szafa Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Pochwal się lepiej ile worków tych kartofli weszło hyh żeby tak siadł torche by tego trzeba wpakować Tak patrze na auto i coraz mocniej korci na air ride, fajnie usiadła
enczu Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Pochwal się lepiej ile worków tych kartofli weszło hyh żeby tak siadł torche by tego trzeba wpakować Tak patrze na auto i coraz mocniej korci na air ride, fajnie usiadła Taa, niedawno był na sprzedaż, teraz air w głowie.. Zaraz przyjdzie czas na powietrzny spas rantu z nadkolem, zmiana opon żeby siadło jak trzeba.. I koło się zatacza W każdym razie jestem za, działaj i mam nadzieję, że uda się kiedyś zobaczyć na żywo
PiterA4 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 a ja trzymam kcioki zeby włascicielowi nigdy nie zabrakło pomysłow na tą b5,bo jestem jej ogromnym fanem i szkoda zeby poszła w rece jakiegos cio..a
Gość Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Szafa tyle garaży w tle, weź no wynajmij coś i postaw tam fure bądź, że ludziem chciałbyś pod chmurką spac? Aż d*pa z żalu opadła na zdjęciu
szafa Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 Szafa tyle garaży w tle, weź no wynajmij coś i postaw tam fure bądź, że ludziem chciałbyś pod chmurką spac? Aż d*pa z żalu opadła na zdjęciu Zdjecie u rodzicow, gdzie robie wszystkie naprawy, tjuningi u mnie jest garaz do kupienia za jedyne 45 tys. zl, moze kiedys cos sie pokonbinuje na ta chwile mam inne priorytety Wpadł pakiet zima, przy okazji wymieniłem z tyłu wklady z kw V1 na kw V2, jest dużo sztywniej, polecam taki zabieg
karol24 Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Już zima? nie za wcześnie? mam takie same poprzeczki na relingi wszystko fajnie ale trochę mnie drażni różnica między przodem a tyłem, bo z tyłu wystają znacznie bardziej na boki Edytowane 24 Października 2016 przez karol24
SwogONE Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Fura miodzio ! Jakby ktoś potrzebował też poprzeczek czy boxa to PW, lubelskie
musti Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Prezes Ty żyjesz ? Podeślij do siebie kontakt na PW
szafa Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dobra odświeżę temat, żeby nie było że to takie wychuchane autko :/ Po zdjęciu wewnętrznych listw okazało się że ruda dość ostro się zadomowiła, termin u lakiernika gdzieś po 8 maja :/ a tak narazie dopieszczam mechanicznie, czekają na zmianę zaciski po regeneracji + nowe klocki, pompa wspomagania w środę idzie do regeneracji, potem klima i usunięcie egr-a. A poniżej parę fot jak wygląda teraz gruz w pełni tego słowa znaczeniu: I nowy ryj Blacha będzie na swoim miejscu jak dostane komplet nowych, jedynie problem z halogenami, ale pewnie coś się kiedyś uda dopasować Oraz udało się kupić ori grill rs4 który zastąpi sfatygowany s4, który ledwo co się już trzyma :/
Docki95 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Z tym zderzakiem kosa w c**j.. Piękny jest Ile Cie kosztował jeśli mozna wiedzieć?
AdixZdr Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 O Cię w mordkę. Ja myślałem, że moje kilka rdzawek potrafią doprowadzić do wku**ienia, a tu inni mają gorzej ;d mimo wszystko autko robi robotę. Powodzenia w ogarnięciu rudej szmaty.
karol24 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 No nieźle, zderzak zrobi robotę tyle rdzy na nic, u mnie żre drzwi od spodu, że hej.
