąsiad w szafie=hacker
poziek Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Dzień dobry, chcąc skopiować film na dyskietkę gdy dam kopiuj pojawia mi się komunikat, że na dysku A nie ma wystarczająco miejsca. Potem daję "skopiuj skrót" i wtedy mi się film mieści na dyskietce. Problem jednak powstaje gdy chcąc go uruchomić na innym komputerze dlatego, że pojawia mi się komunikat "skrót nie został znaleziony", równocześnie na moim komputerze ten film normalnie uruchamiam. Co z tym mogę zrobić? Droga użytkowniczko, do swojej torebki nie zmieści Pani swojego futra. Karteczka z informacją, że futro ma Pani w szafie, do torebki sie jednak zmieści. Tak więc dopóki jest Pani w domu a przeczyta Pani karteczkę z torebki, że futro jest w szafie, bez problemu je Pani tam znajdzie. Gorzej gdy, będąc u przyjaciółki wyciągnie Pani karteczkę z torebki i przeczyta, że w szafie ma Pani futro. W szafie u przyjaciółki może Pani długo szukać, ale tego futra tam Pani na pewno nie znajdzie. P.S. Jeszcze podpowiedź dla Pani: torebka=dyskietka futro=film karteczka=skrót szafa=komputer mól w szafie=wirus komputerowy sąsiad w szafie=hacker :kox:
spanky Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 http://www.joemonster.org/art/9141/Co-to-za-pojazd ludzie maja pomysły ....
Rekomendowane odpowiedzi