Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slepy nie mow ze to twoje ałdi :wink4:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

slepy nie mow ze to twoje ałdi :wink4:

Zerknij sobie na 1 strone :kox:

Opublikowano

no to zes pojechol :kox: slepy wybacz ze ponownie sie pytam :embarrassed: co z diodami :decayed: i z gosciem od kratek z polifta :decayed:

Opublikowano

nawet z takie paździeża można zrobić cieszący oko wózek :good:

Opublikowano

no to zes pojechol :kox: slepy wybacz ze ponownie sie pytam :embarrassed: co z diodami :decayed: i z gosciem od kratek z polifta :decayed:

zabijesz mnie, ale nic jeszcze nie zdziałałem, ani diód, ani nie dzwoniłem do tego typa :embarrassed:, bo mam taki zapierdol że nie wiem w co ręce wsadzić :kwasny:, ogarnę to w tym tygodniu, i napiszę Ci jak bedę coś wiedział :cool1:

Ślepy masz te kratki plastry jeszcze?

Mam, tak jak pisałem 50zł plus przesyłki i się zamieniam :wink4:

nawet z takie paździeża można zrobić cieszący oko wózek :good:

ale jakbym miał robić to jeszcze raz, to wolałbym odłożyć tą kasę co włożyłem i kupić ładnego polifta :gwizdanie:

Opublikowano
ale jakbym miał robić to jeszcze raz, to wolałbym odłożyć tą kasę co włożyłem i kupić ładnego polifta

i też go rezać :gwizdanie:

Opublikowano

ok wybaczam :decayed: ja rowniez nic nie zrobilem :embarrassed:

Opublikowano

no ale wtedy masz już duzo mniej, bo lampy masz już zrobione, zderzaczki spoko, halo jest, środeczek elegancki, zostaje tylko gwint i dobre kółko :good:

Opublikowano

a nie sory :polew: zrobilem watek B6 :wink4:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 19:53_________________________________________________

no ale wtedy masz już duzo mniej, bo lampy masz już zrobione, zderzaczki spoko, halo jest, środeczek elegancki, zostaje tylko gwint i dobre kółko :good:

powiedzmy :gwizdanie:

Opublikowano

na początek, ale i tak wolałbym polifta, pozatym, sam rocznik robi robotę, no i polifty są za***iście wyciszone w stosunku do przedliftów :good:

Opublikowano

na początek, ale i tak wolałbym polifta, pozatym, sam rocznik robi robotę, no i polifty są za***iście wyciszone w stosunku do przedliftów :good:

no wiadomo :) ale wiesz teraz masz przedlifta chcesz miec polifta, bedziesz mial polifta bedziesz robic body S4 i tak bez konca :gwizdanie:

Opublikowano

jakbym miał polifta, to by już dawno siedziało body od eS, albo RSa :evil:, a tak to kaska poszła w inne pierdoły, ale teraz jest git, i żadnych eSów czy eReSów, nie planuje :gwizdanie:, chyba że wyrwę zderzak za 200zł :polew:

Opublikowano

jakbym miał polifta, to by już dawno siedziało body od eS, albo RSa :evil:, a tak to kaska poszła w inne pierdoły, ale teraz jest git, i żadnych eSów czy eReSów, nie planuje :gwizdanie:, chyba że wyrwę zderzak za 200zł :polew:

z laminatu? :polew:

Opublikowano

nie ma zdesia S4 z laminatu, chyba ze do Golfa 3 :decayed::polew:

Opublikowano

nie ma zdesia S4 z laminatu, chyba ze do Golfa 3 :decayed::polew:

od rs4 jest na 100% przypasujesz od golfa :naughty:

Opublikowano

koniec OT, żadnych laminatów nie bedzie, zdesiów od RS, czy S też nie z zewnątrz się nie dużo zmieni

halo+kratki do przedniego zderzaka, mała modyfikacja tylniego zdesia :przebiegly:, ale o tym ciii, chociaż chodzi za mną wydech na dwie strony :evil:, ale chyba sie nie zdecyduje :gwizdanie:, może wskoczy inna felga, i na pewno furka usiądzie jeszcze z 2-4cm :cool1:

Opublikowano

nie no daruj sobie - do 1Z wydech po obu stronach :kwasny:

s4tdi to już przerost formy nad treścią ale taki wydech to już w ogóle :thumbdown:

Opublikowano

nie no daruj sobie - do 1Z wydech po obu stronach :kwasny:

s4tdi to już przerost formy nad treścią ale taki wydech to już w ogóle :thumbdown:

ale tam nie bedzie 1Z :gwizdanie:

Opublikowano

wydech dwustronny? :wallbash: