Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Olej MOTUL- oryginał i podróbka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W trące się na temat motula ja osobiście polecam sklep z Krakowa ul. Lasówka 12.

Kupuje u nich płyny i olej motula.

Ich strona to Sklep z olejami Motul - Olej motul

Leje już ponad 2 lata od nich co 10 tys.zmieniam oliwę i auto zachowuje sie super :banan:

Opublikowano
W trące się na temat motula ja osobiście polecam sklep z Krakowa ul. Lasówka 12.

Kupuje u nich płyny i olej motula.

Ich strona to Sklep z olejami Motul - Olej motul

Lele już ponad 2 lata od nich co 10 tys.zmieniam oliwę i auto zachowuje sie super :banan:

A co nas to obchodzi? Motul X-cess 8100 5W40 5l za 164zł !!! - niezła promocja. Na forum kupię i jeszcze mi na dobrą flaszkę zostanie. Takie tematy ni w 5 ni w 10 powinny być spejcalnie "nagradzane" za dodatkową reklamę.

Opublikowano

ma ktoś namiary na TOMa77

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolego żaden nie jest fake......motula nie podrabiają bo...... sprzedaje się w sladowych ilościach. Dostępny tylko w internecie lub u autoryzowanych dystrybutorów więc nikt go nie podrabia. Co innego castrol lub mobil które zajmują 80% rynku . Te oleje dostaniesz w każdym sklepie , markecie , stacji benzynowej i u każdego mechanika.

Z tą wypowiedzią nie mogę się zgodzić, pomimo, że nie miałem do czynienia na żywo z podróbką Motula. Była jednak jedna Pani która na allegro sprzedawała Motula o 50zł mniej od wszystkich innych i chyba już zablokowali jej konto. Z tego co wiem oryginały to nie były.

Było coś takiego, ale to było jakieś pięć lat temu. Ta kobieta była bodajże ze Szczecina, a w każdym razie z tamtych okolic. Z tego co jednak pamiętam, to biznes tej pani został dość szybko zlikwidowany.

Opublikowano

A nie no nie przesadzajmy z tym 5 lat.. Jeszcze pamiętam aukcje użytkownika Malgorzata222

Opublikowano

W zeszłym roku byla akcja

Opublikowano

rok-dwa max.

Opublikowano

Było coś takiego, ale to było jakieś pięć lat temu. Ta kobieta była bodajże ze Szczecina, a w każdym razie z tamtych okolic. Z tego co jednak pamiętam, to biznes tej pani został dość szybko zlikwidowany.

Aby na pewno zlikwidowany?

Jeśli dobrze kojarzę nick, bo był przeklejony z forum BMW 10 stron wcześniej to chodzi o Malgorzataa2

http://allegro.pl/nowy-motul-specific-5w40-505-01-vw-audi-seat-5l-i4622289687.html

mimo 59 negatywów za sprzedaż, prosperuje :(

Opublikowano

O massszzz... faktycznie... :eusathink:

Może teraz sprzedaje tylko ori :decayed:

Opublikowano

mimo 59 negatywów za sprzedaż, prosperuje :(

Faktycznie.

Poczytałem komentarze, w życiu bym u nich nic nie zamówił. :facepalm:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie to jaki najlepiej kupić do a4 b6 1.9 tdi z przebiegiem 230tys:) i gdzie najtaniej? a moze jakis inny tańszy byłby odpowiedni?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświerze troszeczke temacik>

Czym się różni motul x-cess od specifika?? oczywiście oba 5w40 ??

Opublikowano

X-CESS - norma 505.00

specyfik norma 505.01 i nowsze

Upraszczając w swoim 1.9 TDI stosujesz normę 505.01 ponieważ masz pompki. X-CESS nadaje się do silników posiadających VP (afn, 1z, ahu itp)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam panowie! :) Wcześniej nie wiem co było, wlałem Motul 6100 SYNERGIE+ 10w40. Zbliża się przebieg 10k na nim i zastanawiam się co wlać teraz? Na liczniku 210k, a w rzeczywistości z 400-450k. Trochę jak przegrzeje rurę na s8 to trochę ucieka oleju ale to chyba turbo puszcza bo wnętrze rury od intercoolera w oleju... Polecacie coś? Jeśli szaleć to jak przerzucić się z połsyntetyku na pełen? Co z silnikiem? Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Motul xcess 5W40 a przed tym plukanka

Opublikowano

Płukania? Jaki środek jakiej firmy? :)

Opublikowano

Motul LM Millers

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

w czwartek zamowilem olej motul specific od dzika w piątek towar dostarczony! wszystko ok , polecam jak najbardziej kolege! ab5ZUV.jpg
WG29u7.jpg