slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Ty masz już po I lifcie , ten mój się mieni, na zielono niebiesko w słoneczne dni , naprawdę jest kosa
michu93 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 taa. taki lekierek slepego to chciałem mieć choćby na rowerze
wojciu0308 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ty masz już po I lifcie , ten mój się mieni, na zielono niebiesko w słoneczne dni , naprawdę jest kosa eeee heniek moj tez w sloneczne wpada w leeekki niebieski ale w bardzo lekki poza tym to perla
aju Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 mój ulubiony Zecior szkoda że lusterka ma takie same No i zdała by się 19ka :gwizdanie: wtedy będziesz miał powód do zrobienia swapa bo nie będzie jechał
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 taa. taki lekierek slepego to chciałem mieć choćby na rowerze Michu mam puszkę tego lakieru na zaprawki , to mogę Ci resztę podesłać mój ulubiony Zecior szkoda że lusterka ma takie same No i zdała by się 19ka :gwizdanie: wtedy będziesz miał powód do zrobienia swapa bo nie będzie jechał a dziękować , Aju on na 15" nie jedzie , dlatego powód do swapa mam już dawno , a lusterka, to mi się odrazu nie podobało że prawe mniejsze
aju Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 dlatego powód do swapa mam już dawno no to dawaj AWXa albo inny "shit"
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 dlatego powód do swapa mam już dawno no to dawaj AWXa albo inny "shit" In Next Season , or 2012 :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 hehe gdybym jeszcze miał rower to spokooo a co do silnika to odrazu wrzucaj jakieś ASZ albo ARL :gwizdanie: najwyżej w bagażniku będziesz go woził
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 hehe gdybym jeszcze miał rower to spokooo a co do silnika to odrazu wrzucaj jakieś ASZ albo ARL :gwizdanie: najwyżej w bagażniku będziesz go woził Gdyby to pasowało tak P&P, to nie ma problemu , Myślę że AWX/AVF, z większą turbinką i wtryskami, i FMIC, + programik, powinno te 180KM wypluć, a to już powinno wystarczyc
michu93 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 2x tyle co masz? na bank ci starczy do czasu... :gwizdanie:
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 2x tyle co masz? na bank ci starczy do czasu... :gwizdanie: Na początek bedzie musiało wystarczyć 130KM, to i tak niezły skok z 90KM , dzisiaj jeździłem kumpla Leonem 2 2.0 TDI 140KM, i dość fajnie to chodzi , a potem :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 u mnie jest lepsza sytuacja. jedziesz golfem 75KM (kiedyś miał - teraz to może z 44 ) i przesiadasz się do AFN - pocisk
slepy Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 u mnie jest lepsza sytuacja. jedziesz golfem 75KM (kiedyś miał - teraz to może z 44 ) i przesiadasz się do AFN - pocisk No i takiego efektu, chciałbym doświadczyć po swapie, ale o tym bedziem gadać, jak przydzie czas , narazie cisza w temacie swapa
Gość DiM Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 No, rezanie to masakra jest.. Ale co zrobic, myslalem ze juz wyrezalem wszystko co chcialem, a tu lista modow jest dluga jak mur chinski Rezamy Bixa teraz No no tylko uważaj co byś galeri spierdolonych modów nie powiększył
Rekomendowane odpowiedzi