slepy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie mam pojęcia:wink: Tak czy siak, dzięki za link, bede obserwował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Masz może foto jak wyglada lampa z srebrnym odbłyśnikiem i czarnym środkiem? i na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ---------- Masz może foto jak wyglada lampa z srebrnym odbłyśnikiem i czarnym środkiem? i na odwrót? ja bede chciał zrobić takie... odwrotnej opcji nie widziałem jeszcze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A ja mysle odwrotnie akurat:decayed: Juz nawet odbłyśniki mam nowe:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 za czasów gdy mialem jeszcze biala:wink: same ramki na czarno + wkladki al'a US ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ---------- moim zdaniem maluj sama ramke:wink: zakladalem te lampy tez do zielonej Audi i jest idealnie niestety nie mam zdjec,cale lampy na czarno beda za ciemne:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No tak chyba będzie, bo kozak wyglada:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused: tzn mi chodzilo o taka kombinacje jak ty pokazales czyli czarna ramka tylko , wlasnie takie jak pokazal wojci0308 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused: tzn mi chodzilo o taka kombinacje jak ty pokazales czyli czarna ramka tylko , wlasnie takie jak pokazal wojci0308 No I takie będę chciał zrobic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja tez ślepy bym do twojego auta wlasnie taka kombinacje w lampie zrobił -) Ale ze sam środek czarny?, nie mogę sobie tego wyobrazić:confused: tzn mi chodzilo o taka kombinacje jak ty pokazales czyli czarna ramka tylko , wlasnie takie jak pokazal wojci0308 No I takie będę chciał zrobic;) :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 mysle ze tak u mnie tez rok z kawalkiem musiala przelezec... a u mnie leżała aż zwatpilem i pogonilem dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 hehe, u mnie już z 3msc zestaw do montażu leży Ale widzę że tak musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Mała zapowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ależ to wygląda!:kox:liga światowa:thumbup1: chociaż znaczek faktycznie mógłby być w chromie:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ależ to wygląda!:kox:liga światowa:thumbup1:chociaż znaczek faktycznie mógłby być w chromie:whistling: Wpadna czarne ramki lamp i zobaczymy jak bedzie:wink:, ale raczej zostanie ciorny:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ależ to wygląda!:kox:liga światowa:thumbup1:chociaż znaczek faktycznie mógłby być w chromie:whistling: Wpadna czarne ramki lamp i zobaczymy jak bedzie:wink:, ale raczej zostanie ciorny:decayed: Czarny znaczek daje agresora Czekam na reszte zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 wysylaj na cultstyle ryju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 wysylaj na cultstyle ryju! ogarnę resztę fotek i może spróbuje jeszcze raz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Mała zapowiedźhttp://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_9326.jpg chorwacja panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi