Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy one takie same są do sedana jak do avanta/?

a jaki koszt jak byś mógł zdradzić?!

Ok. To dwa pytanka:

1) Czy te od S4 pasują też P&P do drzwi zwykłego B6?

2) Zamówiłem o takich symbolach:

8EO-853-969-A-7DL – Cover

8EO-853-970-A-7DL – Cover

8EO-853-959-A-7DL – Cover

8EO-853-960-A-7DL – Cover

Opisane były jako S4, ale teraz już sam nie wiem :confused4: Jaki symbol mają S4/S-line?

Pozdro

Tak, komplet ok 1240 pln w ASO z 7% rabatu.

a ile osób jest chętnych na cały komplet :) może zakup zbiorowy :gwizdanie:

Wszystko zależy czy uda się coś jeszcze wytargować... :mysli: Jakby coś, to jestem wstępnie zainteresowany.

Ja już kupiłem - jutro montaż, a potem prezentacja niuńki :> :> :>

Opublikowano

a czy one takie same są do sedana jak do avanta/?

Takie same

Opublikowano

A niech mi ktoś Panowie (Flyer, Cuber, Młody i wszyscy jeżdżący z pakietem S4) powie jedną rzecz. Zmieniając zderzak przedni z seryjnego na S4, co idzie dodatkowo innego???

1. Zderzak S4 zamiast nakładki i dokładki - wiadomo :naughty:

2. Inna kratka środkowa + boczne

3. Inne maskownice spryskiwaczy

4. Inne halogeny

Czy inna jest sama instalacja spryskiwaczy, czy zostają seryjne ??? :mysli:

Jak jest z ori belką - czy zderzak S4 pasuje bez problemu na nią ???

Co ewentualnie trzeba jeszcze dokupić ( jakieś ślizgi, zatrzaski,etc) ???

Pytam, bo mam okazję kupić skorupę S4 + kratka środkowa w dobrej cenie i nie wiem, jakie będą całkowite koszta.

Z góry dzięki i pozdro[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 07:47_________________________________________________F..k S4 bumper - zakładamy S-Line :>, więc sprawa nieaktualna.

Zna ktoś może cenę zestawu S-Line na przód z ASO: dokładka zderzaka, kratki oraz grill środkowy

Wąski - a może Ty masz jakąś dobrą ofertę, bo nie wiem, czy kupować cały z nakładką, czy rezać serię... :mysli:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 22:09_________________________________________________A jeszcze mam pytanko - ktoś już na forum zakładał spoilerek na klapę a'la S4/S-Line, tylko nie pamiętam kto.

Czy ktoś miał do czynienia z czymś takim ?? I czym to ustrojstwo różni się od ori spoilera??

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=719917937 hmmmm :mysli:

Opublikowano

Spojler zderzaka przedniego S-Line 8E0 807 110 B GRU - 557zł

Grill środkowy spojlera 8E0 807 647 D 01C - 464zł

Kratka lewa (zaślepiona w połowie) 8E0 807 682 D 01C - 93zł

Kratka prawa (cała dziurkowana) 8E0 807 681 C 01C - 98zł

RAZEM: 1212zł (w marcu przed podwyżkami ze zniżką 10% płaciłem 800zł)

Jeśli nie chcesz bawić się w ciachanie ori nakładki zderzaka (http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=122430) i mocowanie jej m.in. "trytytkami", wypadałoby kupić jeszcze nakładkę pasującą do spojlera S-Line (wariant ze spryskami bez PDC to 8E0 807 103 BB GRU) - niestety koszt masakra = 1992zł. Do tego wszystkiego dolicz sobie jeszcze koszty malowania. Jeśli uda Ci się przekabacić lakiernika, że spojler i nakładka to jedna część, licz 300zł. Tak naprawdę proponuję Ci abyś poczekał aż coś ciekawego pojawi się na allegro - zwykle za cały w/w komplecik wołają 1200zł, spokojnie utargujesz na 1k :good:

Jeśli chodzi o spojlerek na klapę bagażnika 8E9 827 933 C GRU (1508zł :wallbash:) - przykleja się go na nasz ori spojler (najlepiej sprawdzi się klej do szyb). Jednak nie jest to ori część do B6 tylko dla S-Line/S4 w B7 - ponoć nie ma szans aby była spasowana idealnie (dotyczy to przede wszystkim elementu, który nachodzi na światło stopu). Jednak np. boberek i wrclaguna wyrezali to u siebie. Chętnie obejrzałbym to dokładniej :)

W B6 pod S-Line była inna klapa - seryjnie mamy 8E9 827 023 B a dla S-Line była 8E9 827 023 F (cena w ASO 2356zł - to bardzo rzadki towar, wątpię aby dało radę go dorwać poza serwisem - no chyba, że trafi się jakiś rozbity S-Line, pod warunkiem, że nie walony w d*pę :decayed:). No i teraz nie wiem czy ta klapa z końcówką F miała już wbudowaną lotkę czy też do niej pasuje spojler od B7... Pewnie dowiem się jak zamówię klapę :kox:

Jedyna znana mi osoba z ori klapą/lotką S-Line w B6 to PIXI.