karol24 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 widzę, że Recaro dla tatusia i pociecha też ma swoje Recaro
Prezesik94LZA Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zderzak kosmos, naprawdę będzie robił robotę
szafa Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Mała aktualizacja tematu bo od ostatniego wpisu trochę się podziało, ale po kolei Wpadł ory grill rs4 Po 5 latach od zamontowania licznika z pełnym fisem udało mi się dograć temat do końca, w końcu wszystkie kable na miejscu, dodatkowo uruchomione pokazywanie każdych otwartych drzwi oraz wyświetlanie radia na fisie, mała rzecz a cieszy Pozostało sprawdzić dlaczego na odpalonym silniku mam pulsujące napięcie na oświetlenie główne po otwarciu tylnych drzwi oraz pasażera, chyba że ktoś ma pomysł co jest nie tak? Następnie padła turbina, więc zapadła decyzja że zrobimy trochę więcej mocy, gdy dopiąłem tematy mechaniczne, auto zostało wystrojone, niestety na razie bez wykresu ponieważ przy obecnym setupie na hamownie nie wjadę a drogowej nie idzie zamontować z powodu zbyt szerokich rantów Po logach wychodzi że powinno być w okolicach 220 - 230hp, niestety wtryski które kupiłem są słabsze niż na początku się wydawało i ograniczają moc :/ W każdym razie powiem że myślałem że wrażenia będą lepsze jak na 200koni, także wszyscy co chcą taki setup najpierw poprosiłbym kogoś żeby się przejechać a potem decydował czy warto, bo hajs nie adekwatny do odczuć jakie przynajmniej ja mam w stosunku do obecnego setupu Poniżej wykaz wymienionych części w ostatnim czasie: - Turbo GTB 2056, - Sprzęgło 240mm obite kevlarem, - Rura intercoolera z AVF-a, - Mapsensor 4barowy, - Sztywne koło, - Wysprzęglik Sachs, - Centralny intercooler, - Wtryski AL, - Zregenerowana pompa wspomagania, - Zregenerowany rozrusznik, - Usunięty katalizator wraz z środkowym tłumikiem (docelowo będą 2 przelotowe tłumiki), - Wymieniony napinacz paska wielorowkowego, - Olej Motul Specific z filtrami, - Nowe silikonowe węże podciśnień, - Usunięty egr, - Zaciski przód + klocki ferodo premier, - Akumulator SEBANG SMF 80Ah, - Pompka spryskiwaczy, - Nowe nakrętki do gwintu z stali utwardzonej. Następnie wziąłem sie za poprawienie intercoolera po partaczach co go montowali, można by książkę napisać jak fachowcy zamontowali (najpierw za nisko, potem za wysoko i wielkie pretensje o co mi chodzi, przecież zderzak się wytnie i wszystko wejdzie :/), kratki wchodziły na słowo honoru. Teraz wszystko gra :-D Zostało uzupełnić opaski i można myśleć nad poprawienie blacharki. Pierwszy montaż: Poprawka Ostateczny montaż by Ja Zderzak tylko założony do przymiarki.
Brzeziak Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Na tym zderzaku wygląda jak rasowy kocurr Orurowanie do fmica sam rzeźbiłeś? 50mm? I zdradź sekret jak zrobiłeś otwieranie drzwi na fisie? To licznik z a6 c5?
chudy30 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 furka z tym zderzakiem koks wygląda pozazdrościć takiej audi
szafa Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Na tym zderzaku wygląda jak rasowy kocurr:wink: Orurowanie do fmica sam rzeźbiłeś? 50mm? I zdradź sekret jak zrobiłeś otwieranie drzwi na fisie? To licznik z a6 c5? Dzieki, w kazdym fisie da sie odblokowac ta funkcje, zapraszam do poradnika Soulmastera [emoji6] Rury maja srednice 50.8mm, cale orurowanie robila jedna firma, ja po nich wszystko poprawilem i teraz jestem zadowolony.Dzis ostatecznie auto ogarniete
karol24 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 daj więcej fotek też muszę poprawić rury w FMIC bo ciągle mi coś nie pasuje. Pod ten zderzak to chyba wszystko wejdzie nie to co pod zwykły, kombinacje, przycinanie ...
szafa Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 8 godzin temu, karol24 napisał: daj więcej fotek też muszę poprawić rury w FMIC bo ciągle mi coś nie pasuje. Pod ten zderzak to chyba wszystko wejdzie nie to co pod zwykły, kombinacje, przycinanie ... Oj zdziwiłbyś się, wydaje mi się że w seryjnym było by mniej zabawy, a tu środek masz miejsca od cholery a za chwilę zwężenie, za pierwszym razem miałem silikony przygniecione przez zderzak, na szczęście udało się tak wszystko spasować że nic nigdzie nie zawadza
Rekomendowane odpowiedzi