Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slepy qr** dzwigles poprzeczke mega wysoko :D

jak bla mnie logo czarne spoko tez tak mam w macie ale nie myślałes o grillu w połysku?

Grill daj w polysk i juz calkiem szczena obije mi kolana :rolleyes::D

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z tego co wiem cięzko jest gril pomalować normalna farba chyba Kowi to testował i nie łapie tego plastiku:kwasny: też mam zamiar swój malować na połysk ale chyba sie nie da :facepalm:

Opublikowano

to nie chodzi o to że sie nie da, tylko zwyczajnie zalezy od stanu grila, mój po 3 krotnym szorowaniu papierem za kazdym razem ważył lakier na krawędziach, lakiernik powiedział że piertoli system i żebym kupił podjebke, podjebka poszła z pierwszego strzału:decayed: noi mam połysk:wink:

Opublikowano

koles tez miał taki sam problem jak Ty ale z tym malowaniem nie wiem czy to ma znaczenie ale tamten grill to był zwyłku przedlift i straty były 40pln a Ty szkoda zniszczyć przy niepowodzeniu ładny Esowy grillek

Opublikowano

zainspirowales mnie:kox:

Opublikowano
:hi: Jest miazga! :decayed:
Opublikowano
  • Autor
Slepy qr** dzwigles poprzeczke mega wysoko :D
jak bla mnie logo czarne spoko tez tak mam w macie ale nie myślałes o grillu w połysku?

Grill daj w polysk i juz calkiem szczena obije mi kolana :rolleyes::D

no właśnie teraz średnio ten plastilak pasi do lamp, tylko nie wiem jak z sciągnięciem tego z grilla, żeby to potem prysnąć, ale pewnię bedzie to ogarniane:wink:

Opublikowano

Mega dobrze Ci to wyszło,faktycznie połysk może by tu lepiej siadl,ale znaczek w czerni robi robotę :) w porównaniu do zeszłego sezonu jest mega progres :D

Opublikowano

i_zps7acf882e.jpg

kurfunia 421numerek wjazdowy, a to tylko rozpoczęcie sezonu:slina:

Opublikowano
  • Autor

Parę fotek z Bałtowa:wink:

Baltow1.jpg

Baltow2.jpg

Baltow3.jpg

Baltow4.jpg

Baltow5.jpg

Baltow6.jpg

Baltow0.jpg

Baltow7.jpg

Baltow8.jpg

Baltow9.jpg

Opublikowano

Lampy na żywo :slina: Zwłaszcza jak jechałeś za mną, to w lusterku mega bandyta :naughty:

Opublikowano

dobrze wyglądała, spośród tych 500 aut naprawdę się wyróżniała i było na co popatrzeć :wink:

Opublikowano

fura kox! na żywo rzeczywiście ryje banie. szkoda ze musiało mnie tak wcześnie wywiać, ale mam nadzieje ze nie ostatni nasz zlot! a no i standard... powodzenia w ogarnięciu klimy!:naughty:

Opublikowano

A i Recarosy już widzę na miejscu :good:

Opublikowano

Czyj jest ten szary avant po prawej??

Opublikowano
Czyj jest ten szary avant po prawej??

ogra

Opublikowano
  • Autor
A i Recarosy już widzę na miejscu :good:

w sobotę jeszcze z nimi walczylem, tył od Avanta nie siada p&p do sedana, ale udało sie spasować, teraz tylko dorobić jakieś mocowania, bo ja miałem Ucho a tu jest na bolec:wink:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Lampy na żywo :slina: Zwłaszcza jak jechałeś za mną, to w lusterku mega bandyta :naughty:
dobrze wyglądała, spośród tych 500 aut naprawdę się wyróżniała i było na co popatrzeć :wink:
fura kox! na żywo rzeczywiście ryje banie. szkoda ze musiało mnie tak wcześnie wywiać, ale mam nadzieje ze nie ostatni nasz zlot! a no i standard... powodzenia w ogarnięciu klimy!:naughty:

:hi:, mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej:hi:

---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Trzeba myśleć o twardszych odbojach:kwasny:, te z golfa ubiły sie po przejechaniu 1000km:kwasny:

DSC_9753.jpg

Opublikowano

Właśnie tak patrzę i masz recaro, jakis spontan z nimi? Z tego co pamiętam były w planach na przyszlosc?