slepy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Slepy wiem że rezałeś wiązkę granych stołków ciężko takie coś ogarnąć. No i skąd kostki? ASO? Czy pewnie szrot :gwizdanie: prosta sprawa, ja wyrezałem chyba z cztery , Wtyczki brałem od Krychy i Nosba, bo tam idą dość standardowe także od czegoś się dopasuje, w dziale częśći jest mój wątek, i tam masz wszystko schemat, fotki kostek
Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Slepy wiem że rezałeś wiązkę granych stołków ciężko takie coś ogarnąć. No i skąd kostki? ASO? Czy pewnie szrot :gwizdanie: prosta sprawa, ja wyrezałem chyba z cztery , Wtyczki brałem od Krychy i Nosba, bo tam idą dość standardowe także od czegoś się dopasuje, w dziale częśći jest mój wątek, i tam masz wszystko schemat, fotki kostek Możesz podrzucić bo szukałem ale u nas na forum nie znalazłem niczego :gwizdanie:
slepy Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Slepy wiem że rezałeś wiązkę granych stołków ciężko takie coś ogarnąć. No i skąd kostki? ASO? Czy pewnie szrot :gwizdanie: prosta sprawa, ja wyrezałem chyba z cztery , Wtyczki brałem od Krychy i Nosba, bo tam idą dość standardowe także od czegoś się dopasuje, w dziale częśći jest mój wątek, i tam masz wszystko schemat, fotki kostek Możesz podrzucić bo szukałem ale u nas na forum nie znalazłem niczego :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173598.0
Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Slepy wiem że rezałeś wiązkę granych stołków ciężko takie coś ogarnąć. No i skąd kostki? ASO? Czy pewnie szrot :gwizdanie: prosta sprawa, ja wyrezałem chyba z cztery , Wtyczki brałem od Krychy i Nosba, bo tam idą dość standardowe także od czegoś się dopasuje, w dziale częśći jest mój wątek, i tam masz wszystko schemat, fotki kostek Możesz podrzucić bo szukałem ale u nas na forum nie znalazłem niczego :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173598.0 Dzięki
Michał Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 no świetne foty lakier też niczego sobie
slepy Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 no świetne foty lakier też niczego sobie z daleka tak spoko..tylko te felgi wiem, choć zawsze mi sie podobały do zielonego sedana, może coś wskoczy na nowy sezon [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 23:08_________________________________________________te mi cały czas po głowie chodzą , i parametry za***iste http://allegro.pl/asa-bbs-18-5x112-vw-audi-merc-i1837071134.html
Kowi87 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Ruszyłes z 2DIN Fotki klasa ja juz nie moge sie doczekać kiedy cos nabede do pstrykania
SebaMC Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 te mi cały czas po głowie chodzą , i parametry za***iste http://allegro.pl/asa-bbs-18-5x112-vw-audi-merc-i1837071134.html Jak dla mnie szału nie będzie, no i 19" żeby było :gwizdanie: Ale, jak Tobie się widzi spoko..tylko te felgi
slepy Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 Nie lepiej 19? może i lepiej, zobaczymy co sie tafi, nie mam jakiegoś strasznego parcia na zmiane kół, bo te mi sie podobają Ruszyłes z 2DIN Fotki klasa ja juz nie moge sie doczekać kiedy cos nabede do pstrykania 2din leży i czeka na lepszy czas, nie mam jeszcze radyjka pod to , rozglądam sie za jakimś Symphony po pieniądzach, a druga sprawa to klimatronik,a w sumie jego brak i nie wiem jak to ugryźć, najchętniej dołożyłbym , ale w tym roku napewno nie, rozkminiam czy nie przyrezać pokręteł z przedlifta, ale konsola straci na wyglądzie [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 18:19_________________________________________________ te mi cały czas po głowie chodzą , i parametry za***iste http://allegro.pl/asa-bbs-18-5x112-vw-audi-merc-i1837071134.html Jak dla mnie szału nie będzie, no i 19" żeby było :gwizdanie: Ale, jak Tobie się widzi spoko..tylko te felgi znajomy ma takie na czarnym aucie i podobają mi sie za***iście, ale zobaczymy co bedzie
Kowi87 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 nie sledziłes battalionu w tamtym tygodniu wrzucałem linka do 2din klimatronika
slepy Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 nie sledziłes battalionu w tamtym tygodniu wrzucałem linka do 2din klimatronika ja mam panel klimatronika , tylko w aucie nie mam klimy
Kowi87 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 nie sledziłes battalionu w tamtym tygodniu wrzucałem linka do 2din klimatronika ja mam panel klimatronika , tylko w aucie nie mam klimy aaaa :polew:
slepy Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 zeby nie było że nic sie nie dzieje olej Motul 10W40 filtr oleju filtr paliwa filtr powietrza klocki i tarcze tył w weekend walczymy [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 18:36_________________________________________________oleje i filtry zmienione , na jutro zostały tarcze i klocki. A tymczasem, wyrezałem sobie customowe lampki do blendy US na LEDach oraz dokończenie pakietu oświetlenie, lampki w sufit z tyłu , oczywiście zimny biały LED
przemciotorun Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 co to za lampka i gdzie ja bedziesz pchal?
slepy Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 co to za lampka i gdzie ja bedziesz pchal? wywaliłem lampki z tylnich słupków, bo i tak gowno swiatła dawały, te bede chciał upchać w okolicach rączek a z czego są :gwizdanie:, ktoś zgadnie , są starsze niż moje padło
slepy Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 jakiś starszy vw? bingo , passat b3
Rekomendowane odpowiedzi