boberek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Cudoooooooooooo :notworthy: ale jakie brudne
Reggi Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 ale jakie brudne Gdzie tam brudne , obsesyjke załapałeś Przypomnij mi czym wycierać te smugi/obłoczki z szyb ?
boberek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 hmm najpierw umyj benzyna ekstrakcyjna a potem MR MUSLE z alcoholem onnaprawde był brudny na zime zostal nawoskowany i to jego druga jazda w sezonie wiec cały kurz na nim widac poczekajcie jak go nawoskuje "makgłjersem" to bedzie lalka a tu fota od emnie mojego paździocha
Flyer Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Przypomnij mi czym wycierać te smugi/obłoczki z szyb ? Od wewnatrz?
Reggi Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Przypomnij mi czym wycierać te smugi/obłoczki z szyb ? Od wewnatrz? A Panie ja wiem Chyba od zewnątrz Bo takie smugi małe od wewnątrz to raczej by sie nie porobiły
wit.s Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 :th: :th: :th: wczoraj freq dopisało - naliczyliśmy z Zółwiem 22 fury ... i 12 Canonów, w tym 10 modelu 400D (jeden 2 nieobecne. Poziek - popraw sie następnym razem - no, ja też swojego wezmę) i modelu D40 (chyba), w tym jeden nieobecny (oniak, a Ty co? przywozić mi tu aparata na spota) Klubowicze A4 Klub - zadowoleni ze spota. Canon'y - jeszcze nie mają zdania, to ich pierwsze spotkanko. :polew: A tak BTW. Pająkowi żeście pierdyknęli sesję, a foty gdzie???
Reggi Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Właśnie.. Tomaszust ...gdzie foty ?..wczoraj pykałeś ile sie dało, a teraz nic nie wrzucasz
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Spocik był udany :th: Grunt, że boberek przerzucił się na cykanie fotek czemuś innemu niz kfiatki :gwizdanie: Chociaz podejrzewam, że gdybyśmy byli na torwarze, to mogłoby się to zmienić Rezanie kół też kox I dwaj nocni jeźdźcy widzę cali i zdrowi :th:
krzyniek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Cudoooooooooooo :notworthy: ale jakie brudne brudny to on miał obiektyw
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Tak, poza tym mój Canon jest przerobiony na gaz. [br]Dopisany: 07 Maj 2008, 10:52 _________________________________________________ Właśnie.. Tomaszust ...gdzie foty ?..wczoraj pykałeś ile sie dało, a teraz nic nie wrzucasz No jak tak bardzo chcesz to proszę. Oto efekt moich testów: Więcej nie wrzucam, bo nie chce mi się tablic zamazywać. Poza tym większość zdjęć to kicz.
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A ja swojego canona nie mam...oddałem Q. Jezeli miałbym go zabierac na spoty to musialbym zabierać i ją bo niestety się z nim nie rozstaje Ostatnio wychodzę jednak z założenia, że spoty są dla userów forum i nikogo innego
Aydaho Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 No jak tak bardzo chcesz to proszę. Oto efekt moich testów: Więcej nie wrzucam, bo nie chce mi się tablic zamazywać. Poza tym większość zdjęć to kicz. rozumiem że w tle widać duchy wcześniejszych właścicieli fury Adriana
hornet Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A ja swojego canona nie mam...oddałem Q. Jezeli miałbym go zabierac na spoty to musialbym zabierać i ją bo niestety się z nim nie rozstaje Ostatnio wychodzę jednak z założenia, że spoty są dla userów forum i nikogo innego A Tobie co się stało ...............byłeś u lekarza?
Aydaho Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 1,8 90 KM ... zawias sztywny jak pal Azji w środku skórka rezana, zajebiaszcza kiera z drewna i piękny bass z kuferka :th:
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 rozumiem że w tle widać duchy wcześniejszych właścicieli fury Adriana Tak, Adrianowe auto jest nawiedzone. PS. Jak tak każdy na spota będzie przyjeżdzał z Canonem to niedługo trzeba będzie robić zrzutkę na nowy serwer...
poziek Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 A Tobie co się stało ...............byłeś u lekarza? Taa wyleczył mnie
tomaszu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 1,8 90 KM ... zawias sztywny jak pal Azji w środku skórka rezana, zajebiaszcza kiera z drewna i piękny bass z kuferka :th: Skórka z mortadelki?
Aydaho Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Skórka z mortadelki? nie - podwawelska ale rezana
Rekomendowane odpowiedzi