Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jaki kod lakieru na to dajesz? Jaki jest ori kod lakieru tych tych felg bo tez maluje wlasnie?

Opublikowano
  • Autor
I jaki kod lakieru na to dajesz? Jaki jest ori kod lakieru tych tych felg bo tez maluje wlasnie?

Musiał bym się zapytać lakiernika.Kod z BMW ale w najgrubszym ziarnie.

---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

Ile płacisz za malowanie 4 szt?

Opublikowano

Dowiedz sie o numer lakieru. Ja place ok 220zl od szt ale z kompletnym piaskowaniem calosci, calosci w szarym proszku i od frontu natrysk. 215 na 10j jak tys to wstrzelil? Powietrze trzyma?

Opublikowano
  • Autor
Dowiedz sie o numer lakieru. Ja place ok 220zl od szt ale z kompletnym piaskowaniem calosci, calosci w szarym proszku i od frontu natrysk. 215 na 10j jak tys to wstrzelil? Powietrze trzyma?

Trzyma.W Sobotę jadę po koła.Mam nadzieje że to już ostateczny termin bo mnie wk...ia te czekanie.Ja za wszystko 500zł z wyważeniem.

Opublikowano

no panowie grubo, kristofa już widziałem w prawdzie się mijaliśmy ale widziałem że jest syto, u ciebie cymek też będzie miazga już nie umiem się doczekać fotek :decayed:

Opublikowano
Cymek Ty masz u siebie taki wzmacniacz?

harman kardon ca 470:eusathink:

http://www.harmankardon.com/resources//Brands/HarmanKardon/Products/ProductImages/en-US/CA470/CA470_IMG1_450X350.GIF

Co Ci pod to gra z przodu? bo chyba go łykne, parametry ma całkiem odpowiednie dla mnie:naughty:

H&K przy 4omah w mostku ma 2x270w w rms

tutaj masz test: Harman Kardon CA470 - Amplifiers - Talk Audio Online Car Audio Magazine & Forum - Talk Audio Online Car Audio Magazine & Forum - Magazine

Opublikowano
Cymek Ty masz u siebie taki wzmacniacz?

harman kardon ca 470:eusathink:

http://www.harmankardon.com/resources//Brands/HarmanKardon/Products/ProductImages/en-US/CA470/CA470_IMG1_450X350.GIF

Co Ci pod to gra z przodu? bo chyba go łykne, parametry ma całkiem odpowiednie dla mnie:naughty:

H&K przy 4omah w mostku ma 2x270w w rms

tutaj masz test: Harman Kardon CA470 - Amplifiers - Talk Audio Online Car Audio Magazine & Forum - Talk Audio Online Car Audio Magazine & Forum - Magazine

oooo dziękować:kox::kox::kox::kox::kox: dzisiaj mi przyszedł ten wzmak:slina:

EOT

Opublikowano
  • Autor
oooo dziękować:kox::kox::kox::kox::kox: dzisiaj mi przyszedł ten wzmak:slina:

Będzie Pan zadowolony:wink:

Opublikowano

to audi robi robotę! lampy i czorny dach :slina:

Opublikowano
  • Autor

Koła dzisiaj odebrane.Zarzuciłem na autko i trochę pokręciłem gwintem.W Poniedziałek cdn. Na razie koza 63cm

dscf8382r.jpgdscf8387w.jpgdscf8389.jpgdscf8394.jpg

Opublikowano
:slina::slina::slina::slina::shock3::shock3::shock3::shock3::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
Opublikowano
:slina::slina::slina: Jest kosmos :decayed: Szerokooo:wink:
Opublikowano
  • Autor

Jeszcze musi iść do dołu.Nie ogarnąłem już dzisiaj tego.:wink:

Opublikowano

Ja dzisiaj wyrezałem u siebie lampy zespolone po II lifcie w końcu :decayed: Nie przyznam się ile mi z tym zeszło bo aż wstyd :grin: Cymek kiedy lecisz na spot Łódzki ? :wink:

Opublikowano
Opublikowano

to jest kosmos:kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

ładnie Pan poszedłeś po bandzie:slina:

Opublikowano

...ale to będzie szeroki placek :slina::kox: a mówią, że 10j nie wejdzie :naughty:

btw Jakie odboje wrzuciłeś?

Opublikowano

ło kurfa... :kox::kox::kox: długa zima widzę że ładnie owocuje teraz w nowe koła i naciągi :grin: