slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 nie w kazdej jest szyber przy klimie nie o to pytam, po prostu łatwiej dorwać czarną bez szybra , no i przedewszystkim łatwiej dorwać do avanta , ja moją bede oklejał, i wkładał lampki od polifta , te w tylnich słupkach, dają gówniane światło, dlatego zlikwiduje je, i założę centralną w suficie jak w polifcie
wojciu0308 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 jak nie znajde innej to moja tez bede przerabiac
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 jak nie znajde innej to moja tez bede przerabiac to dobrze może ogarniesz to wcześniej niż ja, to bedzie sie na kim wzorować , chociaż Somes przetarł już szlak
Reggi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 no właśnie to samo sobie pomyślałem , muszę przeliczyć budżet i zobaczymy co bedzie, szkoda tylko że nie Q Auto w wymarzonej wersji wyposażenia wnętrza nie powiem..ale jak już skakac to na nowszy model Co do kleju to próbujcie chłopaki próbujcie :naughty: Budapren ... weźcie pod uwagę, że wakacje się skończyły i jazda w otwartymi szybami
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 no właśnie to samo sobie pomyślałem , muszę przeliczyć budżet i zobaczymy co bedzie, szkoda tylko że nie Q Auto w wymarzonej wersji wyposażenia wnętrza nie powiem..ale jak już skakac to na nowszy model Co do kleju to próbujcie chłopaki próbujcie :naughty: Budapren ... weźcie pod uwagę, że wakacje się skończyły i jazda w otwartymi szybami no środek jest piękny, ale dokładać 10klocków, do 4 lata młodszego auta, to lipa jaki klej polecasz do tego?, ten z aukcji da radę?
Reggi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 jaki klej polecasz do tego?, ten z aukcji da radę? Kropelkę
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 jaki klej polecasz do tego?, ten z aukcji da radę? Kropelkę what?
Reggi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 jaki klej polecasz do tego?, ten z aukcji da radę? Kropelkę what? dzołk men..chek ałt yur PW
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 jaki klej polecasz do tego?, ten z aukcji da radę? Kropelkę what? dzołk men..chek ałt yur PW tyż tak żek myśloł
Reggi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe , jak tylko się odezwię ten typek z aukcji to zamawiam tą szmatkę i bede coś próbował sklecić
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe to az trzeba robic z tego tutka?
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe to az trzeba robic z tego tutka? sprzyda się potomnym , do obicia boczków w drzwiach skórką tez jest tutek, i ludzie się dobijają o fotki , a sprawa równie prosta
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe to az trzeba robic z tego tutka? daj się chłopakowi wykazać. jedziesz Ślepy-mówie w imieniu wsztystkich lewych rąk na forum
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe to az trzeba robic z tego tutka? daj się chłopakowi wykazać. jedziesz Ślepy-mówie w imieniu wsztystkich lewych rąk na forum o tego tutka, to raczej Mrogal pił do Raggamana , Mrogal ma dekory w alcantarze, ja też sobie dam z tym radę
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe to az trzeba robic z tego tutka? daj się chłopakowi wykazać. jedziesz Ślepy-mówie w imieniu wsztystkich lewych rąk na forum o tego tutka, to raczej Mrogal pił do Raggamana , Mrogal ma dekory w alcantarze, ja też sobie dam z tym radę i kto tu jest ślepy :polew: :polew: :bag:
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 yyyy, ja , tak skleciłeś to zdanie że myślałem że całość do mnie leciała
Reggi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe to az trzeba robic z tego tutka? Nie nie trzeba..racja.. nie będę się narzucał
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja tam byłbym za-nie każdy musi umieć wszystko a jak się da coś w miarę łatwo ogarnąć to czemu nie
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak mi się zachce to zrobię tutoriala z klejenia listew wewnętrznych do B5 bo mam jedna poMoskalowe to az trzeba robic z tego tutka? Nie nie trzeba..racja.. nie będę się narzucał mi możesz podesłać fotorelację skórka? pikowana by spoko wyglądała na dekorach
Rekomendowane odpowiedzi