cymek28 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam. Rocznik 1997r Silnik 1.8T AEB po wirusie 180KM Nadwozie Avant Sprowadzone z Niemczech. Wyposażenie -4 Air-Bag -2 elektryczne szyby -Podgrzewane i elektryczne lusterka -Climatronic -Wspomaganie kierownicy -Abs Autko posiadam cztery lata.Po ściągnięciu z Niemczech pojeździłem z pół roku i musiałem wyjechać autko stało w garażu i nic nie było eksploatowane.Teraz nareszcie postanowiłem coś w nim zmienić. Przeprowadzone modyfikacje Układ wydechowy przelotowy 2.5 cala Katalizator wycięty-założony DW Sztywny dolot-Tip Stożek pipercross Fmic Lampy poliftowe Xenon 6000K Gwint Zabudowa bagażnika w Car Audio Zegary na słupku ( temp.oleju,ładowanie,ciśnienie doładowania ) Dwukolorowa skóra Srebrne ringi na zegary Usunięcie dolnych listew drzwi Usunięcie progów Riegera Usunięcie tylnego zderzaka z dokładką Riegera Usunięcie tylnej wycieraczki Demontaż nadkoli i konserwacja błotników od środka Montaż tylnego zderzaka od wersji poliftowej z dokładką PDC Ramka grila w czarny mat Progi Omega B - skrócone na długość i odpowiednio poprzycinane oraz dopasowane do auta Przerobienie i malowanie w czarny mat przednich lefrektorów Spryskiwacze do reflektorów Zbiorniczek na płyn poliftowy na 2 pompki Felgi Ronal 18 ,opona Bridgestone Potenza 215/45/18 Końcówki na wydech ścięte Lakierowanie progów,zderzaków,oraz drzwi po usunieciu listew. Przerobienie słupka od kierowcy pod trzy zegary oraz jego flokowanie Flokowanie prawego słupka Flokowanie ramki środkowej konsoli Flokowanie rączek drzwi Dekory wewnętrzne malowane na kolor srebrny Podłokietnik z Passata b5 Przeróbka tapicerki drzwi Oswietlenie wewnetrzne Led Podświetlane kratki nawiewów Konsola poliftowa Plany Dach w czerni - zrobione Daszek wzór Rs4 w czerni - zrobione Relingi czarne - zrobione Podsufitka z alcantary - zrobiona Lampka poliftowa - zrobiona Doświetlenie nóg - zrobione Konsola poliftowa - zrobione Reczny w skórze - zrobione Gałka poliftowa w skórze - zrobione Ostatnio zrobione Podsufitka w typowej czerni z lekkim wzorem Komplet słupków z s4 Dywan z s4 Cztery boczki w skórze z maskownicami Bose Cztery elektryczne szyby Czarny bixenon USA na soczewkach z B8 Światła DRL Przerobiona konsola pod 2DIN Pioneer AVH 4400 BT Stan obecny Przeprowadzone modyfikacje wnętrza fotki Przeprowadzone modyfikacje zewnętrzne Przeprowadzone modyfikacje mechaniczne Kilka starych fotek
mrogal Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam. Rocznik 1997r Silnik 1.8T AEB po wirusie 180KM-Teraz nie wiem czy nie więcej Nadwozie Avant Armi pan do Ciebie
majuDJ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 hmm przedni zderzak spoko ale tylni i progi nie , nie lepiej było poszukać jakiś progów od S4 i tylnego też ? A tak to widać ze auto zbadane i dużo kasy i czasu oraz serca w nie włożyłeś
dogasso Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Właśnie dużo ludzi na TYM forum zjedzie Cie za to że zderzak, dokładka tył i progi masz z żywicy! Ale nie przejmuj się bo może niektórzy jeszcze nie dorośli do innych elementów niż te ze znaczkiem AUDI... Tylny zderzak faktycznie lepiej leży w oryginale- najlepiej z RSa. Ale przedni jak dla mnie całkiem dobrze wygląda, tym bardziej z FMIC. Silnik i rok to samo co u mnie... Po jakimś czasie też będziesz żałował że nie Quattro A jakiej firmy gwint??
Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Przedni zderzak riegera ale kiepsko spasowany(chyba ze to podróbka) :gwizdanie: progi mógłbyś zmienić na S4, tylna dokładka od bidy moze zostać, okleine z konsoli zerwij fatalna obudowa wskazników, nie denerwuje Cie bo według mnie jest ogromna i zasłania :gwizdanie: Ja bym tu widział jakąś większą felge z rantem
cymek28 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wskaźniki nie ograniczają widoczności ale mam zamiar je obszyć skórą .Teraz trzeba trochę kasiory odłożyć bo wakacje idą.Ale jak będą jakieś wolne środki na koncie to oczywiście inwestycja w autko.
