SebaMC Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Profi robota Żółtaczka wygląda eleKancKo!
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ślepy Grzesiek to ten mój podlokietnik aha, myślałem że bedzie coś jeszcze taniej , góra podłokietnika idzie i tak do obszycia, a tak btw, orientujecie się moze czy idzie dokupić taki materiał jak mam na fotelach? chodzi o ten w centki , a jeśli tak to gdzie?
Reniu Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kup boczki tylnej kanapy od avanta w takim wzorze :gwizdanie: nie powinno to kosztować wiele...
przemciotorun Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ślepy Grzesiek to ten mój podlokietnik aha, myślałem że bedzie coś jeszcze taniej , góra podłokietnika idzie i tak do obszycia, a tak btw, orientujecie się moze czy idzie dokupić taki materiał jak mam na fotelach? chodzi o ten w centki , a jeśli tak to gdzie? jak ci sie nie spieszy to obczaj czy styknie tego materialu z oparcia siedzenia przedniego, bo jak tak to mam takie rozwalony w garazu to Ci moge wyslac za browara, na podlokietnik z passata styknal bez problemu
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ślepy Grzesiek to ten mój podlokietnik aha, myślałem że bedzie coś jeszcze taniej , góra podłokietnika idzie i tak do obszycia, a tak btw, orientujecie się moze czy idzie dokupić taki materiał jak mam na fotelach? chodzi o ten w centki , a jeśli tak to gdzie? jak ci sie nie spieszy to obczaj czy styknie tego materialu z oparcia siedzenia przedniego, bo jak tak to mam takie rozwalony w garazu to Ci moge wyslac za browara, na podlokietnik z passata styknal bez problemu na łokcia moze i by starczyło, ale myślałem żeby ten materiał na boczkach na taki centkowany wymienić,
przemciotorun Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mam tylna kanape niepotrzebna [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:00_________________________________________________i z dwa pokrowce z przednich foteli z przetartymi bokami[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 20:01_________________________________________________
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mam tylna kanape niepotrzebna też mam , ale materiał na kanapie jest przeszywany nicmi , i nic z tego nie zrobie
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale ty maruda jestes... już byś chciał co bym łykał , mam znajomego tapicera, muszę sie go podpytać może da radę załatwić
przemciotorun Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale ty maruda jestes... już byś chciał co bym łykał , mam znajomego tapicera, muszę sie go podpytać może da radę załatwić ale miejsca bym troche w garazu mial
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale ty maruda jestes... już byś chciał co bym łykał , mam znajomego tapicera, muszę sie go podpytać może da radę załatwić ale miejsca bym troche w garazu mial ja już do piwnicy ledwo wchodzę, dobrze że pomału montuje te graty, bo już sie nie dało wejść tam, a piwnica 4x4m
przemciotorun Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ale ty maruda jestes... już byś chciał co bym łykał , mam znajomego tapicera, muszę sie go podpytać może da radę załatwić ale miejsca bym troche w garazu mial ja już do piwnicy ledwo wchodzę, dobrze że pomału montuje te graty, bo już sie nie dało wejść tam, a piwnica 4x4m ja juz do garazu to auta ze dwa lata nie moge wstawic tyle tam skarbow...
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 , nie wątpie, nie wątpie, w sobotę kończę środek, i od poniedziałku walczę z felgami, mam nadzieje że w przyszły weekend już na letnich bede śmigał
major13 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ciekawie to wyszło z cytrynką na dekorach. ogolnie autko gustownie modzone.
slepy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ciekawie to wyszło z cytrynką na dekorach. ogolnie autko gustownie modzone.
wojciu0308 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 PW masz zawalone więc "fotki podlokietnika poszly mam cala a4 na części nie chcesz moze klimy? "
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 PW masz zawalone więc "fotki podlokietnika poszly mam cala a4 na części nie chcesz moze klimy? " nie mam narazie hajsu na to , orkiestre zadatkowałem
Rekomendowane odpowiedzi