malik Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 oniak, pijaku Ty! Nie bij taksówkarzy!
lukaszr Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Słyszałem oniak, że chciałeś ograbić biednego taksiarza :polew: Za darmo się jeździć zachciało
krzyniek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 to nie taksówkarz on sklepał kierowcę czerwonego neoplanu
angela Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Sluchajcie.....jesli ktos chce to mozna zamowic kubki z logo..... Do Wawy ja je przywioze ,takze bedzie bez kosztow przesylki..... http://www.a4-klub.pl/smf/kubki_z_logo-t34656.30.html
Nosfer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 http://www.joemonster.org/art/9356/Gdy-kobieta-myje-samochod Takie rzeczy to tylko w Ameryce angela Kiedy będziesz przemierzać bezkresy po klubowe kubki ? :gwizdanie:
angela Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 angela Kiedy będziesz przemierzać bezkresy po klubowe kubki ? :gwizdanie: jak tylko beda gotowe..... z tego co wiem to trzeba czekac 2 tygodnie na realizacje zamowienia
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sluchajcie.....jesli ktos chce to mozna zamowic kubki z logo..... Do Wawy ja je przywioze ,takze bedzie bez kosztow przesylki..... http://www.a4-klub.pl/smf/kubki_z_logo-t34656.30.html zamowiony ...
lukaszr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 zamowiony ... Proszę proszę, leszcz będzie musiał się na spocie przynajmniej pojawić żeby kubek odebrać
angela Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sluchajcie.....jesli ktos chce to mozna zamowic kubki z logo..... Do Wawy ja je przywioze ,takze bedzie bez kosztow przesylki..... http://www.a4-klub.pl/smf/kubki_z_logo-t34656.30.html zamowiony ... widzialam :th:
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 zamowiony ... Proszę proszę, leszcz będzie musiał się na spocie przynajmniej pojawić żeby kubek odebrać daje Wam czas na przygotowanie fety z okazji mojego przybycia ..... :polew:
Nosfer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 angela Kiedy będziesz przemierzać bezkresy po klubowe kubki ? :gwizdanie: jak tylko beda gotowe..... z tego co wiem to trzeba czekac 2 tygodnie na realizacje zamowienia Pięknie. Zamówione..
Kaśka Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 angela Kiedy będziesz przemierzać bezkresy po klubowe kubki ? :gwizdanie: jak tylko beda gotowe..... z tego co wiem to trzeba czekac 2 tygodnie na realizacje zamowienia normalnie, 60% sprzedało się jeszcze zanim ruszyła produkcja , wszyscy chcą mieć kubki
angela Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 angela Kiedy będziesz przemierzać bezkresy po klubowe kubki ? :gwizdanie: jak tylko beda gotowe..... z tego co wiem to trzeba czekac 2 tygodnie na realizacje zamowienia normalnie, 60% sprzedało się jeszcze zanim ruszyła produkcja , wszyscy chcą mieć kubki nooo ponad 70 kubkow w trzy dni........
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 daje Wam czas na przygotowanie fety z okazji mojego przybycia ..... dostaniesz wpier...ol i do domu
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 daje Wam czas na przygotowanie fety z okazji mojego przybycia ..... dostaniesz wpier...ol i do domu wiedzialem ze sie odezwiesz lamusie .... [zawsze mozna na Ciebie liczyc ... ]
lukaszr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 daje Wam czas na przygotowanie fety z okazji mojego przybycia ..... :polew: Chyba żartujesz ... to Ty ze względu na to, że ciągle opuszczasz spoty to powinieneś przygotować jakąś ucztę
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chyba żartujesz ... to Ty ze względu na to, że ciągle opuszczasz spoty to powinieneś przygotować jakąś ucztę :palacz No chyba kpisz...jedyne co przywiezie to krakersy...z przeterminowaną datą...o % możesz zapomnieć
spanky Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Chyba żartujesz ... to Ty ze względu na to, że ciągle opuszczasz spoty to powinieneś przygotować jakąś ucztę :palacz No chyba kpisz...jedyne co przywiezie to krakersy...z przeterminowaną datą...o % możesz zapomnieć i wiadro bimbru ... zebys mogl maczac krakersy ..... :laghing2:
lukaszr Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 i wiadro bimbru ... zebys mogl maczac krakersy ..... :laghing2: Ja poproszę jakieś lepsze żarcie ... przynajmniej paluszki i Prince Polo
poziek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 i wiadro bimbru ... zebys mogl maczac krakersy ..... :laghing2 tak sobie dorabiasz po godzinach ?
Rekomendowane odpowiedzi