Gość krzysiekpce Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Fajne auto, a progi i zderzaki to rzecz gustu, każdy ma inny, wszystkim nie dogodzisz. pozdro
Milczar Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Co to jest na przednim zderzaku po bokach, takie małe białe lampeczki ? To jakieś obrysówki seryjnie z tym zderzakiem czy sam to dokładałeś ?
Armi Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Właśnie dużo ludzi na TYM forum zjedzie Cie za to że zderzak, dokładka tył i progi masz z żywicy! Ale nie przejmuj się bo może niektórzy jeszcze nie dorośli do innych elementów niż te ze znaczkiem AUDI... Tylny zderzak faktycznie lepiej leży w oryginale- najlepiej z RSa. Ale przedni jak dla mnie całkiem dobrze wygląda, tym bardziej z FMIC. Silnik i rok to samo co u mnie... Po jakimś czasie też będziesz żałował że nie Quattro A jakiej firmy gwint?? Może lepiej żeby niektórzy zostali na poziomie gry w need for speed Właśnie dużo ludzi na TYM forum zjedzie Cie za to że zderzak, dokładka tył i progi masz z żywicy! Ale nie przejmuj się bo może niektórzy jeszcze nie dorośli do innych elementów niż te ze znaczkiem AUDI... Tylny zderzak faktycznie lepiej leży w oryginale- najlepiej z RSa. Ale przedni jak dla mnie całkiem dobrze wygląda, tym bardziej z FMIC. Silnik i rok to samo co u mnie... Po jakimś czasie też będziesz żałował że nie Quattro A jakiej firmy gwint?? Na forum Calibra Team będą się zachwycać [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 20:22_________________________________________________ Progi i tylny zderzak do zmiany. Poza tym nie jest źle
Reggi Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie obraź się..ale dla mnie to jest przykład czego z autem należy nie robić Słupek pod wskaźniki niech ktoś ogarnie Ci z zywicy i mat.. wyszpachluje, ładnie wygładzi i będzie to jakoś wyglądało nawet po obszyciu skórą.. ten kurnik pod te zegary wygląda tragicznie. Te wszystkie dokładki..dwururki.. obryskówki.. progi.. strasznie rażą w oczy
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 mi sie najbardziej podoba ta skora tzn jak te fotele sa obszyte no widac, ze robisz autko pod siebie a nie innych. Jak Ci sie to podoba to , ja bym pare rzeczy zmienil, ale wazne aby Tobie sie podobaloo
cymek28 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 Słupek z zegarami już jest rozebrany, będzie trochę przerobiony i myślę że oddam go do flakowania tej firmie http://www.flokowanie.com.pl/slupki.htm Zderzak tył i progi ja tego nie robiłem,ale jeżeli bym miał wybrać co zmienić to zmienił bym zderzak.
Mariusz90r Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Przedni zderzak wisi, progi wyglądają paskudnie, dokładka na tył rodem z Calibry, a szkoda bo widać że w auto ładujesz sporo kasy, fajnie obszyte fotele zdecydowanie na plus, fajnie też wygląda mieszek (będziesz coś robił z gałką? bo tak trochę nie pasuje), audio widzę że też konkretne. Ogarnij auto z zewnątrz i będzie PS. masz jakiś filmik jak się odpycha Twój AEB po modach? Bo planuje też mojego zabrać na małą kurację wzmacniającą
Reggi Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 mi sie najbardziej podoba ta skora tzn jak te fotele sa obszyte Mi tak średnie poatrząc na tylną kanapę
Armi Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 mi sie najbardziej podoba ta skora tzn jak te fotele sa obszyte Mi tak średnie poatrząc na tylną kanapę True. Tylne oparcie jakieś pomarszczone. Zagłówki powinny być czarne... sprężyny w zagłówkach
Reggi Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 fotele masz KOKS mi sie najbardziej podoba ta skora tzn jak te fotele sa obszyte Mi tak średnie poatrząc na tylną kanapę True. Tylne oparcie jakieś pomarszczone. Zagłówki powinny być czarne... sprężyny w zagłówkach
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 mi sie najbardziej podoba ta skora tzn jak te fotele sa obszyte Mi tak średnie poatrząc na tylną kanapę . Zagłówki powinny być czarne... sprężyny w zagłówkach Tego nie dopatrzyłęm :sick3: :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi