Armi Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 na żywo lampy też są takie żółte jak na zdjęciach?
slepy Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 minimalnie bledsze , ale i tak dają po oczach
slepy Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Nie czepiają lamp? jeszcze nie miałem stycznośći , ale prawdopodobnie folia wyleci, bo się mojej połówce niepodoba i mnie męczy odkąd nakleiłem [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 20:51_________________________________________________no i to co w tej zabawie naj bardziej lubie
Remik-A4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Efekt i praktyczny bo zmywa brud :> ps. dobrze Pawel, ze zdejmiesz te folie bo kolorem nie pasowala do niczego
jozek726 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 coś Ty zrobił z lampami ? dawno Cię tu nie było bywam codziennie ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć
Armi Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Efekt i praktyczny bo zmywa brud :> ps. dobrze Pawel, ze zdejmiesz te folie bo kolorem nie pasowala do niczego No jak to Pasuje przecież do zacisków i wentylków. A tak na serio to gdyby była jaśniejsza to pewnie by przeszła a tak, jednak trochę za bardzo rzuca się w oczy. Będziesz łatwym celem dla stróżów prawa
slepy Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 Efekt i praktyczny bo zmywa brud :> ps. dobrze Pawel, ze zdejmiesz te folie bo kolorem nie pasowala do niczego No jak to Pasuje przecież do zacisków i wentylków. A tak na serio to gdyby była jaśniejsza to pewnie by przeszła a tak, jednak trochę za bardzo rzuca się w oczy. Będziesz łatwym celem dla stróżów prawa no wiem, właśnie , zobaczymy może zamówię LaminX, i wtedy zobaczymy jak to bedzie wyglądać
wojciu0308 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 dawno mnie tu nie bylo a juz tyle zmian polerka robi meega robote klape zakładaj
slepy Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 dawno mnie tu nie bylo a juz tyle zmian polerka robi meega robote klape zakładaj klapa czeka na lewą kasę, na malownie, bo z granatowa nie bede jeździł
wojciu0308 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 a no racja ja poki co nie modze b5 :cool1:inny projekt trzepe
slepy Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Dzisiaj przywalczyłem ze środkiem,i dawno już nie był w takiej kondycji Zostało mi tylko uprać fotele, ale to jak sie trafi wolny weekend Całoś wymyta Apc Od Meguiar`s, następnie nałożony 303 Aerospace Protectant Na koniec zapodałem gratis z ShowCarShine, zapach Poorboy`s Cheery, pachnie wisieńką Zostały mi do ogarnięcia szyby i koła i na ten czas powinno być wszystko
Michał Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 trochę za bardzo się błyszczy ten Aero jak dla mnie APC używałeś tylko do wnętrza czy nadaje się też żeby wyczyścić np wnęki drzwi, zawiasy itp? Też mnie wzięło na jakiś tam amatorski detaling
slepy Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 podsufitówka dekory trochę za bardzo się błyszczy ten Aero jak dla mnie APC używałeś tylko do wnętrza czy nadaje się też żeby wyczyścić np wnęki drzwi, zawiasy itp? Też mnie wzięło na jakiś tam amatorski detaling fotka świeżo po nałożeniu, po wyschnięciu zrobiła sie taka fajna satynka, ale i tak przy najbliższym zamówieniu wpadnie Meguiar`s Ultimate Protectant co do APC, ono nadaje się do wszystkiego jak sama nazwa wskazuje,tylko trzeba go odpowiednio rozcieńczyć
slepy Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 dekory panie miazga! mi też sie podobają , środkowe słupki mi zostały jeszcze do poprawki, bo myślałem że ta uszczelka zachodzi bardziej na plastik
plastuch Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 nic nie pisałem bo myslałem że tak specjalnie
przemciotorun Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 popraw kurna tez slupek.... ponaciagaj tak zeby material zachodzil do sierodka wtedy uszczelka ladnie dojdzie i bedzie malina, ja widziales na fotkach jak ja poobklejałem....
Krycha Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 dzięki paweł za glinkę, jutro się będę nią bawił powiedz mi jeszcze jedno czym myjesz auto? masz lakier na felgach czy to gołe alu wypolerowane? niewpływa źle ten szampon na takie świecące bajery ?
Rekomendowane odpowiedzi