Misieka4b5v6 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Slepy . Powiem Ci ze u nas z organizacja kiepsko w brzesku a ja bym sie z Toba nawet samemu styknal Brat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Slepy . Powiem Ci ze u nas z organizacja kiepsko w brzesku a ja bym sie z Toba nawet samemu styknal Brat;)Mam nadzieję że do maja się ogarne z autem, to coś się wykombinuje, Marcuz z RS4 też był chętny na spota, a i ja jego maszynę chętnie obadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Niestety ja dopiero w lipcu wpadam ; ( chcialem teraz sie z wqmi styknac , ale chetnych nie bylo . Ja jestem chetny na spota , choc teraz oglaszac sie ze spotem to strach ;D nasi mundurowi czuwaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 przynajmniej lekkie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Kiedyś mi się to koło marzyło Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez LOKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Lubię Avanty w B5 ale ten srebrny sedan jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kiedyś mi się to koło marzyło O to to, tylko u mnie będzie flat lip Dare wczoraj odjechało z nowym właścicielem, będzie jeździć na A4B7 A ja czekam za nowym, odbiór miał być w tym tygodniu, ale sprawa się skomplikowała I będę w przyszłym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pawel pokaz wiecej fot tej lotki i moze juz kola masz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pawel pokaz wiecej fot tej lotki i moze juz kola masz ;D Koła w Czwartek mają być w Polsce, a w sobotę jadę je odebrać , jak nie zapomnę to jutro zrobię lepsze fotki lustrzanką, bo z tela jest bieda jak widać , najważniejsze info z przed chwili, po ponownym rozebraniu RNS-E i przyszlifowaniu przycików radio ruszyło także można składać środek, i brać się za ogarnięcie lotki , w międzyczasie wrzuce w końcu cambery na tył , i jak tylko dojdzie pasujemy koło , pozostanie tylko popasować zderzaki, bo w zeszłym sezonie dostały trochę po d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzialaj dzialaj Bracie do mnie tez camber sie robi na tyl , a na przod chce zmienic felge na 9,5j bo troche lipa. Dawaj znac co i jak . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Coś się ruszyło Jeszcze licznik ogarnąć i będzie pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No jest fajnie ale ten licznik koniecznie do zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 No jest fajnie ale ten licznik koniecznie do zmiany Jest następny w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Teraz to te dekory tak średnio pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Teraz to te dekory tak średnio pasująJestem w trakcie lakierowania nowych będą srebrne jak elementy na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja bym poszedł w Piano Black z dekorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja bym poszedł w Piano Black z dekoramiMyślałem o tym, ale żonie się średnio widzą, kiedyś i tak wpadnie Carbon, tylko teraz poszło trochę kasy na koła, i nie wyrobie a jak się srebrne znudza to je prysne na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Żona Ciebie pyta o kolor butów lub paznokci?? Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Żona Ciebie pyta o kolor butów lub paznokci?? Wysłane z iPhone Zdarza się Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Chyba ze tak Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi