Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 w przypadku polifta mozna spawać plastiki tak wiec poszerzenie według mnie nie jest jakims sporym problemem dla plastikmena, jedzie z błottnikiem do goscia i mówi panie wyprowadź mnie pod ten błotnik:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 hmm, dawcą musi być zderzak rs4, czy da się to jakoś naciągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 eske dało sie naciagnać to i polifta da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 to szerokie s4 za cholere mi się nie podoba, polift jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Pięknie ten wcZesniejszy polift wyglada -) Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Ten czarny Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 szeroki polift będzie mega koksem :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Szeroki polift + tablica out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Panowie pożyjemy i zobaczymy jak to wyjdzie, rzeźba zacznie się na wiosnę, pewnie będą jakies fotki z prac:wink: W każdym razie Michał dzięki za vt, jak tak wyjdzie to będe mega zadowolony:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 szafa oby nie było to kolejne body RS z motorem diesla:facepalm: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/VT/k1mp3_m2a.jpg~original Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 działasz już coś powoli z tym body ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dziś ćwiary idą do prostowania, zobaczymy czy da się coś z tego wyrzeźbić Pewnie gdzieś w lutym auto pójdzie na spawanie, a marzec kwiecień malowanie po całości:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 czyli jak dobrze pójdzie w połowie sezonu wyjedziesz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wujek szkoda że nie udało się nam styknąć jak byłem na Śląsku ostatnio , ale nadrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 czyli jak dobrze pójdzie w połowie sezonu wyjedziesz:wink: Jak w połowie sezonu, blacharka + malowanie to gdzieś góra 2 miechy roboty, koniec kwietnia początek maja auto ma być gotowe!! Wujek szkoda że nie udało się nam styknąć jak byłem na Śląsku ostatnio , ale nadrobimy MustI co się odwlecze to nie uciecze hehe:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Często blacharka sie przeciąga ale trzymam kciuki zeby poszło zgodnie z planem. Ej ja do Ciebie wujek nie pisałem chociaż tez bywam na Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Więc skoro takie wycieczki na śląsku to może zrobimy latem jakiego mini spota na którymś MOPie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja daleko trochę bo latam na Zgorzelec,ale do wro autostradka, w sezonie chętnie wjade gdzieś na spota pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No no a z tych tylnych błotników da rade coś osiągnać bo trochę takie złomkowate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 To się BANTYDA szykuje na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi