Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

diody jak i folia na klamki, czekają na lepsze dni :bag:, kompletnie nie mam czasu sie za to zabrać, w robocie jestem do 19, a po robocie wiadomo :drunk:, muszę sie w koncu ogarnąć :przebiegly:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to rozumiem ze kratki tez jeszcze sa nie ruszone? :wink4:

Opublikowano

nie dopiero wczoraj je gościu wysłał, bo zapomniałem mu podać adres :wallbash:, ale może na jutro bedą jak nie to w poniedziałek :good:, jutro dzwonie to typka o podłokietnik, bo mi nie odpisuje na maila :confused4:

Opublikowano

jak cena dobra to staraj sie go wyrwac :wink4: mnie podlokietnik kosztowal 40zl wyrwwalem go ze szrotu z A3 :)

Opublikowano

cena jak dla mnie jest bajka, bo jest kompletny, z europejczyka,i w skórze :slina:

Opublikowano

cena jak dla mnie jest bajka, bo jest kompletny, z europejczyka,i w skórze :slina:

no tylko brac :tongue4:

Opublikowano

no, ino brać :decayed: a ja mam w a4 podłokietnik i jest za***iście :gwizdanie:

Opublikowano

a Ty masz A4? cos kombinujesz?

Opublikowano

nic nie kombinuję :wink4:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:47_________________________________________________slepy - gdzieś czytałem, że masz jakieś halo do a4 - podeślij info na PW :good:

Opublikowano

nic nie kombinuję :wink4:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 23:47_________________________________________________slepy - gdzieś czytałem, że masz jakieś halo do a4 - podeślij info na PW :good:

ślepy raczej szuka na gwałt halo :gwizdanie:

Opublikowano

tak ale z polifta, razem ze zderzakiem a widziałem u niego takie mniejsze podróbki.

Opublikowano

A do czego one mu się w tym gwałcie przydadzą? :decayed:

Opublikowano

tak ale z polifta, razem ze zderzakiem a widziałem u niego takie mniejsze podróbki.

nie ze zderzakiem :gwizdanie: tylko osobno z polifta, bo z przedlifta to lepszy rarytas niz zderzak od S4 :polew:

A do czego one mu się w tym gwałcie przydadzą? :decayed:

zostawi wpesdu :decayed:

:polew: :polew:

Opublikowano

To on potrzebuje światełka żeby tam trafić? :decayed:

Opublikowano

To on potrzebuje światełka żeby tam trafić? :decayed:

a to juz najstarsi ślepce nie wiedzą :polew: :polew: :polew: :polew:

EOT

Opublikowano

Michu czy my o czyms nie wiemy? :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Michu czy my o czyms nie wiemy? :gwizdanie: :naughty:

możliwe, możliwe :przebiegly:

Opublikowano

takie mam do sprzedania, nówki :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item1187558680_halogeny_przeciwmgielne_soczewki_atest_homologac.html

za 50zł + przesyłka oddam :cool1:

Rafalekx, Kowi87 :bicz3:

:decayed:, my ślepi, nie potrzebujemy do tego światła :polew:, działamy na wyczucie :afro:

Opublikowano

Kowi on jakiś inny jest dlatego mu te halo na gwałt potrzebne... no patrz jakies różowe kolorki wstawia i lubi po tyłeczku smyrać innych chłopców :decayed:

Opublikowano

Kowi on jakiś inny jest dlatego mu te halo na gwałt potrzebne... no patrz jakies różowe kolorki wstawia i lubi po tyłeczku smyrać innych chłopców :decayed:

dobra, dobra chopaki z Lubuskiego :gwizdanie:, a tak na serio to jakbyście coś słyszeli o halo, to dajcie znać :hi:

bo potrzebuje na gwałt :polew: