wuju Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja nie mogłem sie oprzeć kratki sa chyba po 87 ale jak bym puścił halogeny to sie opłaca
Młody_drog Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A ja mam pytanie z innej beczki Będę miał w planach kupno zderzaków S-line w PL i wysłanie ich do IRL ale najpierw muszę się dowiedzieć o koszta wysyłki, czy mógłby mi ktoś podać wymiary zderzaków i wagę? ew. jak ktoś już wysyłał zderzak do IRL albo Anglii to może zna koszta.
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Panowie potrzebuje info o halogenach przednich do a4 b6 o jaki numer sa halogeny do zderzaka zwykłego B6 ? o jaki numer sa halogeny do zderzaka S4 B6 ? o jaki numer sa halogeny do zderzaka S-Line B6 ? kiedys mi cuber pisal ale za cholere nie moge tego znalesc koles na allegro ma do sprzedania halogeny tylko nie wiem od czego są a i jeszcze jedno czy byla by mozliwosc abyscie mi pokazali czym one sie roznią ?
wuju Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 a jakich potrzebujesz? s-line i zwykłe b6 sa takie same
Młody Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Panowie potrzebuje info o halogenach przednich do a4 b6 o jaki numer sa halogeny do zderzaka zwykłego B6 ? o jaki numer sa halogeny do zderzaka S4 B6 ? o jaki numer sa halogeny do zderzaka S-Line B6 ? kiedys mi cuber pisal ale za cholere nie moge tego znalesc koles na allegro ma do sprzedania halogeny tylko nie wiem od czego są a i jeszcze jedno czy byla by mozliwosc abyscie mi pokazali czym one sie roznią ? S4 halogeny to : 8EO-941-699-A – halogen lewy 8EO-941-700-A – halogen prawy
Dzo-Dzo Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 no dzieki bardzo ale nie macie zdjecia czym sie roznią ? bo od s4 halogeny kosztują 400 zł sztuka a za 100 moge miec komplet ze zwyklego wiedz moze by sie dalo cos poprawić czy by weszly do zderzaka s4 :-)
Młody Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 no dzieki bardzo ale nie macie zdjecia czym sie roznią ? bo od s4 halogeny kosztują 400 zł sztuka a za 100 moge miec komplet ze zwyklego wiedz moze by sie dalo cos poprawić czy by weszly do zderzaka s4 :-) Ja myślę że nie wejdzie na nie krata od S4 mocowania mają podobne jak zwykłe od A4 ale pewnie różni je klosz i kształt.
Dzo-Dzo Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 wlasnie dla tego jest mi potrzebny rysunek tego halogenu i tego :-) ale zwykle b6 maja inaczej te ramiona w halogenie niz s4 tylko jestem ciekaw jak inaczej bo moze by sie udalo zrobic jakiegos swapa z dwoch :-)
David Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Panowie dalby ktos rade zmierzyc wymiary oczka(plastra miodu) w kratce S line od halogenow? tzn wysokosc i szerokosc juz wiem 17 na 45 mm :gwizdanie:
spiidy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jak by sie komuś obiło o oczy bądź uszy , że ktoś sprzedaje do zderzaka s4 b6 kratkę dól i górę z chromowaną ramką to proszę o kontakt, mam doł szary z ramką srebrną ale nie chrom więc moge się na ramki chociaż zamienić jeżeli ktoś chce malować a do tematu konkretniej.. wyrezaliście coś z tymi halogenami od a4 b6 do s4 b6 ?
Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 wlasnie dla tego jest mi potrzebny rysunek tego halogenu i tego :-) ale zwykle b6 maja inaczej te ramiona w halogenie niz s4 tylko jestem ciekaw jak inaczej bo moze by sie udalo zrobic jakiegos swapa z dwoch :-) znajdz dokladnie foto halogenu S4 i szukaj zamiennika... ja w swoim zderzaku S4 B6 mialem halogeny z jakiegos modelu VW.
designer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panowie, chciałem się upewnić czy atrapa do zderzaka s-line do B6 była we wzorze "plastra miodu" ( jak kratki na halogeny ) czy tylko taka "zwykła" jak w masce? Pozdro
Bart-S Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kratowana. Nie bylo plastra miodu.. Niestety dopiero w B7 naprawili ten fatalny jeśli chodzi o stylistykę błąd
Młody Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 jak by sie komuś obiło o oczy bądź uszy , że ktoś sprzedaje do zderzaka s4 b6 kratkę dól i górę z chromowaną ramką to proszę o kontakt, mam doł szary z ramką srebrną ale nie chrom więc moge się na ramki chociaż zamienić jeżeli ktoś chce malować a do tematu konkretniej.. wyrezaliście coś z tymi halogenami od a4 b6 do s4 b6 ? Ja mam taką kratkę nową
wuju Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 100zł (+przesyłka) za boczne kratki do s-line to chyba dobra cena?
David Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 100zł (+przesyłka) za boczne kratki do s-line to chyba dobra cena? jak za 2 to super cena ja placilem 87/szt nowe z ASO. ale sa cale ?
wuju Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 były rano na allegro na www.getem.pl masz po 75 ale sa cale ? ba..
Rekomendowane odpowiedzi