designer Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Wpisałem nr listwy od eSy ( 8E0-853-969-A-7DL ) i nic nie znaleziono Wyszukując wpisujesz zazwyczaj 9 lub 10 znakowy numer bez spacji pomijając ostatnie litery oznaczające kolor lub rodzaj wykończenia w tym wypadku 7DL - kolor szary podkład Ok, ale u Gajosa znalazł po takim symbolu
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Wpisz nr części bez spacji i znaków "-" i znajdzie - przed chwilą sprawdzałem i działa
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 YES! [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 13:07_________________________________________________/OT Nie ma ktoś na sprzedanie dokładki S-Line na dupkę do Avanta B6? EOT/[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 15:30_________________________________________________ /OT Dobra już nieaktualne, przed chwilą dorwałem na allegro - dzięki wrclaguna EOT/
kazuyaet Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam Chciałem sie spytać o kratki na halogeny do zderzaka s-line do B6 1.9 TDI AVB. Na forum piszecie ze do TDI potrzebne po obu stronach są te dziurkowane, a u mnie w zwykłym zderzaku dziurkowana jest tylko jedna po stronie kierowcy. CZy AWX ma dwa intercolery a AVB tylko jeden. czy może od strony pasażera mam błedną kratke? Pozdrawiam
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kazdy 1.9TDI ma 1 cooler [AVB/AWX/AVF], wiec potrzebujesz kratki dziurkowanej i niedziurkowana.
Bart-S Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 O widzisz Fly, przypomniało mi się. Jak kupowałem kratki do frontu S-Line - zamówiłem model z dziurkami (tak jak polecaliście) na IC a dostałem zaślepiony po stronie halogenów. Sprawdziłem nr, niby wszystko się zgadza - teraz nie wiem czy już takich nie robią czy jak? Jak sprzedawałem stock zderzak, dziwiłem się że jedną kratkę mam zaślepioną a drugą nie. Teraz już wiem o co kaman. To co teraz - mam sobie sam wyrezać dziurki czy można tak jeździć?
boberek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ja kupiłme dwie na allegro i mam dwie z dziurami
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a jaki koszt jak byś mógł zdradzić?! Ok. To dwa pytanka: 1) Czy te od S4 pasują też P&P do drzwi zwykłego B6? 2) Zamówiłem o takich symbolach: 8EO-853-969-A-7DL – Cover 8EO-853-970-A-7DL – Cover 8EO-853-959-A-7DL – Cover 8EO-853-960-A-7DL – Cover Opisane były jako S4, ale teraz już sam nie wiem Jaki symbol mają S4/S-line? Pozdro Tak, komplet ok 1240 pln w ASO z 7% rabatu. a ile osób jest chętnych na cały komplet może zakup zbiorowy :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ja będę szukał na allegro, puki co budżet na nowe nie pozwala
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No dobra ale można jeździć z zaślepioną kratką - są jakieś przeciwskazania? Bo jak tak to wyrezam sobie te dziurki...
piotrcar Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 jezeli zaslepiona jest ta co nie doprowadza powietrza do coolera to jest ok
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Piotrek, obie są zaślepione - przy czym tylko po stronie halogenu. Nie wystarczy że druga połowa kratki ma dziurki?
scrat Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a jaki koszt jak byś mógł zdradzić?! Ok. To dwa pytanka: 1) Czy te od S4 pasują też P&P do drzwi zwykłego B6? 2) Zamówiłem o takich symbolach: 8EO-853-969-A-7DL – Cover 8EO-853-970-A-7DL – Cover 8EO-853-959-A-7DL – Cover 8EO-853-960-A-7DL – Cover Opisane były jako S4, ale teraz już sam nie wiem Jaki symbol mają S4/S-line? Pozdro Tak, komplet ok 1240 pln w ASO z 7% rabatu. a ile osób jest chętnych na cały komplet może zakup zbiorowy :gwizdanie: Wszystko zależy czy uda się coś jeszcze wytargować... Jakby coś, to jestem wstępnie zainteresowany.
designer Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a jaki koszt jak byś mógł zdradzić?! Ok. To dwa pytanka: 1) Czy te od S4 pasują też P&P do drzwi zwykłego B6? 2) Zamówiłem o takich symbolach: 8EO-853-969-A-7DL – Cover 8EO-853-970-A-7DL – Cover 8EO-853-959-A-7DL – Cover 8EO-853-960-A-7DL – Cover Opisane były jako S4, ale teraz już sam nie wiem Jaki symbol mają S4/S-line? Pozdro Tak, komplet ok 1240 pln w ASO z 7% rabatu. a ile osób jest chętnych na cały komplet może zakup zbiorowy :gwizdanie: Wszystko zależy czy uda się coś jeszcze wytargować... Jakby coś, to jestem wstępnie zainteresowany. Ja już kupiłem - jutro montaż, a potem prezentacja niuńki :> :> :>
Wąski Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Piotrek, obie są zaślepione - przy czym tylko po stronie halogenu. Nie wystarczy że druga połowa kratki ma dziurki? takie maja być innych nie ma.-koło halogenu mają być zaślepione
kazuyaet Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 WitamChciałem sie spytać o kratki na halogeny do zderzaka s-line do B6 1.9 TDI AVB. Na forum piszecie ze do TDI potrzebne po obu stronach są te dziurkowane, a u mnie w zwykłym zderzaku dziurkowana jest tylko jedna po stronie kierowcy. CZy AWX ma dwa intercolery a AVB tylko jeden. czy może od strony pasażera mam błedną kratke? Pozdrawiam W tym pytaniu mi chodziło,że cała zaślepka po stronie pasażera NIE jest dziurkowana a kierowcy zaślepiona po czesci halogenu a dziurkowana od wewnetrznej stronnnie zderzaka.
Bart-S Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Kurcze jednak są: (3) i (8) vs. (4) i (9) Z Etki wynika że dla naszych 4 cylindrowych klekotów po stronie pasażera kratka ma być w połowie zaślepiona. Cała podziurkowana jest dla V6. Z kolei po stronie kierowcy wychodzi na to że ma być cała podziurkowana... No to mam źle Kolego kazuyaet - to znaczy że nie masz S-Line tylko serię. Pasażer = (2) a kierowca (6)? Ten wariant jest prawidłowy dla diesli i Twojego AVB Zanim wrzuciłem zderzak S-Line w standardzie miałem taki sam układ (wtedy jeszcze nie wiedziałem dlaczego )
kazuyaet Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Tak zgadza sie mam 2 i 6. Jak tu widze w przypadku s-line ,że kratki są dziurkowane na odwrót niż zwykłe. Wiadomo, że biore 8 i np 3 jak bedzie powietrze wlatywało od ostrony pasażera to nie bedzie robic jakiś zawirowań. Jak wiadomo od stronu kierowcy uderza ono w intercooler a od strony pasażera w co bedzie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi