pastaldo Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 mijają 3 lata ja nadal szukam... :polew: ale teraz zajrzę na Allegro śmiejecie się a kolega miał dobre chęci, może te 3 lata myślał nad odpowiedzią ( kupiłem oryginał i tylko takie polecam ) jak to mówią lepiej późno niż wcale?
Andrzej88 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Odgrzany temat ale na czasie Bo nie musiałem używać opcji szukaj Właśnie mam już podłokietnik i tylko czeka na zamontowanie więc rysunki z wymiarami otworu się przydają Kolego menthol powiedz jak Ci poszło? Nie trzeba w ogóle tunelu odkręcać żeby zamontować "łapę" podłokietnika?
greg2505 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 nie musisz demontować wyjmiesz tylną popielniczkę i zaślepkę tak są dwie śruby ,a trzecia pod schowkiem tunela
Marcino87 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tu masz Odgrzany temat ale na czasie Bo nie musiałem używać opcji szukaj Właśnie mam już podłokietnik i tylko czeka na zamontowanie więc rysunki z wymiarami otworu się przydają Kolego menthol powiedz jak Ci poszło? Nie trzeba w ogóle tunelu odkręcać żeby zamontować "łapę" podłokietnika? proszę rysunek z otworami :kox: Przyjemnego rezania. Polecam pozaznaczać nakreślić potrzebne wymiary i powiercić małym wiertełkiem jedną dziurę przy drugiej i wszystko ładnie pójdzie. a na koniec szlif i zakładać podłokietnik
steve69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 proszę rysunek z otworami :kox: A teraz sprawdź, co Musashi wstawił na pierwszej stronie tego wątku... :gwizdanie: -- Pozdrawiam. Sławek
grzechuwoj Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zdejmował ktoś obicie od podłokietnika potrzebuję się dostać do rączki od zamykania schowka
menthol Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 Odgrzany temat ale na czasie Bo nie musiałem używać opcji szukaj Właśnie mam już podłokietnik i tylko czeka na zamontowanie więc rysunki z wymiarami otworu się przydają Kolego menthol powiedz jak Ci poszło? Nie trzeba w ogóle tunelu odkręcać żeby zamontować "łapę" podłokietnika? musiałem tylko dziurę wyciąć żeby ustrojstwo zamontować... żadnego odkręcania tunelu! stosuj się do obrazków z pierwszej strony wątku i będzie OK powodzenia
Bromchit Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zdejmował ktoś obicie od podłokietnika potrzebuję się dostać do rączki od zamykania schowka Obicie jest przyklejone do klapy w kilku punktach, trzyma się dosyć mocno, ale da się je odkleić bez uszkodzeń. Trzeba wcisnąć wkrętak o szerokim grocie pomiędzy sklejone części jak najbliżej punktu klejenia i obrócić go, tak żeby grot wkrętaka zaczął rozpychać sklejone elementy klej powinien puścić. Tak postępujemy z każdym punktem klejenia. Rozkleiłem w ten sposób dwa podłokietniki.
grzechuwoj Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Próbowałem tak robić, ale bałem się, że coś uszkodzę dzięki za odpowiedź
andy_sky Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 to na Allegro można kupić podłokietnik :shocked: :shocked:
menthol Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 to na Allegro można kupić podłokietnik :shocked: :shocked: też się niedawno dowiedziałem
grzechuwoj Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Tak tylko zakrywają popielniczkę pasażera dlatego lepszy jest ORI
Rekomendowane odpowiedzi