slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 no ślepy, czyżby się szykowało jakieś videooo? takie amatorskie :gwizdanie: Widzę, że chcesz również zapoczątkować jakiś nowy trend z klapą no bedą wloty od malczana , a tak na serio Ojciec reza Buggy z Malucha i części sie walają po warsztacie [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 14:16_________________________________________________mała próbka, muszę jeszcze kupić rurki na tory, bo póki co wykorzystuję starą rurkę od wody, i metalowy kątownik, i nie jeździ to tak jak sie należy, ale to już po urlopie bo dzisiaj wyjazd
michu93 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ale rozpiz*ziaj bałagan na biurku oznacza bałagan w głowie.. dobrze, że nie ma tam pustko
slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ale rozpiz*ziaj chłopie tam sie reza 500 rzeczy na raz, a pozatym łatwiej wszystko znaleźć ale rozpiz*ziaj bałagan na biurku oznacza bałagan w głowie.. dobrze, że nie ma tam pustko
HaVoK Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Ale Albert Einstein powiedział kiedyś: “jeśli bałagan na biurku świadczy o chaosie w mózgu właściciela, to o czym może świadczyć całkiem puste biurko?”
przemciotorun Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 czytaliscie o tym pociagu co sie wykoleil ? slepy pewnie zarypal tory do statywu..
slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 czytaliscie o tym pociagu co sie wykoleil ? slepy pewnie zarypal tory do statywu.. nawet mi nie mów, moje siostra pojechała wczoraj do Kołobrzegu o 21, i na miejse dotarła coś po 12 , a miała być na 9 , a ja jadę dzisiaj :gwizdanie: tory nie podpasuja,bo mam za małe kółeczka , ale jakby zginęły rurki to ja o niczym nie wiem :D
Gość Damian A4 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autem jedziesz czy pociągiem?
slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autem jedziesz czy pociągiem? pociągiem , moja uwielbia podróżować tym środkiem transportu
Gość Damian A4 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Kibel w pociągu fajna sprawa
slepy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kibel w pociągu fajna sprawa nawet nie było tak źle , poskładałem wszystkie elementy konsoli poliftowej, szukam takiej podstawki pod telefon przykręcanej do boku konsoli, nie spotkał się nikt z tym?
slepy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a po co Ci to? mam konsole z wozu policyjnego i od strony kierowcy jest wycięta dziura 3x4cm , i myślałem żeby tym to zakryć
przemciotorun Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a po co Ci to? mam konsole z wozu policyjnego i od strony kierowcy jest wycięta dziura 3x4cm , i myślałem żeby tym to zakryć a chyba ze tak, bo ogolnie jakos mi ten uchwyt przy konsol nie podchodzi....
slepy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a po co Ci to? mam konsole z wozu policyjnego i od strony kierowcy jest wycięta dziura 3x4cm , i myślałem żeby tym to zakryć a chyba ze tak, bo ogolnie jakos mi ten uchwyt przy konsol nie podchodzi.... nie wygląda tak źle, no chyba ze dorwe gdzies konsolę pod 2 din, albo obszyje czymś tą swoją, tylko z doopy to bedzie chyba wyglądać jak reszta zostanie nie obszyta
Milczar Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Załóż sobie CB i radio przykręć w tym miejscu, radyjko się przydaje a przy okazji zakryjesz dziurę Co byś się nie bał że Ci ukradną kup jakiegoś taniego antymiśka.
slepy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Załóż sobie CB i radio przykręć w tym miejscu, radyjko się przydaje a przy okazji zakryjesz dziurę Co byś się nie bał że Ci ukradną kup jakiegoś taniego antymiśka. nie, no radio na zewnątrz konsoli odpada, bo mi sie to nie widzi, jakbym zakładał to bede chciał go gdzieś schować
MaxsteRR Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no ślepy, czyżby się szykowało jakieś videooo? takie amatorskie :gwizdanie: Widzę, że chcesz również zapoczątkować jakiś nowy trend z klapą no bedą wloty od malczana , a tak na serio Ojciec reza Buggy z Malucha i części sie walają po warsztacie [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 14:16_________________________________________________mała próbka, muszę jeszcze kupić rurki na tory, bo póki co wykorzystuję starą rurkę od wody, i metalowy kątownik, i nie jeździ to tak jak sie należy, ale to już po urlopie bo dzisiaj wyjazd Nieźle kombinujesz z tym statywem Ja rig shot'a mam w planach
slepy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no ślepy, czyżby się szykowało jakieś videooo? takie amatorskie :gwizdanie: Widzę, że chcesz również zapoczątkować jakiś nowy trend z klapą no bedą wloty od malczana , a tak na serio Ojciec reza Buggy z Malucha i części sie walają po warsztacie [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 14:16_________________________________________________mała próbka, muszę jeszcze kupić rurki na tory, bo póki co wykorzystuję starą rurkę od wody, i metalowy kątownik, i nie jeździ to tak jak sie należy, ale to już po urlopie bo dzisiaj wyjazd Nieźle kombinujesz z tym statywem Ja rig shot'a mam w planach naoglądałem się troszkę filmików w sieci , jutro możę podrzucę jakieś pojedyńcze ujecia, jak sie uda znaleźć chwilę czasu
Rekomendowane odpowiedzi