ykk Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Super.. :th: (bo idzie z linia dachu, a ku gorze) tylko rzeczywiscie troszke przy tym 3 swietle stop niedokladnie.. Ale trzeba sie przyjrzec..
carnivore1 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no wlasnie tak jak pisalem z tym trzecim swiatlem stopu, przez to nie wszedl do konca (moze by poszedl jeszcze ze 2mm), jak widac oni tam kawalek docieli tego spoilera zeby spasowac...
Wąski Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Bardzo ładne masz autko.Super wygląda,felgi,koła,szybki.....no i oczywiście spoiler. :th: Bardzo ładnie wygląda.Spasowanie mały szczegulik.Teraz go widzisz za tydzień zapomnisz. :th:
Flyer Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No i ten spojlerek jest swietny. Jak przyjdzie czas na moje kolejne mody, to kupuje
kaczekmaster Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 heheheheheh ten avant to był mój . kupowałem ten spoiler i człowiek robił fotke na moim aucie [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2008, 21:21 _________________________________________________na pierwszej focie oczywiscie
carnivore1 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 mi tez sie podoba :> jeszcze zostaly mi zderzaki moze na dniach ale to juz inny temat... pozdr.
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no to chyba juz jestem zdecydowany na ten spojlerek :gwizdanie: jak zrobie polerke lakieru to odrazu go założe fotki super :th:
Flyer Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 cuber, chcesz go kupic w ASO? znasz cene?
kaczekmaster Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 w aso 1200zł ale na allegro chyba 280 .... ten z allegro jest naprawde super wykonany miałem wiec wiem co mówię , dlatego polecam
boberek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no wygląda rewelacja trzeba zacząc sie nad takim zastanawiac
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Moze zbiorowy zakup no w sumie czemu nie moze jakąs cene bedzie dało sie wynegocjowac Mlody działaj i zapytaj jaka cena dla 10 szt dla Klubu A4 :th:
Flyer Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ale gdzie chcecie je kupowac? allegro czy aso?
boberek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no w ASO to raczej ja odpadam nie zapłace 1200 zl za spoilerek ;P
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A wiec tak możliwosci są dwie a nawet trzy 1 -- to ta za 450 zł orginał z ABS -u za 430 sprzeda przy 10 szt. 2 -- ten sam spojler (tez od tego goscia za 220 zł przy 10 szt. ) zroboiny z laminatu 3-- spojler też z laminatu tylko że cenę załatwiłem 155zł 1 szt. przy 10 zamówieniach - (jak dla mnie to najlepsza mozliwosc) Teraz trzeba się zastanowić i wybrać :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 No i liste chętnych by pasowało zrobić.... mnie mozna wpisac czy to wariant 2 czy 3 nie ma juz znaczenia :th:
carnivore1 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 No to żeście mnie wykolegowali... :gwizdanie: Ja kupiłem tego oryginała za 450 (w ASO niepomalowany kosztuje 820 tak na marginesie), gość sam stwierdził że wykonanie tego tańszego jednak jest troche inne (zrozumiałem to jako gorsze), ja miałem jeszcze o tyle farta że dostałem już pomalowany pod mój kolor lakieru, ale ponoć większość u niego jest w stanie surowym...
Rekomendowane odpowiedzi