RS Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Jaka godzina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Myślałem kolo 14 tam być [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Podrzuccie jeszcze miejscowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zum Autohof 4, 32457 Porta Westfalica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 14 jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja zawożę żonę do siostry w Bückeburg i przyjeżdżam na hoff Zawartość dodana 0 minutes later Zawartość dodana 1 minute later To taki test- widzę że dodawanie fotek znów działa. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 My będziemy na 14 [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja będę chwilę po. Rozpoznacie po kolorze auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja też troche się spóźnię kobiety.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon_17 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jestem. Nikogo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 My też jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Spot można uznać za udany [emoji4] Fajnie było zobaczyć nowe i stare juz twarze Jest i obserwator sesji Mam nadzieje ze następnym razem zobaczymy ta b7 [emoji4]Spotowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Fajnie było. Widzę że ustrzeliłeś moje progi. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 To był mój główny cel A teraz do reszty. Kto pisał by się na większe spotkanie gdzieś na środku ? Pytam poważnie i poważnie trzeba coś zorganizować. Andrzej rzucił pomysł na jakieś wyścigi. Myślę że można to połączyć ze spotkaniem i fajnie by to wyszło. Adrian chciał wystartować ale ta seria nie ma tam szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 5 godzin temu, TOM3K napisał: To był mój główny cel A teraz do reszty. Kto pisał by się na większe spotkanie gdzieś na środku ? Adrian chciał wystartować ale ta seria nie ma tam szans No co.. nadzieja umiera ostatnia Własnie własnie, zróbmy coś wiekszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Panowie lato się zbliża, więc trzeba w końcu pomyśleć nad jakimś większym spotkaniem. Myślałem trochę co tu wykombinować żeby było dobrze. Tak żeby ktoś nie powiedział on ma 100km, a ja mam 600. Znalazłem w necie miejsce myślę , że nie najgorsze i z nie najgorszą lokalizacją na takie spotkanie. Chodzi o pola namiotowe (jak ktoś ma Campera też jest tam miejsce) konkretnie Tu . Znaleźć teraz tylko jakiś ciekawszy termin który odpowiadałby wszystkim albo przynajmniej większości. Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcunited Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jesli zlot bylby w srodku czerwca np od Bozego ciala (dlugi weekend ) to bylbym chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacostapl Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam wszystkich jestem z mannheim jest tu jeszcze ktos ? Jakies zloty spotkania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxiiDe Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 [emoji4]Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi