szafa Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kolesin 7 66-11o Babimost kiedy mam się spodziewać paczki? po weekendzie:kox:
karol24 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Normalnie nie to Audi poprzednie "wcielenie" było o piękne, teraz tak czegoś mi brakuje ..... ale to moje zdanie:wink:
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Szkoda że teraz piszesz to na temat felg, szukałem i nic, kupiłem już inne
szafa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No szkoda:wink: Pucek a co kupiłeś? Ja chce wrócić do parapetów ale w 18:decayed: i min. 10 na tyle i 9,5 przód:kox:
swir88 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Bys musial jakis inny kolor do tych i auto bardziej na glebe posadzic
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No szkoda:wink: Pucek a co kupiłeś? Ja chce wrócić do parapetów ale w 18:decayed: i min. 10 na tyle i 9,5 przód:kox: Nietypowe felgi z tuarega/q7/cayenne, te prawie bentley
szafa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pucek zarzuć keidyś fotke swojej a jak nie to podrzuć na pw Świr taki jest plan ale na przód potrzebuje maszynke do zrolowania nadkoli:wink: zresztą dużo nie chce, 1,5cm niżej i będe w raju:decayed:
Iverson Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ...no mi też za bardzo nie leżą te felgi , optycznie za duże , jednak parapet musi być
mrogal Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pucek zarzuć keidyś fotke swojej a jak nie to podrzuć na pw Świr taki jest plan ale na przód potrzebuje maszynke do zrolowania nadkoli:wink: zresztą dużo nie chce, 1,5cm niżej i będe w raju:decayed: wrzuce moje fotki Puckowych felgna zywo robia fest robote, dystansik by sie przydal ale wzor jest faaajny
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mrogal, tam już jest dystans zmieniający rozstaw ale to pewnie zauważyłeś, zastanawiałem się jeszcze nad takim 3mm bo przód za bardzo schowany, aaa i mi te felgi jakoś nie leżą, jak auto jedzie to robią robotę, jak stoi to tak jakoś...
mrogal Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mrogal, tam już jest dystans zmieniający rozstaw ale to pewnie zauważyłeś, zastanawiałem się jeszcze nad takim 3mm bo przód za bardzo schowany, aaa i mi te felgi jakoś nie leżą, jak auto jedzie to robią robotę, jak stoi to tak jakoś... ile za nie chcesz?
szafa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pucek sprzedaj Mrogalowi i bierz roti:decayed:
Michał Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 touaregi są fcipę, bardzo mi się podobają roti za to jakoś nie leżą w Twoim aucie Szafa, do chromów musisz mieć jakąś cygańską błyszczącą felgę, dobra szeroka 18" zrobi lepszą robotę
szafa Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Opublikowano 10 Maja 2012 Panowie mam dylemat:strzal: na jaki kolor pomalować te pier**** fele:facepalm: Zrodził mi się plan na black bitch ale sam nei wiem:kwasny: Chyba że ktoś chętny na koła to bez opon sprzedam za 2900zł z oponami 1600zł więcej:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi