RS Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Moze sie zdziwicie, ale moja kobieta jest bardziej wyrozumiala jak przyjmujecie... :gwizdanie:
gracia Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 MEN'S ONLY Nie wiem jaką Ty masz kobietę, ale ze śląskich nie przypominam sobie żeby któraś marudziła, wręcz przeciwnie Aniu-nie zawsze da radę w związku wszystko pogodzić :gwizdanie: trzeba robić kompromisy,lub ustępstwa w dwie strony Uuuuu jak ładnie Kompromis trudna sprawa, ale jeśli chodzi o zloty to u nas z tym problemów raczej nie ma. A już tak pro-forma jak się w końcu odezwałam to to tez się wytłumaczę żeby nie było:) Raz... nadal jestem uzależniona od innych jeżeli chodzi o dojazd Dwa... miejscówka moim zdaniem faktycznie nie zachwyca Trzy... wakacje ok, na przyszłość mogą być ale wypływam w rejs, więc troszkę mi nie po drodze, ale BT nie omieszkam znowu zaliczyć
jarko Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ale w BT nie omieszkam znowu zaliczyć :naughty:
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ale BT nie omieszkam znowu zaliczyć świetnie :naughty:
gracia Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ale BT nie omieszkam znowu zaliczyć świetnie :naughty: Poziek jak mogłabym się nie stawić na własnym ślubie :hahaha:
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ale BT nie omieszkam znowu zaliczyć świetnie :naughty: Poziek jak mogłabym się nie stawić na własnym ślubie :hahaha:
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ej to wątek o zlocie letnim 2011....pogadacie sobie o BT jak będzie odpowiedni wątek :gwizdanie: tymbardziej jak nie jedziecie to nie spamujcie
Lele Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 To co tam, gdzie i kiedy jedziemy?? mi ogolnie czas pasuje idealnie, bo zaczynam urlop
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 To co tam, gdzie i kiedy jedziemy?? mi ogolnie czas pasuje idealnie, bo zaczynam urlop po weekendzie przedstawimy oferte nowego ośrodka i ruszymy z zapisami pierwotny termin się nie zmienił (19-21 sierpień) miejsce praktycznie też nie
Lele Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jak dla mnie to mozemy pod gołym niebem spac :> byle termin zostal niezmieniony
poziek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ej to wątek o zlocie letnim 2011....pogadacie sobie o BT jak będzie odpowiedni wątek :gwizdanie: pies ogrodnika tymbardziej jak nie jedziecie to nie spamujcie :cool1 Ja może pojadę a może nie pojadę, waham się, być może, chyba aczkolwiek zastanawiam się czy będzie z kim wypić czy same wymoczki przyjadą, więc rozumiesz ?
Młody_drog Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja może pojadę a może nie pojadę, waham się, być może, chyba aczkolwiek zastanawiam się czy będzie z kim wypić czy same wymoczki przyjadą, więc rozumiesz ? Wpadaj, ze mną wypijesz
Adas Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja może pojadę a może nie pojadę, waham się, być może, chyba aczkolwiek zastanawiam się czy będzie z kim wypić czy same wymoczki przyjadą, więc rozumiesz ? będzie tylko następnym razem miej założoną koszulkę :decayed:
Suli Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 A co będzie z tymi, którzy się już zadeklarowali i zapłacili? Będą się musieli zapisywać jeszcze raz
Młody_drog Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wiadomo, że nie. Zapłacone - zapisane. Czekamy do jutra na więcej danych
jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja może pojadę a może nie pojadę, waham się, być może, chyba aczkolwiek zastanawiam się czy będzie z kim wypić czy same wymoczki przyjadą, więc rozumiesz ? HA, po tym co ostatnio widziałem w BT to się gruuuuubo zastanawiam kto tu jest wymoczkiem :naughty: A co będzie z tymi, którzy się już zadeklarowali i zapłacili? Będą się musieli zapisywać jeszcze raz Napiszę do każdego PW z zapytaniem czy mu nowy ośrodek i nowy program zlotu odpowiada. Jeżeli nie, oczywiście będzie się można wypisać.
domjenick Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 HA, po tym co ostatnio widziałem w BT to się gruuuuubo zastanawiam kto tu jest wymoczkiem :naughty: masz na myśli kogoś konkretnego?
poziek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 HA, po tym co ostatnio widziałem w BT to się gruuuuubo zastanawiam kto tu jest wymoczkiem :naughty synek jak ja zamykałem imprezę to Ty już dawno na cycku żony leżałeś :gwizdanie:
Madas Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 HA, po tym co ostatnio widziałem w BT to się gruuuuubo zastanawiam kto tu jest wymoczkiem :naughty synek jak ja zamykałem imprezę to Ty już dawno na cycku żony leżałeś :gwizdanie: żeby on jeszcze miał świadomość na jakim cycku leżał to byłoby dobrze :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi