Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orientujesz sie moze jak ten koleś z tej niebieskiej hondy miał ogarniete te złote felgi? to jest malowane czy jak?

Nie chwalil sie na forum ale sa 2 mozliwosci metalizacja prozniowa albo pozlacane, ale wydaje mi sie ze to efekt metalizacji prozniowej ;)

Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

ciekawe jakie koszta tego, ale robi to robotę przynajmniej na filmie:slina:

na jakim filmie?

Opublikowano

orientujesz sie moze jak ten koleś z tej niebieskiej hondy miał ogarniete te złote felgi? to jest malowane czy jak?

Nie chwalil sie na forum ale sa 2 mozliwosci metalizacja prozniowa albo pozlacane, ale wydaje mi sie ze to efekt metalizacji prozniowej ;)

ciekawe jakie koszta tego, ale robi to robotę przynajmniej na filmie:slina:

na jakim filmie?

:slina:

no ta honda z tym złotem konkret. Wogóle auta.... :naughty:

Opublikowano

Szafa ta przednia rejestracja SHA XXXXX to z przypadku czy auto przyjechało z tymi tabulami z niemcowni?

Opublikowano
  • Autor
Szafa ta przednia rejestracja SHA XXXXX to z przypadku czy auto przyjechało z tymi tabulami z niemcowni?

Auto przyjechalo na nich z niemiec ;)

Opublikowano
slij to w kalendarz:slina:

http://i.imgur.com/pOWYo1o.jpg

nie może.. bo ma stopkę Raceism. chyba, że ogarnie to zdjęcie bez podpisu :wink:

Opublikowano

nie może.. bo ma stopkę Raceism. chyba, że ogarnie to zdjęcie bez podpisu :wink:

Pisał w następnym poście że to ogarnie :tongue4:

Opublikowano

nie zauważyłem :decayed: w takim razie zapraszam! :hi:

Opublikowano

Szafa jesttt meeega:kox::kox::kox::kox:

a co do planów...

PROGI S4 są tu priorytetem:slina: później dokładka PDC zaspawana taka jak u ex bordo krychy

ewentualnie przód spawasz, rejke tez i na tył zderzak od S4 FL z dyferem złotym:naughty:

Opublikowano
Furacz mega sie prezentuje:slina: zderzak i maska do poprawy lakierniczej tak?

Cale auto kwalifikuje sie do poprawy, i tak bedzie malowane ;)

podobnie bylo z moim i poszly 2 cale boki i zderzak przedni za jednym zamachem:wink:

Opublikowano

Jak mi sie awanty nie podobaja to ten jest naprawde ładny:slina: tak jak slepy mowi slij do kalendarza moj głos masz:decayed:

PS Jak tam przygotowania do ślubu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak mi sie awanty nie podobaja to ten jest naprawde ładny:slina: tak jak slepy mowi slij do kalendarza moj głos masz:decayed:

Dzięki:wink: Coś tam się dzieje, ale jeszcze dużo do załatwienia:decayed: A Ty jak?

Opublikowano

Dzięki:wink: Coś tam się dzieje, ale jeszcze dużo do załatwienia:decayed: A Ty jak?

No u mnie tak samo ale prawie wszystko juz ogarniete :decayed: chyba bede musial z rana jakas cwiartke walnac jak sobie o tym pomysle :grin:

Opublikowano

k**wa wiem że moją głową nie do końca w porządku ale to auto psuje mi ją do końca... :slina: miazga w każdym calu :jerk:

Ale jak mi się będzie śniło i moja powie że znów poduszkę zaśliniłem to przestane je lubić :wink:

Opublikowano

No u mnie tak samo ale prawie wszystko juz ogarniete :decayed: chyba bede musial z rana jakas cwiartke walnac jak sobie o tym pomysle :grin:

skąd ja to znam, a u mnie niebawem roczek:decayed:

Opublikowano

skąd ja to znam, a u mnie niebawem roczek:decayed:

jak i u mnie:decayed:

żeby nie było OT, ślij to foto do kalendarza:slina:

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ----------

p.s co zrobiłes z przednimi lampami? pomalowałeś na żółto środki?

Opublikowano

Co prawda dopiero będę dobrze szukał niedługo A4, to przez Twoją mam namieszane w głowie.. Nie podobały mi się avanty, a teraz z chęcią bym sobie go sprawił :slina:

Szacunek za glebe, nie wyobrażam sobie, aż na takiej jeździć po moim mieście. Wyznaczałem sobie z ciekawości trasy które zawsze robię i nie obyło się nigdzie bez progu lub mega dziur, więc chyba nie wyjechałbym dalej niż z parkingu :grin:

No i aluski.. :hi:

Opublikowano
  • Autor

a co do planów...

PROGI S4 są tu priorytetem:slina: później dokładka PDC zaspawana taka jak u ex bordo krychy

ewentualnie przód spawasz, rejke tez i na tył zderzak od S4 FL z dyferem złotym:naughty:

Pomyślę nad zderzakiem ale z tym złotym odpuszczę:wink: Reszta będzie powoli realizowana, ale najpierw muszę się uporać z policją w mieście:wink:

...

p.s co zrobiłes z przednimi lampami? pomalowałeś na żółto środki?

Długie pomalowane farbą modelarską tamiya x-24, oczywiście lampy to bixy od Gwerty-ego:wink: Ale mam zamiar zmienić to, bo całe czarne mi nie pasują na czarnym nadwoziu, i teraz będzie już profi, czyli w metalizacji próżniowej na złoto, zastanawiam się tylko czy zrobić jak jest czy na złoto zrobić całą część razem z soczewką?? A reszta standard srebrne:whistling:

Co prawda dopiero będę dobrze szukał niedługo A4, to przez Twoją mam namieszane w głowie.. Nie podobały mi się avanty, a teraz z chęcią bym sobie go sprawił :slina:

Szacunek za glebe, nie wyobrażam sobie, aż na takiej jeździć po moim mieście. Wyznaczałem sobie z ciekawości trasy które zawsze robię i nie obyło się nigdzie bez progu lub mega dziur, więc chyba nie wyjechałbym dalej niż z parkingu :grin:

No i aluski.. :hi:

Do gleby można się przyzwyczaić, niestety w tym setupie auto staje się tylko i wyłącznie 2 osobowe, i raczej do lżejszych osób:kox: Dlatego w niedługim czasie muszę trochę podnieść bo potrzebuje poprzewozić parę rzeczy, ale zaraz po ślube wraca na ten setup:kox:

Opublikowano

Ja bym robił tylko lustro długich, resztę zostawił ori :wink:

Wysłane z mojego GT-N7100

Opublikowano
  • Autor
Ja bym robił tylko lustro długich, resztę zostawił ori :wink:

Wysłane z mojego GT-N7100

I tak właśnie zrobię:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry z Ciebie rezacz ;-)