kraver Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Szafa ty masz dokładkę zespolona ze z zderzakiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kaj som foty synek? [emoji41] by Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Widziałem dzisiaj na żywo i powiem że się jaram, ogólnie na Mito mi bardziej pasuje, szeroki jest masakrycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dobrze ze pomodziles zderzaki, z rs'owymi nie było by takiego pierdolniecia, teraz jest w pyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 teraz jest masturbacja na stojaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Szafa ty masz dokładkę zespolona ze z zderzakiem ?? Przedni zderzak jest zespawany z dokładką i zaspawana wnęka na rejestrację, tylny oryg. z rs4 z zaspawanymi wnękami na kratki Kaj som foty synek? [emoji41] by Note2 Właśnie dostałem info że przyszły tydzień będą ale może w piątek z qmplem podskocze i porobimy jeszcze jakieś nocne foty Widziałem dzisiaj na żywo i powiem że się jaram, ogólnie na Mito mi bardziej pasuje, szeroki jest masakrycznie Dzięki, mi o dziwo też mito bardziej siedzi Chryslery może w przyszłym sezonie wrócą na wąskim kole w złocie a mito zostanie na tych wiadrach, zależnie od mamony i czy uda się trafić bębny i ranty tanio Dobrze ze pomodziles zderzaki, z rs'owymi nie było by takiego pierdolniecia, teraz jest w pyte Myślę że i z rs4 było ciekawie Edytowane 3 Września 2014 przez szafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) szafa, czekomy na te foty mega grubo wyglada, graty Edytowane 3 Września 2014 przez Matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Szafa wklejasz te foty czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Szafa wklejasz te foty czy co Właśnie wklejaj foty bo kompa mam wlaczonego 24 na dobe i czekam Juz mi oczy popuchły^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Szafa wklejasz te foty czy co Szafa wklejasz te foty czy co Właśnie wklejaj foty bo kompa mam wlaczonego 24 na dobe i czekam Juz mi oczy popuchły^^ Panowie ale kiedy foty wkleje nie zależy ode mnie Fotograf w tym tyg. jest na szkoleniu i na przyszły tydzień dopiero zajmie się obróbką, sam czekam jak na zbawienie Jak tylko dostanę uchylę rąbka tajemnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na żywo lepiej niż na fotach:) PIekny avant:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Doszły fotki Uprzedzę pytania, tak auto jest przed porządną polerką i czyszczeniem Edytowane 19 Września 2014 przez szafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 - nie wiem jak jeszcze to wyrazic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 :kox: pieknie wyszedl ten szeroki polift, calosc powala na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja po fotkach mam mieszane uczucia, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja po fotkach mam mieszane uczucia, ale dzięki Bo fotki, a w zasadzie oświetlenie średnie, przez co fura wygląda na matową[emoji57] Niemniej jednak zrywa pape z dachu by Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Szafa brałeś kogoś do zdjęć czy sam robiłeś? Bo nie obrażając nikogo to te fotki a tym bardziej obróbka są słabe. Jeśli nawet lakier ma wady to fotografujacy powinien inaczej kąt światła dobrać. O fotkach tyle, autko fajne, a w szczególe wnętrze. jedyną rzeczą która jest dla mnie "na nie" w nim to rury wydechowe. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Znajomy robił, zresztą są podpisane Fakt faktem trochę słabo wyszły ale to pewnie z braku czasu i pośpiechu, ale jak to się mówi "darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy" Może uda się kiedyś zrobić lepsze zdjęcia, a może po prostu słaba modelka Rury jak już pisałem zostają bo mi mega pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Te felgi po prawej stronie auta są do dostania czy to robione customy? Chętnie bym seginy na coś takiego zamienił Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi