wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 heh spontan po oglądnięciu fotek stąd pytanko spoko
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Żeby założyć zespolone lampy , trzeba coś przerabiać?? fajnie to wygląda. podcinasz w błotnikach mocowanie kierunku, i wchodzą elegancko, tutaj masz wątek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15032.0 razem z podsufitowka? jak sie trafi czarna w dobrych pieniądzach , a jak nie to ją przyrezam do przedliftowej podsufitki
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dzięki nie ma problemu [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 22:59_________________________________________________ O tak mi właśnie wisi... zderzak od strony kierowcy , chyba sie coś na sztycy pojebało
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 przy lampie? może coś nie tak ze ślizgiem?
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 przy lampie? może coś nie tak ze ślizgiem? nie właśnie że na ślizgu siedzi dobrze, tylko na tej regulacji na sztycy sie coś popierniczyło, miałem tak od początku, przy okazji malowania zderzaka mi to poprawili ale znowu sie podu***o , chyba bede musiał nowe odboje kupić :gwizdanie:
topor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 gwint na sztycy do gory i bedzie miodzio;)
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 gwint na sztycy do gory i bedzie miodzio;) no właśnie ja mam te gwinty popierd***e, i mi to mój mechanior robił, żeby nie trzebabyło wymieniać całej sztycy , w sobotę odstawie mu auto i niech działa Karol tyś łyknął te lampy od USa, za 350zł z allegro :gwizdanie:
topor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nieee... bez licytacji facet chcial je opchnac za 300ZL.. były jakies przerabiane i c**j jeden wie jak to bylo zrobione. mam teraz inne wydatki, grubsze wydatki
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nieee... bez licytacji facet chcial je opchnac za 300ZL.. były jakies przerabiane i ch***j jeden wie jak to bylo zrobione. mam teraz inne wydatki, grubsze wydatki myslisz o felgach, czy jeszcze coś grubszego
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 cos no to ładnie, ja mam teraz masę innych wydatków, i niestety rezanie zielonej poszło na dalszy plan , zrodził mi sie w głowie całkiem nowy projekt na całkiem inne auto, ale po pierwsze fundusze nie puszczają a po drugie, to zielonej bym napewno nie skończył tak jak sobie to zaplanowałem
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to możesz mi oddać zieloną tak jak wojciu to zrobi za patent na podświetlane przyciski plakatówki a ja ją skończę na bank
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to możesz mi oddać zieloną tak jak wojciu to zrobi za patent na podświetlane przyciski plakatówki a ja ją skończę na bank Nie ma takej opcji , już nie dużo mi zostało :gwizdanie:, moze w nastepnym roku bedzie koniec, chociaż obawiam sie że jestem tym typem któremu rezania nigdy dość
wojciu0308 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 to możesz mi oddać zieloną tak jak wojciu to zrobi za patent na podświetlane przyciski plakatówki a ja ją skończę na bank chcesz miec dwie? jaki pazerny [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 07:52_________________________________________________ "rezania nigdy dość :kox:" rob te klamki bo nie wiem co ze swoimi robic
michu93 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 to możesz mi oddać zieloną tak jak wojciu to zrobi za patent na podświetlane przyciski plakatówki a ja ją skończę na bank chcesz miec dwie? jaki pazerny od przybytku głowa nie boli
wojciu0308 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 to możesz mi oddać zieloną tak jak wojciu to zrobi za patent na podświetlane przyciski plakatówki a ja ją skończę na bank chcesz miec dwie? jaki pazerny od przybytku głowa nie boli sprzedaj paska bedziesz mial jeszcze wiecej
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 kratki do zamianyna seryjne z dopłatą 50zł + koszty przesyłki , Ja zapłaciłem za przeróbke 120zł
Rekomendowane odpowiedzi