Jeśli chodzi o link do aukcji który podałeś - zadzwoń do kolesia i poproś o podanie nr części - jeśli okaże się że to ori - sam zamówię :D (oglądałem zdjęcia i to chyba podróba...)

Uff ale mi esej wyszedł :decayed:

Opublikowano

a czy zauwarzyliście że tu same avanty się kręcą nikt sedana nie upiększa :mysli: :mysli:

Opublikowano

Bo do kąbi latwiej o czesci :naughty:

Opublikowano

Bo do kąbi latwiej o czesci :naughty:

chyba jedynie o zderzak chociaz nie dokońca tak jest bo jak Ja szukałem swojego czasu to same zderzaki tylnie do sedana były :gwizdanie:

Opublikowano

Do "KĄBI" Panowie to łatwiej, ale chyba o zderzak przedni - hehehe :polew::naughty:

Bart-S - spoilerek na klapę, to na bank nie ori - zobacz na asortyment sprzedającego, ale wygląda nie brzydko :>

Apropo - wczoraj kupiłem sobie listwy boczn od S-Line za 450pln - chyba dobra cena, jak na standardy allegro nie??

Czekam jeszcze na komplet alu dekorów (listwy+popielniczki+oslona) do środka - cena ma być u jednego 600pln, a drugi ma za 800pln - obczai się.

Do tego gość, od którego kupiłem listwy ma ponoć całą klapę, włącznie z daszkiem do B6 S-Line - też się obczai sytuację, bo nie mógł znaleźć :naughty:

O ceny pytam, bo ma dokładkę S-Line za 250pln i nie wiem, czy opłaca się dokupować kratki - 3 szt. + rezanie + malowanie, jak całe kompletne zderzaki z nakładką są po 1000pln.

Opublikowano

za 250 zl dokładka s line to bardzo dobra cena , dokupisz krakti i gril za ok 450 wszystko + 250 zl dokladka wychodzi 700 zl [br]Dopisany: 22 Sierpień 2009, 12:04_________________________________________________

a czy zauwarzyliście że tu same avanty się kręcą nikt sedana nie upiększa :mysli: :mysli:

ja upiększałem swojego sedana :tongue4:

Opublikowano

do mnie dzisiaj dotarła lotka na tył 8E9 827 933 C :kox: (dziękuję wrclaguna :good:) prawdopodobnie w poniedziałek trafi do lakiernika i jeszcze w tym tygodniu będzie wklejka... :naughty:

Opublikowano

do mnie dzisiaj dotarła lotka na tył 8E9 827 933 C :kox: (dziękuję wrclaguna :good:) prawdopodobnie w poniedziałek trafi do lakiernika i jeszcze w tym tygodniu będzie wklejka... :naughty:

ile zapłaciłeś ?

Opublikowano

500PLN. Już traciłem nadzieję, że kiedyś trafię ten spoiler na Allegro, więc jak tylko się pojawił to nie wybrzydzałem za bardzo... :decayed:

Opublikowano

No zgadza się, ale wisiała Grześkowi ta lotka kilka dni na allegro zanim scrat ją dorwał - sknerusy czekały aż pojawi się coś innego za 100 zyli :decayed:

Mariusz - tematem klapy do B6 jestem zainteresowany. Chciałbym rozkminić ten temat :good:

Opublikowano

Zadzwonię Bartek i dam Ci znać :good: gdyby rzeczywiście cena taka jak mi mówił i stan super, to warto się zainteresować.

Opublikowano

Po co ulepszac to co jest dobre :naughty:

Opublikowano

Jak ktoś potrzebuje - znalazłem dziś na allegro kilka rzeczy:

Kompletny zderzak przód S-Line, wariant pod spryski bez PDC (brakuje kratki po stronie kierowcy) - cena 1000zł

http://moto.allegro.pl/item714505587_audi_a4_s_line_8e0_01_04zderzak_przedni_oryginalny.html

Czarna podsufitka do Avanta - 800zł

http://moto.allegro.pl/item716238732_audi_a4_podsufitka_kombi_2006_s_line_czarna_komple.html

Listwy progowe - 450zł

http://moto.allegro.pl/item711154829_audi_a4_8e_01_07_listwy_na_progi_s_line_zobacz.html

Opublikowano

Na zderzak sam się czaję, bo stoi już parę ładnych dni, a może być okazja do założenia PDC chociaż :>

Opublikowano
Kompletny zderzak przód S-Line, wariant pod spryski bez PDC (brakuje kratki po stronie kierowcy) - cena 1000zł

http://moto.allegro.pl/item714505587_audi_a4_s_line_8e0_01_04zderzak_przedni_oryginalny.html

Gadałem z kolesiem wysłał mi fotki nakładka jest ukrychnieta troche w spodniej tylnej czesci na zdjeciu nie widać.

JAk ktoś chce niech napisze do kolesia o dokładne fotki.

Opublikowano

No ja też dzwoniłem, ale o zdjęcia nie prosiłem, a tu zonk :>